Gå til innhold

[email protected]

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [email protected]

  1. JEg har samme problemet. Når jeg spiller om kvelden kommer det j.æavla mange miggier og annet dritt på skjermen. Jeg tar da og trøkker de inn i skjermen så blodet(gørret?) spruter. Jeg har også en kjlut til å tørke av sølet etterpå jeg har drept de

  2. Jeg seier bare ein ting, STEM ALLE MED AMD CPU'ER UTEAV FORUMET

     

    Grunn 1:De utvikler mye varme, og forumet blir for varmt.

    Grunn 2:De har en hekt feil pr rating (xp2000+)

    grunn 3:Amd suger hyttepine pick.

     

     

     

     

    Unskyld alle Avanserte Multimedia Dritt eiere...

  3. Jeg blir har ødelagt en god del i min korte data karriere: En gang ødela jeg en Celeron 400 mhz i et fårsøk på å overklokke den til 900 mhz !!! Jeg var engang på ett lan party, der datt pcen i bakken og da knakk rammen og skjermkortet + Cpu ble moset, jeg bestilte etterpå nytt kort og så monterte jeg det og da gikk strømforsyningen og da gikk også hovedkort og cpu igjen... Og på den gamle brenneren min pleide jeg å dra ut hele skuffen og den virket når jeg trøkte den inn igjen!! men til slutt sprutet det med løse tenner når jeg skulle ta ut en nybrent cd. Før jeg fikk dvd, ville få en grunn til å få dvd så jeg puttet en femmer inn i den, og da knitra det godt inni der!!Å når jeg var 11 år så tok jeg å lakket den gamle pcen med fluoriserende lakk som aldri tørka så det ble mange lag med rosa gult og grønt på kabinettet som smittet over til klærne mine,gjett om muttern klikka :smile: :smile: Men nå har jeg tatt meg sammen men det spørs om jeg tørr og legge inn vannavkjøling for da kan det fort hende at må vri om noen av komponentene og henge de opp på klessnora, slår noen meg?

  4. Jeg skal kjøpe meg et psu til (Enermax 431watt eller .no) Er det plass til to psu'er i mitt midi chieftec dragon? Eller må jeg kjøpe meg bigtower?

     

     

     

    Noen som vil bytte Chieftec midi tower (lilla) Mot sort Dragon Bigtower med dør? (jeg gir 400 kroner i mellomlegg.

  5. Jepp vi eide den chevella før men vi solgte den for en snau måned siden. Den hadde en 707 hesters 565 motor som vi kjørte dragrace med. Vi har også en 68 Pontiac firebird og 68 Chevrolet Camaro og enda en Camaro 70 12 modell, så du kan si at familien vår har Amcar dilla.

  6. Hvor mye er pcen min verdt?

     

    1.6 ghz p4 nw (aldri overklokket :wink:)

    Aus p4b-266-e

    Chieftec kabbis Lilla

    4o giga 7200rpm

    Geforce 2 pro

    Plextor 24 brenner

    256 mb 266 ddr ram

    Logitech sort trådløst tast og mus

    Ganske ny skjerm

    JVC Boomblaster høytaler

    Canon s630

    Helt Original XP med 300 cd keyer

     

    Jeg regner med og få rundt 100000 for den.

×
×
  • Opprett ny...