Gå til innhold

Perritsc0

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Perritsc0

  1. Nå var jo ikke akkurat brikkesettet defekt heller da. Det var bare snakk om at de sata2-portene som kjørte fra brikkesettet vil KUNNE degraderes over tid, i værste fall slutte å virke. Men til trøst, så har man 2 ekstra sata2-porter på p67 og h67 som kjører fra et tredjeparts-brikkesett som ikke vil ha noen problemer. :thumbup:

    Jeg sitter og fantaserer meg til en passende bilanalogi:

    Bilkjøperen kommer tilbake til bruktbilselgeren og sier at bilen er defekt og at han vil ha reparert bilen uten kostnad eller pengene tilbake. Bruktbilselgeren sier at "Hele bilen er ikke defekt, det er bare bremsene på 2 av hjulene som degraderes over tid og til slutt mister bremseeffekten. Bremsene på de andre hjulene fungerer jo fint og resten av bilen er det jo ikke noe galt med. De fleste vil også klare seg fint med bremse på bare to av hjulene og mange vil ha byttet bil før problemet blir tydelig."

     

    Poenget mitt er at man bør bytte selv om ikke absolutt alle deler av brikkesettet og hovedkortet degraderes til å feile tidlig. Produsentene gjør bare det eneste riktige i situasjonen: legger seg flat og tilbyr kundene kostnadsfri erstatning eller omlevering når det blir mulig.

     

    Bra sakt Simen.

     

    Men dere må ikke misforstå meg. Jeg sier ikke at man skal la være å bytte tilbake sitt sandy-bridge hovedkort. Poenget mitt var at alt forutenom sata2-portene på brikkesettet var flunkende fint. Ergo, brikkesettet er ikke ødelagt, det bare har en defekt i form av sata2-kontrollere. :p

  2. Du trenger ikke å bumpe så jævlig for å være ærlig. Nei, mikrofonen blir ikke skrudd av når du velger å mute den der jeg viste deg. Den blir disablet på avspilling så du hører ikke den selv, men er fortsatt aktiv på innspilling så andre hører deg.

     

     

    Hehe, hysterisk etter å få løst problemet:P

    Okej, skal gjøre som du sier. Men det største problemet står fremdeles igjen:(

    Men tusen takk for hjelpen, setter stor pris på det.

  3. Jeg vet hvordan du fikser det at du hører deg selv.

     

    Åpne opp det store lydpanelet ved å dobbeltklikke på høyttalerikonet i tray (XP). Så går du til voluminnstillinger for avspilling, sørg for å hake av at mikrofonen vises. Videre muter du mikrofonen under avspilling. Se bilde under:

     

    359663.jpeg

     

     

    Skal teste ut dette så fort jeg får mulighet til det. Men et spørsmål, når du haker av mute på mikrofonen blir den ikke da "disabled" hvis du skjønner hva jeg mener. Altså at micen ikke er i bruk når du haker av mute?

     

    Anyways, tusen takk for svar:)

  4. Hei. For noen uker siden kjøpte jeg meg et creative soundblaster Audigy se. Koblet det til pci-sloten, startet opp og installerte alle driverne som var tilgjengelig. Det første jeg testet var lydkvaliteten på musikk, var stort fornøyd med kvaliteten på lyden som kom.

     

    Men etter jeg skulle teste mic på Ventrilo ble jeg litt skuffet. Når jeg snakket på ventrilo kunne jeg høre meg selv litt lavt ut ifra headsettet mitt(Creative Fatal1ty vanlig, ikke usb)

    Dette var ikke det eneste problemet, for det var nemlig skurring i lyden fra alle spill. Pluss at når et spill kjørte, var lyden fra de andre på ventrilo helt forvrengt. Har prøvd å endre på maskinvareaksellerasjonen for lydkortet, men dette hjalp veldig lite.

     

    Til slutt ble jeg så hasende irritert at jeg tok ut lydkortet igjen, å brukte det interne i hovedkortet istede. Men jeg vil så gjerne få ordnet lydkortet og brukt det.

     

    Noen som kan være så snill å hjelpe meg videre utifra dette, eller komme med råd om mulige feil?

     

    Takker for svar :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...