Gå til innhold

Predicted

Medlemmer
  • Innlegg

    318
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Predicted

  1. Klart fortjent, men det er ett poeng som jeg synes ikke blir tatt opp i denne diskusjonen, og det er det at han faktisk har rett, han skjulte aldri at han faktisk eide CSGOlotto.

     

    Det er mange andre nettsider som promoteres av andre streamere/youtubere der selskapene er registert i land der du slipper å offentligjøre eierskap osv. som gjør det umulig å få innblikk i.

  2.  

    Fikk Özil ute i 7 mnd i første pre-season match jeg. Hurrameirundt.

     

    SI klarer ALDRI å tweake skader riktig til beta/first release. Det er helt utrolig!

     

    Eg berre lurre, seie du att dei har ikkje fått skader rett på FM 16 fordi du fekk 1 alvorlig skadde tidlig i sesongen? Eg har enn del skader sjøl, ganske masse sånn eigentlig men eg er Arsenal og sammenligner du med på ekta så har eg ikkje mindre enn Arsenal har på ekta vertfall..

     

    Synes det er litt merkelig skadefrekvens, spesielt på keepere, har hatt mange kamper der hverken første eller andre-keeper har vært tilgjengelig pga. skade, det er ofte håndskader o.l. 

     

    Har også en ung spiller som knapt kan røre en ball uten å få ansiktskader, tror at hyppigheten er litt overdrevent, men at skadene kanskje kan variere mer i lengde, veldig mange 3-5 ukers fravær.

  3. Så tenker jeg kan lage en liste over spillere man kan plukke opp rimelig/gratis når man spiller i 2. divisjon/obos. Linker bilder i navnene. Jeg er for øyeblikket i min andre sesong der jeg har fått Lyn inn i obosligaen og så langt ligger an til å konkurrere om opprykk. Håper andre kan fylle inn med sine skjulte juveler.

     

     

    Gratis:

     

    Johan Andersson: Ett greit talent i Obos, fikk han gratis fra Ørn i min andre sesong, og som dere ser er han allerede verd 700.000, er også relativt fleksibel i hvor han kan spilles. Det negative er at han i all hovedsak spiller en begrenset backrolle. Så om taktikken din baserer seg på aggressive backer så trenger han litt trening før han eventuelt blir en stjernespiller for deg i Obos.

     

    Mats Walberg: Ett annet greit talent, fikk han gratis fra Nest-Sotra i min andre sesong, potensialet hans er mindre enn Andersson's noe som gjenspeiler seg i verdien, men han kan gli inn som ett bra andrevalg i midtforsvaret ditt. 

     

    Jiress Suka-Suka: Den årlige vinneren av morsomste navn på Lyn-julebordet har gjort en god karriere i obosligaen. Han gikk gratis i min første sesong fra Kvik Halden, er hovedsakelig en defensiv midtbanespiller, men kan innta flere offensive og defensive roller på midtbanen også. God spiller, med greit potensiale, var kjempeviktig i opprykket fra Oddsenligaen og er fortsatt blant førstevalgene til viktige kamper også i obos.

     

    Mads Gundersen: Gikk gratis fra Mjøndalen i min andre sesong, god som ett defensivt støttepunkt på midtbanen.

     

    Erlend Persgård: Veldig god venstreback om du trenger kvalitet i denne posisjonen er han mer enn habil nok til å fylle inn. Hentet gratis fra Elverum i min andre sesong.

     

    Kristoffer Tollås: Fantastisk spiller for Oddsenligaen, veldig god spiller for Obos, gikk gratis fra Bærum i min første sesong og var en annen nøkkelspiller i Oddsen for meg, spilte 17 kamper, scoret 5 fikk 11 assists og hadde en snittrating på 7.58. Om du trenger en vensteving er dette en no-brainer, skaff han dag 1.

     

    Bardh Shala: For øyeblikket min Søderlund i 4-3-3, er på nedre tippeliga-nivå og sannsynligvis en verdig investering for alle som vil spille for opprykk, fantastisk på frispark i nedre divisjoner. Plukket han opp gratis fra Rilindja i min andre sesong, men han er sannsynligvis tilgjengelig i 2. divisjon også. Løp å kjøp, 

     

    Henrik Nordnes: Gratis fra Hauerseter i min andre sesong, 35 år og tidligere tippeliga-proff som spiller ned karrieren, ett bra valg for de fleste som trenger en solid midstopper. Negativt med denne spilleren er at han ofte kommer bakpå mot lange baller på kontringer, bør settes sammen med en mye raskere makker.

     

    Ridouan Essaeh: Har potensialet for tippeliga-spill i seg, 19-åring som gikk gratis fra Skeid i min andre sesong, klager raskt på mangel av sjanser førstelaget.

     

    Maikel: Bra høyre-ving for ett hvert lag i Obosligaen. Hentet gratis fra Kongsvinger i min andre sesong.

     

    Marco Priis Jørgensen: God keeper, etter opprykket fra Oddsenligaen dro min islandske lånekeeper hjem til mor, for å unngå direkte nedrykk måtte jeg panisk lete meg om etter en brukbar keeper som var tilgjengelig. Han sto som andrevalg i Mjøndalen og dro villig til meg med lovnad om fast plass på førstelaget.

     

    For penger:

     

    Jacob Faye Lund: Ett ungt talent som har potensialet til å bli en brukbar tippeliga-spiller, hentet fra lillestrøm og gjør en god jobb som andrekeeper. Hentet for 115000 i min andre sesong.

     

    Eirik Lundanes Jonvik: God defensiv midtbanespiller, kan spille seg rett inn på førstelaget i ett hvert oboslag. Kjøpt for 160000 fra Kåffa.

     

    Jonas Fjeldberg: 18 år og allerede på Obos-nivå, har store håp for denne ungdommen. Brukbar vensteving med tippliga-nivå i framtida. Hentet fra Ull/Kisa for 120000.

     

  4. Karadas gikk gratis til hødd på min save, så rykket brann opp :D

    Har personlig kjør Lyn opp i førstedivisjon, lå likt med Mjølner i siste kamp og fikk et tidlig rødt, noe som ville vært katastrofalt i og med at jeg hadde brukt alle pengene i kassa og mere til for å komme meg til obosligaen, men Skeid greide på mirakuløst vis å slå de og jeg holdt nullen og greide å ta ett poeng. Fantastisk spennende kamp.

    bSxmWrb.jpg

    OoL6W7v.jpg

  5. " De jobbet hardt med The Witcher 3 på tvers av tre plattformer over flere år, tok ut enkelte ting, lagt til andre ting, alt for å få spillet til å kjøre så bra og stabilt som de kunne makte på tvers av alle plattformene."

     

    Alt vi trenger å vite. Witcher 3 spiller som en over gjennomsnittlig god port fra konsol, og så lenge det er veien spillmarkedet går i kommer spill "alltid" til å bli nedgradert... noe som er trist.

  6. Hadde jeg vært billig til å betale for en total conversion av et spill som mer eller mindre et nytt spill, helt klart.

     

    Men jeg er ikke villig til å betale 70% til steam.

     

    Jeg er heller ikke villig til å betale 20kr for et skin på 5kb som gjør rustningen grønn i stede for blå.

     

    Bruk nexusmods, der kan du donere hva du vil til moddere du føler fortjener det.

    • Liker 2
  7.  

    Det bugner av folkehøyskoler der man bruker ett år på en hobby, hvorfor er dette verre enn andre ting?

     

     

    AtW

    La oss late som om dette var en diskusjon om legalisering av hasj og noen sa at alkohol har langt verre skadevirkninger enn hasj. Syns du det i seg selv er et godt argument for å legalisere hasj?

    Linjene Folkehøyskoler har ikke i seg selv noen nytteverdi da de som regel er rene avbrekk fra videre utdanning, men folkehøyskoler er fortsatt en utrolig bra arena for ungdommer til å utvikle seg sosialt og lære seg å kjenne på studentlivet uten noe prestasjonspress.

     

    Gikk selv på en folkehøyskole på ei linje fokus på kampsport, noe som både foreldre og andre syntes var sært og lite lurt, jeg synes ikke vi burde diktere hva en folkehøyskole skal drive med så lenge det er innenfor lovens grenser, linja er bare en del av det du driver med på en folkehøyskole, og selv om du søker deg inn på en linje du er interessert i, så får du ett like så stort sosialt utbytte som faglig.

     

    Jeg skjønner ikke helt trangen til å drive å moralisere over hva andre bruker tiden sin på eller velger å gjøre med livet sitt, om du ikke synes noe om en linje så er det helt greit, du trenger ikke delta, men om det drar inn en ny gruppe mennesker i ett folkehøyskoleår er det noe jeg stiller meg bak. Det å ønsker å stoppe ett tilbud fra å få statlige midler bare fordi det ikke er noe man selv er interessert i er kjernen i FRPs kulturpolitikk, og selv om jeg er enig i noen av punktene deres på ett personlig nivå, så angår det bare meg.

    • Liker 1
  8. Du forstår ikke hva eSport handler om, eSport er basert på equality,

     

    Helt feil, esport er basert på konkurranse. Det er det eneste alle spillene i esport-verdenen har til felles, det at du prøver å definere det som noe eget slik at noen spill blir mindreverdige for å forsterke ditt ego får bli din sak, men det er intellektuelt svakt.

  9.  

     

    Hva baserer du dette på? Hvor du plasseres er kun basert på mmr ikke win/loss.

     

    Og hvor kommer MMRen fra? hvordan får du MMRen til å stige ?

     

    Det er basert på personlig erfaring. Du kan jo teste på deg selv og se om du er enig. Gå på lolking.net og skriv inn brukernavnet ditt. Se hvor mange flere eller færre vinst du har enn tap. Og sammenlikn det med hvor mange divisjoner høyere eller lavere du er enn der du startet. Selv er jeg 2 fulle tier høyere enn der jeg ble plassert og har ca 50 flere seire enn tap, så for meg stemmer teorien min bra men kanskje ikke for alle :)

     

    Det hører selvsagt med at de første kampene du spiller teller litt mer så har man flaks på de så vil man hoppe opp litt fortere. Spessielt placement kampene teller veldig mye

     

     

    Det at det stemmer for deg, betyr ikke at det stemmer for andre.

    Ble selv plassert i gold V, ligger nå i plat 2 (100lp) med 15 flere seire enn tap.

    Har en kamerat som ble plassert høyt i gold, og er nå diamond med en 47-29 record så langt i sesongen.

     

    Hvor du plasseres baserer seg kun på MMR, og jo flere kamper du spiller desto mindre er differansen i hvor mye du vinner/taper per kamp, så jo mer du spiller (til ett hvist punkt) blir det vanskeligere å klatre. Det har ingenting med å måtte vinne X antall flere kamper og alt med hvor mye MMR du har i forhold til divisjonen du er i.

×
×
  • Opprett ny...