Gå til innhold

ZagroZ

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZagroZ

  1. kondisjon er jo ikke akkurat det værste å trene opp heller da..

    4092848[/snapback]

     

    Jo. Man skal ha vilje for å trene opp kondisjonen skikkelig.

     

    Det er forøvrig temmelig vanskelig å bli tatt opp på politihøyskolen og ikke regn med at du kommer noe særlig langt hvis du bare akkurat klarer kravene.

    6312745[/snapback]

     

    Joda, man må ha ein god dose "vilje" eller sjølvdisiplin for å få trent opp kondisjonen. Men det avhenger litt av kvar persons innstilling ovenfor å ville bli politi. Det er ein grunn til at det stilles fysiske opptakskrav, og det er at det forventes ein nokonlunde god fysisk form av polititjenestemenn.

    Dersom det er nokon som slit med sjølvdisiplinen i forhold til å trene kondis, kan det vere greit å tenke på at det fins mange måter å trene opp kondisjonen på. Trening trenger ikkje å vere bare blod, svette og tårer, men lek. Når ein speler ballspel, eller bedriver aktivitetar med høgt intensitetsnivå, legg ein ikkje så godt merke til om ein blir sliten. Dette er i alle fall min påstand. :)

  2. Et typisk enveiskjørt kommanderende befal vil ikke ha noe i politiet å gjøre, da politiyrket i stor grad omfatter omsorg, forståelse, og å lytte til andre mennesker.

    7800862[/snapback]

    Går man befalskole er ens oppgave det andre året og gjøre nettopp dette da. Man lærer jo å være en god leder. Men jeg skjønner hva du mener, en sersjant er jo tøff, og tar ikke i mot forslag fra de menige. Men, i tillegg lærer han dem å samarbeide, og jobbe som et lag. Og det er en utrolig viktig egenskap hvis man skal bli politi.

    7803739[/snapback]

     

    Når eg snakka med ein politi under ei yrkesmesse på torsdag, sa han i alle fall til meg at eg burde vere litt på vakt med tanke på befalsskole. Personlig meinte han at det var ein god erfaring å ha med seg, men at det herska litt splid innad i politiet rundt dette temaet. Noken meinte visst at et befal var opplært litt for "A4" i forhold til kossen ein polititjenestemann skal opptre (som beskrevet tidligere i tråden). Sjøl har eg søkt MP, og trur at dette vil vere ein måte for meg å finne ut om dette er noko som ligg for meg.

×
×
  • Opprett ny...