Gå til innhold

erlenk

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erlenk

  1. Kjøpte nettopp mobil uten abb. til sønnen min og bestilte så et nytt nummer med Venner&Familie abonnement via Tele2's nettsider. Oppdager etter noen mnd at det faktureres minimusdebitering. Kan ikke huske å ha sett noe om det når jeg bestilte abonnementet, og når jeg så sjekker står det ingenting om noen minimumsdebitering på siden som presenterer abonnementet. Kun hvis man klikker seg via en link som presenterer abb. når man har kjøpt mobil hos Tele2 står minimumsdebitering nevnt, og siden jeg altså ikke kjøpte mobil hos Tele2 men kun skulle ha abonnementet klikka jeg meg ikke innpå den linken når jeg bestilte. Ble jo ikke akkurat leda til å tro at det skulle være noen minimumsdebitering på dette abonnementet når det står oppført på infosiden om Tele2 Champion, men ikke Tele2 Venner&Familie heller...

    Villedende reklame? Ja!

  2. Da jeg ved et uhell kom til å sette busshastigheten, og dermed klokkefrekvensen på CPU'en altfor høyt, måtte jeg resette biosen i hardware for å kunne aksessere bios'en igjen. Det jeg lurte på hva bios egentlig ble resatt fra, da jeg ikke husker hvilke bios-innstillinger jeg hadde før. Har nemlig noen problemer i visse spill nå som jeg ikke hadde før. Blir harddisk-innstillinger påvirket av en slik reset?

     

    Da jeg kjørte reset på biosen, hadde jeg på forhånd bytta jumpere slik at klokkehsatigheten nå var bestemt av jumpere, og ikke fra bios. Dette står da i bios nå ved at klokkehastighet er "by jumper". Jeg har Award Bios. Hva skjer hvis jeg nå bytter jumpere slik at klokkehastigheten blir bestemt av bios igjen?

     

    Ellers, noen som kan fortelle meg smarte bios-innstillinger for dette systemet? Mistenker at noe ikke er helt som det skal (bla i Myst III er mushastigheten for treg, og skifte mellom scener er dødstregt, noe det ikke var før jeg klussa med bios).

     

    Asus A7V133

    AMD Athlon 1200

    ATI Radon 64 VIVO

    Creative 1024 Live!

    et isdn-kort

    et firewire-kort

×
×
  • Opprett ny...