Gå til innhold

pi.

Medlemmer
  • Innlegg

    480
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pi.

  1. Hei!

     

    Er ei jente på 20 med veldig unisex-stil. Dvs ikke utpreget jentete eller guttete. Er helt og holdent grønn på klokker og tenkte det var greiest å spørre dere.

     

    Er på utkikk etter en klokke, med stilrent design. Gjerne skinnbånd. Jeg liker ikke knøttsmå klokker (typiske jenteklokker), og heller ikke oversized, men klokka kan gjerne være _litt_ stor. Helst uten for mange forskjellige farger. Kanskje jeg spør veldig bredt nå, men aner ikke hva jeg skal spørre etter.. Kanskje noen spørsmål kan hjelpe meg på rett spor?

     

    Ps. lavbudsjett.. Dessverre. Er ikke barebare å være ung :)

     

    Ps. Edit: Er ikke ute etter kjempedyrt utseende. Tenker at klokka jeg ser etter kunne johnny depp eller kurt cobain hatt på seg. You see...?

  2. Jaja, da fikk jeg ørene opp i henholdsvis 8&10 idag. 12 er målet, regner med at begge øra er på 12 ila feb-mars. Fikk nemlig en søt pakke fra crazyfactory, med endel greie plugger og utvidere.

     

    Noen andre fine plasser å bestille plugger fra?

     

    Og en ting til, jeg er fan av organisk materiale, men ønsker noen tunneler i metall, er stilig å variere litt. Men hva slags metall bør jeg velge? Og hvordan kan jeg stole på at det er det metallet?

  3. Ja, puste med magen har jeg lært meg fra erfaring er alfa&omega.. Glemmer det helt oppi heten og da besvimer jeg av oksygenmangel :p Hva med mat&drikke før, under og etter seansen? Tenkte jeg burde ha med cola (for blodsukkeret) om de ikke har druesukkerkapsler eller noe. Og masse iskaldt vann tilgjengelig.

     

    Mer esakt så er det inkrubbing jeg skal ta. Det er å lage kutt i huden og gni inn tatoveringsblekk.

  4. Gresskar:

     

    Folk ER forskjellige. Om du blir bedre kjent med denne jenta, blir hun sikkert mer pratsom. Det er bare å bli bedre kjent! Men prøv å ikke la facebook bli den eneste arenaen utenom skole og fylla, finn på noe med henne. Det virker iallefall tydelig at hun har et godt øye til deg.

    Er lesbisk selv, så kjenner meg litt igjen. Jenter kan virke vanskelig, men bare stå på og vær deg selv, som hun helt sikkert liker godt allerede ut ifra hva du har fortalt :) Lykke til.

  5. Aliens (1986)

     

    En god sci-fi action. Dette er oppfølgeren til Alien. God gammel underholdning med monstre og skyting. Det er noe fantastisk med Sigourney Weaver som Ellen Ripley. Synes likevel det er noe som mangler, kanskje ting er litt for åpenbare. Liker bedre den første filmen, den er kategorisert som grøsser. Likte utrolig godt den siste kampscenen, ved luftluka. Anbefales.

     

    Håper det var Special Edition du så, som er 20 minutter lengre enn orginalen, for den synes jeg løfter helhetsinntrykket av filmen endel :)

     

    Ja, det var den jeg så. Filmen er absolutt god, likte den bare den første bedre :)

×
×
  • Opprett ny...