Gå til innhold

MrBubbles

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrBubbles

  1. Hmm, for en liten stund siden sto det i accounten min at jeg hadde fått Rise of the Godslayer, men nå, når jeg skulle spille, er det borte. Hmmmm, må vell vente i 2 uker til lønninga da. D:

     

    Hadde du en frosset account? Prøver å finne ut om man får med noe spilletid når man kjøper expansionen på aoc sidene, men det er null info om det.

  2. Ser du har jobbet endel med denne case mod'en, men, ser ikke helt poenget med den. Jeg er imponert over resultatet men det blir litt som å gå på kunstutstilling for å se hvor hardt kunstneren har jobbet, uten att man liker resultatet?

     

    En tommel opp for bra jobb, en tommel ned for meningsløs casemod.

     

    Dark Blade er en (legendarisk) case jeg likte både på grunn av alt arbeidet og resultatet. Men det er sjelden det dukker opp så innfløkte og bra mods.

  3. Så ingen tråder om denne ganske tøffe mod'en til HL2.

     

    Litt sci-fi setting, CS gameplay, enormt detaljerte maps. Og mye bra musikk. Kunne putta det på mp3spilleren :)

     

    Kort sagt, ganske heftig.

     

    http://www.gameupdates.org/details.php?ret...php&id=3611

     

    http://www.neotokyohq.com/media.html

     

    *edit*

     

    Er ikke sikker på om dette var riktig plass å poste dette. Skulle kansje vært under HL2 delen?

  4. Det er da noen spillanmeldere som taes mer seriøst enn andre.

     

    Mitt største problem med spillanmeldere er heller det att det er vanskelig å stole på dem. Karakterene sitter urimelig lett i øverste del av spekteret. Det har vært endel tilfeller hvor jeg har kjøpt spill basert på anmeldelser, og så lurt på hvor mye sokker anmelderen må ha røyket for å klare å gi spillet bra karakter.

  5. Godt med lesestoff for PS3 eiere for tiden, Ghostbusters først til PS3 og nå dette. Og det kommer så mye bra spill i år. Synes det er veldig stille med nyheter fra Microsoft men dem skal vel melke Halo til vi spyr.

     

    Akkurat det med Ghostbuster var vel mer eller mindre en råkjøringstaktikk fra Sony sin side.

     

    For min del ser jeg på det som en gigantisk tabbe, jeg var spent på det spillet, og gledet meg til å spille det. Men nå kommer all den iveren til å totalt dø før det er tilgjengelig til PC. Det gjør meg ikke spesielt ivrig etter å støtte Sony på noen måte gjennom kjøp av hverken spill eller konsoler fra dem.

  6. 1991: Gikk på Oslo Ingeniørhøgskole og kjøpte Commodore fra butikk til Nkr 20 000,-;

    12MHz intel 80286-prossessor, 640Mb RAM, 20Gb hd

    Jeg brukte Wordperfect tekstbehandling (Microsoft word kom ut i den tiden, men var skeptisk..) og norton commander som hjelp til MS-DOS'en..

    Jeg hadde en skjerm som ga 640x480 oppløsning.

    Tror jeg spilte buble trouble og ..walley the wobbler?

    Sikker på tallene dine?

     

    Ville tippet at det skulle vær 80286 med 640 Kilobyte ram og 20 Megabyte disk ;)

  7. Første minnet jeg har fra dataverdenen er fra tidlig 80-tallet, var med Fattern på jobben. Tror han jobbet i Rank Xerox men er ikke helt sikker. Han som var dataguruen deres (dette var på den tiden en dataguru virkelig var en guru) var en god venn og kollega av fattern, og han likte dataspill. Dette var da en datamaskin av den virkelig store typen, Big Iron, med dumme klienter (stort sett bare skjerm+tastatur)) koblet til rundt omkring. Det var installert flere versjoner av pong og snake, samt kombinasjoner av dem. Vanlig pong, vanlig snake i 1 og 2-player modus, en pong-snake hvor man skulle holde ut lengst mulig, en multiplayer pongsnake. Mulig jeg husker feil men jeg tror det var en breakout også.

     

    Men det feteste de hadde der var en flysimulator. Jeg fikk bare spille den en gang, det var for de voksne. men den ene gangen jeg spillte var jeg helt oppslukt. Hadde to voksne bak meg som guidet meg, men jeg krashet på landingen! Var ganske lei meg da. Dette var såvidt jeg kan huske en grønn skjerm med ca 1 fps, kun det absolutt nødvendige tegnet opp på skjermen.

     

    Etter det var det endel turer bort til onkelen min, som hadde en ZX-spektrum før jeg endelig fikk min egen maskin.

     

    Egne maskiner er omtrent:

    VIC-20->C64->8086(uten 8087)->Amiga 500(med en halv MB, for lite)->80286(fortsatt uten 87)-386(hadde 2 forskjellige, tror det var her jeg fikk min første coprosessor)->486SX25->486DX100->Pentium osv....

     

    Etter Pentiumen har jeg som regel hoppet over det aller nyeste og heller oppdatert ca hvert andre år. En ting jeg burde ta med er det første dedikerte 3D-kortet jeg fikk tak i. Voodoo kortet var FETT som bare fy, grafikken var smooooth, men spillene var absolut møkk helt frem til glide tok av.

     

    For øyeblikket har jeg fortsatt en q6600 klokket til litt over 3gigahertz (på vannkjøling), en litt klokket 8800gts512 til grafikk, venter på att noen skal benytte seg av 8800gt512'en til physx, 4 gig ddr2 ram som også er klokket, ca 1.5 terra med plass spredd utover 4 disker (første HD'en min var på 10MB), 5.1 lyd, 22"+17", tastatur og mus med blålys, og en varmeutvikling som gjør att jeg slipper å skru opp varmen med mindre jeg må åpne vinduet om vinteren for å kjøle ned ca 550 watt med utvikling. Tror ikke jeg hadde kjøler på CPU'en før 386'en.

     

    Ah, spennende å se hvordan dataverdenen utvikler seg, gleder meg til å se tilbake om ca 20 år :D

  8. Har Saitek Eclipse 2, veldig behagelig å ha dimmbart lys på det, pluss att det ser porno ut. Koster rundt 500 nå for tiden, men det er ikke kjempestille. Men det er så langt ett av de mest behagelige jeg har prøvd i løpet av maaaange år med spilling. Tastene er store og plassert med bra mellomrom så det er lett å finne frem til riktig tast, overflaten er passe sticky og har (for meg, akkurat passe trykkmotstand.

     

    Anbefales på det varmeste om du som sagt ikke har altfor mye imot lydniåvet på det.

     

    *edit*

    Så du foretrekker flate taster, Saitek'en har litt bøy på tastene.

    *edit*

    Hehe, så du hadde en kompis som har det, nvm :)

  9. Det er noe jeg lurer på. Det er ikke ment som Blizzard-fanboyisme. Det er ment som et oppriktig spørsmål.

     

    Socketing av items er blitt populært, og det er gode grunner til det, rett og slett fordi det er et genialt system. Selv møtte jeg dette først i Diablo II: LoD.

     

    Spørsmålet mitt er;

    -Hvilket spill var egentlig først ute med dette? Det er jo store sjanser for at ideen ble klekket ut av en indieskaper på et gutterom, og så plukket opp av andre spillutviklere etterpå. Eller var Blizzard først?

     

    Edit; Og grunnen til at jeg spør her er fordi det er relatert til noen av uttalelsene i artikkelen.

    99.99% av WoW og andre fantasy-relaterte mmorpg idéer er hentet herfra:

     

    Skjul

     

    dnd_Box1st.jpg

    (1974)

     

     

    Som i sin tur igjen er inspirert av:

     

    126579758_01e94124f3.jpg

    (1937-1949)

     

     

    Som igjen har hentet inspirasjon fra:

     

    l_9780446607254.jpg

    (2000 f.Kr - 1600 e.Kr(ca.))

     

     

    Magiske juveler er ikke akkurat noe nytt. Ei heller magiske ting som plasseres over/under/inni/på/andrepreposisjonerher andre ting. For å være helt konkret, så var vel f.eks. Everquest ute med sockets og gems før Blizzard.

     

    Det er rimelig fånyttes å lete etter orginale konsepter i slike spill. Det blir heller et spørsmål om hvordan man kombinerer og utnytter dem.

     

    Wow, av og til savner jeg upvote mulighetene man har på plasser som Reddit. Om det hadde vært noe sånt her hadde du fått så mange upvotes jeg bare kunne gitt! Veldig bra post mao Rata!

  10. Heisann, leter etter ett program til jobben, trenger ett planleggings og resursstyrings program. Funksjoner jeg ser etter i programmet er kort sagt å kunne visuelt planlegge bruk av forskjellige typer utstyr/personer, og å få lagt opp dette et sted slik att de andre på kontoret kan få sjekket planer og tilgjengelighet.

     

    Har lett endel rundt uten å finne særlig fornuftige løsninger, programmet vi har brukt frem til nå er det så avsindig mye knot med (planningpme), pluss at det er ganske elendig kundebehandling fra dem.

     

    Om noen har tips hadde jeg blitt kjempetakknemlig!

  11. Det er en hel verden av spillere der ute som aldri har spilt Age of Conan, og vi ønsker at de skal få oppleve det hundretusenvis av spillere har opplevd før dem, sier Morten Larssen

     

    Er det irritasjon, misnøye og skuffelse han mener? Trodde Funcom hadde fått nok pepper i det siste..

     

    Har faktisk blitt endel bedre, pepperen har blitt mindre tilstedeværende. Startet opp igjen for ikke så lenge siden, da hadde de fikset mesteparten av tingene jeg irriterte meg over.

  12. Hmm, syns det er litt merkelig at man søker etter folk fra IKT-servicefag til det som virker som en driftsjobb. I mine øyner avgikk IKT-utdanningen i norsk videregående skole med døden når de i omstrukturerte linjen fra driftsfag til servicefag i 07. Såvidt jeg vet ble fokuset skiftet fra administrering av servere, nettverk og programvare til kundeservice med fokus på velkjente programvarepakker (office).

     

    07? Oh....

     

    Aner ikke hva IKT-servicefag er for noe, jeg gikk nerdelinja på Hellerud en gang rundt 94. EDB-læreren vår var såpass artig att han skrudde av strømmen midt i tentamen. Autosave? Halvparten av klassen holdt på å enten begynne å grine, eller var fristet til å gå ut av rommet. For min del viste det klart og tydelig hvor viktig det er å være klar over hva man driver med. De av oss som hadde brukt tiden på å analysere oppgavene hadde ikke noe problem med å gjenskape det vi mistet etter forrige save. De som derimot fomlet frem og tilbake, som ikke konsentrerte seg, fikk endel å ta igjen.

     

    /Rambling old dude :)

  13. Til dere som vurderer dette seriøst, send søknad! Jeg var i en veldig lik situasjon for endel år tilbake hvor jeg fikk høre om en stilling som var egentlig veldig variert, men hadde noen spesielle felt jeg var intressert i, mye jeg ikke kunne noe særlig om, men jeg tok sjansen, fikk jobben og har lært ufattelig mye siden da. For min del var det beste att jeg etter hvert fikk konsentrert meg mer og mer rundt de tingene jeg likte best. I en lærlingposisjon skal man ha noen rundt seg som kan lære bort ting, eller i det minste kan forklare nøye nok hva som er problemet, sånn att du fikse det. Fikk nesten lyst til å sende søknad selv, men er godt fornøyd med jobben jeg har nå.

     

    Lykke til :)

  14. Mulig jeg overdrev en smule, men så langt ifra virkeligheten er det vel ikke. Var selv på en PvP server før merge, men når du går rundt å gjør solo quests og hele tiden blir angrepet av en dedikert gankegruppe så blir man lei. Og det at man blir drept mens man snakker med NPC er vel heller ikke noe pluss.

     

    Men mulig at slikt har endret seg?

     

    Nei, dette har ikke endret seg.Det er PvP server vettu ;)

     

    Å angripe noen som snakker med quest NPC er faktisk mot spillereglene til FC, så send en petition hvis det trøbbler seg formye.

     

    Men mulighetene er så mange ;

     

    Team sammen og ta hevn !

     

    Gå til et annet sted !

     

    Hvis du observerer en ganker, spør han om "peace" dette hjelper de fleste sammenhenger ;) send ham en tell ; " peace mate ? "

     

    Jeg pleier å følge etter gankerene i stealth og angripe dem når de ganker andre ! Da er de opptatt og ikke opps på deg ! Dette er uhyre morsomt !

     

    Å lvle på pvp server tar naturlig nok lengre tid enn PvP server, men det er noe av sjarmen og man får også PvP-XP/lvls på veien og kan kjøpe fint utstyr senere !

     

    Og du synes det er sånn det skal spilles?

     

    Hva innom White Sands igår, da var det en gruppe folk på 20-24lvl som konstant ganket alle som prøvde å komme seg inn eller dra ut og rezcampet. Det er seriøst mongo oppførsel som har fint lite med PvP å gjøre. Sier ikke att alle fights behøver å være fair, men når den ene siden uten noen som helst problemer tar for seg det området (som faktisk er off limits for eventuelle guildies du kan få hjelp av) og kjører en gankfest uten like så er det for min del bare ødeleggende.

×
×
  • Opprett ny...