Gå til innhold

AlexCenezo

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AlexCenezo

  1. Er ganske tragisk av deg å holde på slik Grievdus. Først bryter du betingelsene med vilje ved å jukse, noe som ødelegger for alle andre som spiller, og deretter later du som at du ikke har jukset.

     

    ​Greit nok at du kanskje vil mase litt om at du faktisk ikke jukset, for boten du brukte skulle jo tross alt være umulig å bli oppdaget med. Men nå ble du jo åpenbart tatt da, så da er det ikke noe å klage på en gang. Tjener faktisk penger på at folk spiller, så med mindre det er 100 % sikkert at det faktisk er juks så får personen fortsette å spille.

     

    Du kan være sur så mye du vil for at du ble tatt, men det la du opp til selv når du valgte å ta risikoen ved å jukse.

    • Liker 1
  2. Direct connect er noe av det største dritet som finnes. Var kunde i litt over ett år, men gikk tilbake til lavere hastighet hos telenor. Telenor er i det minste stabilt sammenlignet med Direct Connect.

    I løpet av perioden klaget jeg gjentatte ganger på at signalstyrken var elendig. De mente at det var jeg som hadde gjort noe galt med antennen el. Jeg vet ikke helt hvor mange ganger jeg klaget på at jeg ikke fikk kontakt med stasjonen, men det var helt klart ikke få. Signalet mistet jeg titt og ofte, og senderen som Direct Connect påsto at jeg skulle få gode signaler fra fikk jeg aldri kontakt med.

     

    Før jeg valgte å prøve det så jeg på kartet deres at det skulle være en sender ca 2 km fra meg med klar sikt, og i følge Direct connect var dette veldig gode forhold.

    Siste gangen når jeg klaget fikk jeg tilbake noen tegninger som viste retning, terrent høydeforskjeller mm. og når jeg nok en gang sa at jeg kunne se bort på masten og at antennen pekte i rett retning fikk jeg svar tilbake.

     

    Dessverre så er mast ..... ikke aktiv og det burde nok vært markert bedre i vårt system. Denne senderen var planlagt, men ble aldri noe av.

     

    Så i bunn og grunn hadde Direct Connect i ett år ikke brydd seg og påstått at det ikke var noe problem.

    Jeg vet ikke med dere, men det er jo tåpelig at de ikke er villige til å feilsøke når noen klager. Hadde de i det hele tatt sett på det så antar jeg jo det at de selv hadde oppdaget at masten de påstår jeg uten problem kunne koble meg til ikke eksisterer eller noen gang har eksistert.

     

    Tegninger over terreng, høydeforskjeller og avstand fikk jeg, men til en mast som aldri har eksistert.

     

    Det fungerer nok greit når du har signal, men kundeservice er jo en gjeng med hjernedøde idioter.

    Ping tiden var OK, ca. 14-20 ms til Oslo fra Bergen.

  3. Ja. Har fungert ganske lenge med norsk nå(men tror ikke du skal prøve deg med noen spesielle dialekter), selv om nesten ingen kommandoer fungerer på norsk, noe som er ganske teit.

     

    Hadde vært veldig greit om kommandoene hadde fungert. Hadde vært veldig fint å kunne si "Min meg på å <ting> når jeg er i/på <sted>" eller "Sett på en alarm om to timer, sek minutter og tolv sekund.".

  4. Har ikke planer om å involvere satsing av penger i det nye. Tror det blir bedre ved å bare fokusere på exp. Om noen legger seg ut så er det som regel noen som helt klart er bedre trent og som kan vinne over de fleste.

     

    Tenkte å sette opp tiden for å trene og, 1 minutt er ganske lite. Det krever ikke bare at en er aktiv, men og at en trykker nesten hele tiden. Skal heller ikke være nødvendig med like mye trening som nå for å opprettholde styrken. :)

  5. Sant som du sier Rescue me. Nettleserne har blitt betydelig bedre og det er nå mange nye muligheter samtidig som utviklingen har blitt enklere.

     

    Når du sier at du elsker spill som har dybde, hva mener du da?

    Tenker du da på spill som er litt mer avansert, slik at det en del å sette seg inn i?

     

    I så fall kan jeg si meg helt enig.

     

    Det er ganske morsomt å se effektene av handlinger i spillet, spesielt siden det kan være ganske mange personer involvert.

     

    Vil påstå si at det er en del dybde i Mafiaens Hevn, men det kunne nok ha vært mye bedre. Blant toppspillerne på spillet er det ganske sosialt. og det sosiale aspektet bringer nok og en del dybde til spillet da det alltid er et spørsmål om hvem en kan stole på og hvem det er som har helt andre planer.

  6. Morsomt, spilte selv ganske mye tidlig i tenårene - hovedsaklig BF2 - og følte at jeg mestret det ganske bra. Deretter endte jeg opp med å lage et tekstbasert nettspill(som jeg fortsatt bruker en del tid på). Nå jobber jeg for det meste med webutvikling.

     

    Spilte nok en god del mindre enn 30 timer i uken, men jeg spilte en del, og når jeg spilte så var det "trening" eller kamper mot andre klaner.

    Ironisk nok så lærte jeg programmering ganske tidlig som følge av mods til spill. Hadde det ikke vært for interesser for spill så hadde jeg nok aldri startet med programmering og lært at det var noe jeg syntes var mer interessant. Har egentlig aldri tenkt på det før nå.

    Spiller du DotA 2?
    Hva mener du om League of Legends, sammenlignet med DotA 2?

  7. Nå er denne posten snart hele syv år gammel, men nå i sommer kommer jeg til å bruke en god del tid på å oppdatere spillet med ny funksjonalitet.

     

    Spillet fikk nettopp et nytt design og er nå tilpasset mobiler(work in progress).

    Vet ikke om det fortsatt er mange her på forumet som spller, men planen er å bytte ut fight club med en nyere. Den nye versjonen velger motstander basert på rating(ELO-lignende, antar at de fleste som spiller LoL vet halvveis hva det går ut på). Mengden exp en får skal baseres på ratingen. Tror du det hadde blitt interessant?

     

    Som sagt, kom gjerne med tilbakemeldinger. :)

    Setter og stor pris på hva førsteinntrykket av spillet er fra de som enda ikke har prøvd det.

    • Liker 1
  8. Jeg merker jeg virkelig bør lese mer av disse trådene før jeg svarer, men det er deprimerende.

     

    Ehh, Linux er ikke et operativsystem. :nei: Grunnen til at mange bruker begrepet Linux er at det ikke har peiling på hva Linux faktisk er.

     

    Linux er et operativ system "in every sense of the term". De ulike distribusjonene er ikke forskjellige OS-er. Det er bare en annen pakke programvare som følger med.

    :nei:

    Lurer på hvor mange ganger jeg må si dette.

    Linux er en kernel, IKKE et operativsystem. GNU/Linux er et operativsystem.

  9. Linux er ikke annet enn et uendelig hav med rot og tungvinte løsninger. Det blir for dumt å prøve å forsvare Linux i denne situasjonen når du ikke ender opp med annet enn hodepine. "Driver problemer" eller ikke, det er til slutt det du får når du velger Linux.

    Bra du uttaler deg om ting du åpenbart ikke har peiling på. :)

    Ja, for det vet du alt om. Kanskje slutte å poste ved mindre du har et brukbart argument? Det er bare å neglisjere at Linux eller Ubuntu i dette tilfellet bare byr på problemer, noe denne artikkelen er et perfekt eksempel på.

    Ja, jeg vet faktisk alt om det, du beviste det jo for meg. :nei:

    Linux er ikke annet enn et uendelig hav med rot og tungvinte løsninger.
  10. Jeg har ikke prøvd linux selv selv, men jeg får følelsen av att det er for spesielt interesserte. Hvorfor skal folk flest gå over til linux, når windows 7 fungerer såpass bra? jeg ser absolutt ikke poenget.

     

    Så sant. Linux er ikke engang i nærheten av Windows 7 eller OSX for den saks skyld. Et OS av og for spesiellt interesserte.

    Ehh, Linux er ikke et operativsystem. :nei:

     

    Småirriterende at begrepet Linux brukes så mye her, istedet for den aktuelle distroen. Det er dramatisk store forskjeller mellom ulike distribusjoner, og man kan bare ikke trekke alle over en kam. Man bør spesielt ikke gjøre det i en negativ kontekst, uten at jeg dermed mener alle som elsker mac / windows like lett kunne elsket en Linux-distribusjon.

    Grunnen til at mange bruker begrepet Linux er at det ikke har peiling på hva Linux faktisk er. Som du ser rett over her(sitert) så er det en del slike folk her.

  11. Det er mange måter du kan gjøre dette på.

    Det enkleste(om du kjører linux på maskinen du har med deg) er å streame ved hjelp av SFTP.

    Installer openssh-server på serveren og monter en SFTP mappe på maskinen du har med deg. Da er det bare å klikke på filmen du vil se og Totem spiller den for deg.

     

    Gjør du dette kan du og bruke serveren som en proxy dersom du ikke stoler helt på nettverket du er på når du er ute å reiser. All trafikk er kryptert.

     

    Du kan og sette opp samba eller en nettside hvor du streamer innholder fra.

  12. Jeg har ikke prøvd linux selv selv, men jeg får følelsen av att det er for spesielt interesserte. Hvorfor skal folk flest gå over til linux, når windows 7 fungerer såpass bra? jeg ser absolutt ikke poenget.

    For i mange situasjoner så fungerer f.eks. Ubuntu mye bedre.

     

    Jeg driver en god del med webutvikling, og her har jeg alt(med ett unntak) jeg trenger rett ut av boksen. Det jeg mangler er Photoshop, som jeg liker å bruke til design.

     

    Det er ganske greit å slippe ekstra programmer for å håndtere serverne.

     

    Photoshop

    Det irriterer meg det at Adobe ikke vil lage Photoshop til Linux, de påstår at folk som bruker linux ikke er villige til å betale for det, noe som virkelig ikke stemmer. Jeg har kjøpt Photoshop CS2, men nå bruker jeg en piratkopiert versjon(CS5) i W7. Hvorfor? Fordi jeg vil ikke kjøpe overpriset programvare igjen når det ikke er kompatibelt med operativsystemet jeg bruker. Hadde det ikke vært for det ville jeg kjøpt de nye versjonene.

     

    Problemer i Ubuntu 11.10

    Jeg har brukt Ubutntu i en del år nå, og aldri før har jeg hatt så mye problemer som jeg har med 11.10. Unity skulle virkelig ikke ha blitt tatt i bruk enda. Det kan fungere godt når det er ferdig, men det gjør det ikke nå. Jeg har og problemer med å boote når drivere for skjermkortet er aktivert. Dette problemet er bare på en av mine maskiner og eksisterte ikke i 11.04.(Det fungerer å bruke driverne sammen med safe mode). Det blir forhåpentlig vis fikset snart.

     

    Ubuntu vs Windows

    Om en ser bort fra at en ikke kan bruke applikasjoner på kryss og tvers så hadde Ubuntu 11.04 en stor fordel fremfor Windows 7.

    Når jeg installerte Windows 7 og Ubuntu for noen mnd. siden etter at jeg kjøpte maskinen så fant Windows drivere til ganske lite automatisk. I Ubuntu ble drivere for alt funnet automatisk(USB3, Bluetooth, WLAN, Ethernet, Skjermkort...). Problemer med Corsair Force GT disker var det heller ikke, noe som krevde en oppdatering av disken for at det skulle fungere skikkelig i Win7. Alt har blitt satt opp automatisk i Ubuntu 11.10 på laptopene jeg har(Dell, Acer og Lenovo), men ikke på den nye selvbygde maskinen.

     

    Det ser ut som om at Unity har kommet for å bli, men det er mye som ikke fungerer som det skal. Forhåpentlig vis vil alt av problemer være fikset nå som LTS versjonen kommer i April.

    Jeg var veldig skeptisk til Unity i starten, men jeg har lært meg at det faktisk kan fungere bedre enn alt annet jeg har prøvd, men da må de få fikset alle feilene først. Nå er Unity noe som virkelig irriterer meg, faktisk mer enn det 11.04 gjorde.

     

     

    Jeg vil ikke anbefale noen å prøve Ubuntu nå, men i April kan det hende at det endrer seg.

     

    Til trådstarter

    Om du skriver hvilket WLAN-kort du har så kan det hende at noen av oss vet hvordan en fikser det. :)

    • Liker 1
  13. har en kompis som bare spiller gitar når han har tatt seg noen pils, han nekter å spille mens jeg hører på når han er edru,men jeg synes at han har et talent, bør jeg be han fortsette å spille, eller er det bare jeg som er tønedøv???

     

    [

     

    han får det meget bra til på slutten

     

    Han kan spille. Det er sikkert!

    Jupp, burde be han fortsette. :)

    Lengesiden jeg har spilt, vet ikke hvor noen av gitarene er. Kanskje på tide å finne de frem igjen. ^^,

  14. Kan ikke si jeg har så ekstremt mye peiling på området selv, men det er vel ikke så ekstremt mye en trenger å vite heller.

     

    SATA 1 støtter overføringshastigheter på opptil 150 MB/s.

    SATA 2 støtter overføringshastigheter på opptil 300 MB/s.

    SATA 3 støtter overføringshastigheter på opptil 600 MB/s.

     

    PC'er kjøpt for noen år siden har nok SATA 2 på hovedkortet, så der kan du ikke få utnyttet disker som klarer over 300 MB/s.

     

    SATA 2 fungerer helt fint så lenge du ikke kjøper de aller raskeste diskene. Du kan bruke en rask disk på SATA 2, men da blir det noe ytelsetap ettersom disken kan levere mer.

     

    Du kan bruke en "SATA 2" kabel på en SATA 3 disk og få full SATA 3 ytelse. Noen kabler kalles SATA 3 kabler fordi de er av noe høyere kvalitet.

     

    Jeg trodde tidligere at alle SATA kabler var like, men en SATA 3 fikset faktisk problemer jeg hadde med både en Corsair Force 3 120GB og en Corsair Force 3 GT 120GB.(Sikkert høyere strømføringsevne i de kablene, men hvem vet)

     

    Du kan kjenne igjen en SATA 3 kabel ved at kabelen ikke er helt flat men består av to kabler "smeltet" sammen.

     

    Oppsumering:

     

    Hvilken SATA generasjon en har på hovedkortet og disken avgjør den maksimale hastigheten.

    Hvilken generasjon kabel du bruker har som regel ikke noe å si i følge andre, men jeg har hvertfall opplevd at de fikser stabilitetsproblemene som jeg hadde med Force 3 GT 120GB OG Force 3 120GB.

     

    God natt! :)

  15. Siden han sendte melding og sa at han syntes det var koselig å møte deg så var/er han nok hverfall interessert.

     

    Grunnen til at det ikke har blitt så mye mer av de meldingene er nok fordi at han ikke tror at du er interessert. Visst du bare svarte på det at han syntes det var koselig å møte deg med "deg også" så trodde nok han at du ikke var interessert. Slike korte svar kan enkelt missforstås, kanskje han trodde at du ikke ville chatte med han ettersom du svarte såpass kort. Hadde jeg fått et slikt svar så kunne jeg nok i noen tilfeller ha tolket det som et "årh, han igjen? får vel svare for å ikke være frekk"-melding.

     

    Visst du er interessert så burde du kanskje ta initiativ av og til, men om det er det du har prøvd på og han ikke har svart så må du passe på å ikke mase. Han tenker nok på deg av og til. :)

     

    Hva han vil kan nok ikke vi si noe om, men vi kan si hvordan vi tror situasjonen er.

     

    Lykke til ^^,

  16. Ja, var det jeg mente. For det er ikke 2.5"-plass i NZXT Phantom.

     

    Jeg fikk tre kabler med mitt ASUS hovedkort, to SATA 3 kabler og en SATA 2.

     

    Dersom du har to disker for lagring så trenger du totalt tre kabler. To til diskene og en til DVD/CD. Dersom det er tre kabler du og får med så har du nok det du må trenger, men det er en eSATA utgang på kabinettet slik at du er klar over det. Jeg bruker ikke eSATA porten så jeg hadde klart meg med 3 SATA kabler.

     

    Ellers så har du alle strømkabler med i den fine posen/vesken som følger med strømforsyningen din.

     

    Beklager dårlig skriving, men jeg holder på å sovne. :p

  17. Om de grønne diskene er gode i servere kommer ann på hva serveren skal brukes til. En grønn disk bruker liste strøm, men har langt lavere ytelse sammenlignet med harddisker som er rettet mot servermarkedet. En annen fordel med de grønne diskene sammenlignet med disker for servere er prisen. Prisen på serverdisker med høy ytelse ligger gjerne på ca 10 kr per/GB, med en maks størrelse på 600GB(?), en grønn disk som WD Caviar Green får du til under 30 øre per/GB.

     

    For en hjemmerserver som for det meste vil bli brukt til lagring, fildeling og levering av nettsider så holder det nok rikelig med en grønn disk.

     

    En Intel Atom prosessor, en eller to WD Caviar Green disker, 4 GB minne og en strømforsyning på 100W holder nok rikelig. Serveren vil heller ikke bruke mye strøm. Dette får du nok til ca 2500-2600 kr hos Komplett og sikkert mindre hos Dustin Home.

     

    Visst noe ikke er på lager må du vente. x)

  18. Som sagt tidligere så ville det ikke vært dumt å gå for en Phenom II X6 i stedet.

     

    Strømforsyningen holder garantert til to overklokkede 560Ti. Dersom du først skal gå for 560Ti som leverer veldig godt ytelse i forhold til prisen så ville jeg heller valgt Gigabyte sitt 560Ti SOC kort.

     

    Tror ikke det vil bli nødvendig med en større strømforsyning selv om en skal oppgradere senere. Skjermkort basert på 28 nm-teknologi kommer til å få mye høyere ytelse per watt sammenlignet med dagens kort, jeg tipper ca. en tredjedel av forbruket. Så det holder nok. :)

×
×
  • Opprett ny...