Gå til innhold

hoddevik

Medlemmer
 • Innlegg

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hoddevik

 1. Skal du produsere kvalitetsost, hogge tømmer eller klatre med maskinen? Skal du bruke den som kalkulator burde du avbestille og kjøpe denne.

   

  Nei, men den maskinen fungerer fint til mye rart. Forklar hva du skal bruke den til, så kommer det kanskje et godt svar.

   

  har tenkt å ha den i noen år(videregående)... brukes til serier, filmer, dokumentskriving, kanskje ta opp spillingen igjen.. PCen burde være god nok til å takle det som eventuelt kommer av nyvinninger.

 2. Hei. Har bestilt(ikke betalt) en nblb2 fra multicom med desse specsa:

   

  * 15.6" LED Full-HD 1920x1080

  *Intel Core i7 720QM 1.60-2.80GHz (Turbo Boost) Quad Core 1333MHz 6MB 45W 45nm

  *500GB SATA 7200RPM 2.5"

  *4GB DDR3 (2x2GB) 1333MHz SO-DIMM

  * MS Windows 7 Professional

  * 1 gig Radeon HD5650

   

  Det er lang leveringstid på denne pcen(mars en gang), og lurer da på om det finnes noen andre alternativer(like gode, bedre) til samme pris(rundt 11k). Kvalitet og ytelse er viktig:-)

 3. oppgaven:

   

  I trekant ABC er BC=5,3 cm, vinkelen B= 90 grader, og vinkelen C= 30 grader. Regn ut AB og AC.

   

   

  30,60,90-setningen gjør at hyp er 2 ganger så stor som den minste kateten. Jeg får feil uansett hva jeg gjør. Kan noen hjelpe meg med en detaljert oppskrift, som forklarer hvordan dere løser oppgaven?

   

  10 kl.

 4. Uansett reglement, så tykjer eg at på ein tentamen så bør læraren vera fleksibel nok til å deg legga til ei overskrift. I hvertfall om han/ho står å ser at det er kun det du gjer, og ikkje endrar innhaldet i sjølve teksten.

   

  Takk for svar. Vil du si at jeg har et godt nok argument til å legge inn en klage, ettersom denne prøven trolig vil bli svært avgjørende for karakteren jeg får til jul? Er det noen som kan si noe om reglementet for tentamen/eksamen?

 5. I dag hadde jeg engelsk tentamen. Jeg skrev en god tekst, synes jeg selv, da, og leverte teksten kl 11:15(vi fikk lov til å gå kl 11:00). Jeg gikk til klasserommet for å legge fra meg bøkene, men på veien dit kom jeg på at jeg hadde glemt overskrift i langsvarsoppgaven. Jeg gjorde full retrett og drog tilbake til datarommet, og spurte om jeg fikk lov til å endre på dette. Svaret jeg fikk på dette var "Nei, det er ikke lov". Det var snakk om 2 minutt - jeg leverte teksten for 2 minutter siden. Jeg ble selvfølgelig forbannet, selv om jeg visste at det var min egen feil at jeg ikke hadde skrevet overskrift. Når jeg kom hjem søkte jeg etter regler for tentamen, men fant ingen. Jeg fant derimot regler for eksamen, og der står det klart å tydelig at jeg ikke har lov til å endre på teksten, MEN... Det står også klart og tydelig at en lærer/inspektør skal gå gjennom teksten for å se om alt er med. Siden tentamen på en måte er en øvelse/forberedelse til eksamen, gjelder da desse reglene, eller finnes det egne regler for tentamen?

   

  Takker for svar:-)

 6. Jeg har den første laserskoen i rød, og er meget fornøgd. Denne skoen har holdt på gress og kunstgress i snart 1 år nå, og er først nå begynt å vise tegn på slitasje.

   

  Jeg har defor bestemt meg for å kjøpe laser 2 i rød og hvit(http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo.asp?PID=PDS-002-009-747&DEPT=2&DEPTTYPE=2_Firm%20Ground&BRAND=9&SS=1).

   

  Prisen på skoen er 65 pund, dvs. 630 kr(dagens kurs er 9,7). Etter å ha besøkt tollvesenets sider har jeg også funnet ut at jeg må betale moms(25%). Etter moms er prisen nå 812 kr.

   

   

  Jeg har derfor to spørsmål:

   

  - Er mine utregninger riktige?

  - Er det noe jeg ikke har tatt henhold til?

   

  Mvh

   

  Hoddevik.

 7. Jeg kjøpte en DELL inspiron 1525 den 2/1-08, og på denne tiden har det oppstått 1 "stort" problem og ett "mindre" problem.

   

  Problem nr. 1: Skjermen er helt løs og "waggy". ved det venstre festet av skjermen(det fins to fester) har det oppstått en såpass stor sprekke at jeg kan se inntil fjæren i festet.

   

  Problem nr. 2: Når pcen blir utsatt for litt større og mer trengende oppgaver som spill og flere "store" oppgaver samtidig o.l skrur den seg av og til plutselig av(overoppheting eller?).

   

  Min garantistatus viser som følger:

   

  Beskrivelse Leverandør Startdato Sluttdato Dager igjen

  Fifth Business Day DELL 02/01/2008 01/31/2012 999

   

  Vil desse problemene(eller hvertfall det første problemet) bli fikset gratis innenfor min garanti?

   

  Takker for alle svar.

   

  MVH

   

  Hoddevik.

 8. Hei, jeg har en dell inspiron 1525.

   

  Har nylig formatert pcen, og har innstalert ALLE nødvendige drivere for at min pc burde virke perfekt.

   

  i dell webcam manager(der jeg tar bilde, video o.l) har jeg absolutt NULL problem med å ta bilder, men når jeg skal starte en videosamtale på msn vil webkameraet ikke virke.

   

  Jeg får følgende beskjed: konfigurasjon av lyd og bilde kan ikke startes.

   

  Mitt problem er altså:

   

  - Jeg kan ikke starte konfigursjon av lyd og bilde, noe som hindrer meg i å bruke webkamera på msn.

   

  kan noen være så snill å hjelpe meg ??

 9. Hei, jeg har en dell inspiron 1525.

   

  Har nylig formatert pcen, og har innstalert ALLE nødvendige drivere for at min pc burde virke perfekt.

   

  i dell webcam manager(der jeg tar bilde, video o.l) har jeg absolutt NULL problem med å ta bilder, men når jeg skal starte en videosamtale på msn vil webkameraet ikke virke.

   

  Jeg får følgende beskjed: konfigurasjon av lyd og bilde kan ikke startes.

   

  Mitt problem er altså:

   

  - Jeg kan ikke starte konfigursjon av lyd og bilde, noe som hindrer meg i å bruke webkamera på msn.

   

  kan noen være så snill å hjelpe meg ??

 10. Er det en måte jeg kan legge inn såkalte html-bokser i en powerpointpresentasjon? Om dette er mulig, vær vennlig å legge igjen et svar til meg:)

   

   

  Er det f.eks mulig å legge inn en Youtube video i en Powerpointpresentasjon?(jeg bruker Powerpoint 2003)

   

   

   

   

  Takker for alle svar, Mvh Hoddevik!

×
×
 • Opprett ny...