Gå til innhold

SkydiveWings

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SkydiveWings

  1. Den første B-en i betegnelsen seier at det er 4-20mA utgang, og den siste B-en viser at det er industriell DIN-tilkobling. Nederst i databladet er det tegning av DIN-kontakten, og under der er det ein tabell som viser tilkoblingene. Siden du har ein strømbasert transmitter bruker du kolonna Current, og ser at pinne 2 er +VE og pinne 4 er -VE, resten er N/A, som betyr at det ikke skal kobles noe. Det siste skjemaet ditt er sånn du må koble den opp.

  2. I hobbykretsar er det vel Rigol DS1052E som gir mest bang for the buck av digitalskop. 50 MHz båndbredde som kan firmwareoppgraderes til 100 MHz, to innganger, mattefunksjoner: A+B, A-B, A*B og FFT, USB-host til lagring av skjermbilder og waveforms osv. til ein veldig fordelaktig pris. Ligger rundt 400 USD.

     

    Derimot vil nok sikkert holde med eit gammalt analogskop.

  3. Hvorfor i alle dager har en fallskjermhopper HJELM???

     

    Om man faller fra 3000 fot så tipper jeg den bjønnefit..a hjelper lite???

     

     

    Fordi det skal vere lettere å samle opp restene;)

     

    neida...

     

    Det uhyre skjeldent er totalsvikt av utstyr. Dei fleste skader er fall og uhell under landing, og der er hjelm veldig kjekt å ha.

     

    Edit: Fjernet quotet tissemann

  4. GPS er i utgangspunktet gratis, med mindre du har aktivert A-GPS, denne fungerer ved at han bruker mobilnettet til å finne ut sånn ca posisjonen din, slik at GPSen bruker mindre tid på å finne den eksakte posisjonen din.

     

    WiFi er selfølgelig gratis å bruke og har ingenting med mobilnettet å gjøre.

     

    Jeg er ikke kjent med nyere SE telefoner, men har en Nokia 5800 som også har mulighet for å geotagge bilder. Det blir som med GPS, gratis om du ikke har aktivert A-GPS. Visning av bilder i Google Maps vil jeg annta at koster penger om du ikke er tilkoblet med WiFi.

     

    Wayfinder har jeg ingen erfaring med, men vil tro at den laster ned kart etter hvert som det trengs, dette vil da koste penger om du ikke har WiFi tilgjengelig.

     

    3G er en teknologi for overføring av data. Vanligste eksempelet er internett på mobilen og videosamtaler. Vanlig 3G har en makshastighet på ca 3,6 Mbps og Turbo-3G har maks ca 7,2 Mbps. Blir som en gjennomsnittlig bredbåndslinje. 3G koster sannsynligvis penger om du ikke har en avtale om databruk på abonnementet ditt.

×
×
  • Opprett ny...