Jump to content

SuperDaniel

Medlemmer
 • Content Count

  760
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SuperDaniel

 1. Jeg har både vært ekstremt uheldig og ekstremt dum. Mista min nye IPhone 6s i brostein og hele frontglasset knuste. Var innom en iPhone reparatører som sa de ikke fikser de skjermene enda pga de er så nye og dyre. Jeg har ikke reise forsikring eller telefon forsikring. Hva gjør jeg?
 2. Er det noe planer eller finnes det no bra crew til norske PS4 spillere? Siden heists er rett rundt hjørnet hadde det vært gøy å vært i et heltnorskt crew.
 3. Ja koblet opp min PS3 mot 48" TVen og det er samme type input lag. Problemet er at det var ikke input lag på min PS3 før på min gamle TV og PC monitor, men det har blitt det nå. Akkurat som det henger igjen eller at monitoren/skjermen tror den er på Samsung-tven.
 4. Hei, Jeg kjøpte en Samsung 48 3D Smart LED-TV fra Elkjøp med PS4, Destiny og FIFA 15. Jeg kjøpte samsung-tven i god tro uten å helt vite hva input-lag er og hvilken påvirkning det har. Men jeg forsto det slik at det skulle holde å skru på "Game mode". Jeg har fra før av spilt FIFA i mange år på PS3 uten noe form for input-lag på min Philips 32" og BenQ PC-monitor. Men da jeg koblet opp PS4 til Samsungen sleit jeg øyeblikkelig med input-lag på FIFA. Er ikke like merkbart i Destiny og flere andre spill, men FIFA er fortsatt unplayable for meg. Jeg tenkte da å bruke PS4en og FIFA på enten min gamle 32 tommer eller PC monitor når jeg skulle spille FIFA. Jeg kjøpte HDMI switcher med forskjellige outputs så jeg kan bare switche om til PC monitor når jeg skal spille FIFA. Men ved min forbauselse så er det nå input-lag på min Benq monitor og min gamle 32 philips TV. Som det aldri har vært før. Jeg koblet også ut switchen og tar direkte HDMI til Benq pc-skjermen og har fortsatt input laggen. Dette erger meg virkelig og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. All hjelp mottas med stoooooooooor takk
 5. Takk! På hvilken måte er den isåfall ikke helt på toppen til spilling? :/ Og hvor ser du de testene? Det jeg mener er at det nok finnes TV'er med lavere responstid, som er en fordel for spilling. Denne er visst rundt gjennomsnittlig god på responstid. Tester: http://www.hdtvtest.co.uk/news/kdl40w605b-201404233740.htm http://www.trustedreviews.com/sony-kdl-40w605b_TV_review Riktignok av 40" utgaven, men de skal være ganske like og bruke samme paneltype. Åja takk! Hva med feks http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/UE48H6415XXE/samsung-48-3d-smart-led-tv-ue48h6415xxe#tab-specs Er så vanskelig da jeg finner ingen reviews på de fleste TVer som den ovenfor :/ Er redd for å kjøpe no som ikke passer til gaming.
 6. http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/UE48H6415XXE/samsung-48-3d-smart-led-tv-ue48h6415xxe#tab-specs Hva med denne?
 7. Takk! På hvilken måte er den isåfall ikke helt på toppen til spilling? :/ Og hvor ser du de testene?
 8. Skal jeg stoppe viften med fingeren MENS et spill står og går? Ja, har vært veldig forsiktig. Er ikke no støv som skal irriterere inni der iallefall.
 9. Hei, Jeg har en Acer PC som jeg kjøpte via komplett for 4 år eller mer siden. Men i de siste årene har den begynt å bråke veldig mye ved gaming. Jeg har tatt å støvsugd ekstremt forsiktig ved viftene og inni pcen, har tatt av selve siden på kabinettet for å se om det er no inni som kan være galt. Nå har jeg veldig liten peiling på PC generelt, men det virker som viftene fungerer. Da de iallefall går rundt og bråkingen begynner med -en- gang jeg skrur på et spill som krever bittelitt av pcen. Hva burde jeg investere i? Jeg føler kanskje jeg burde ha et nytt skjermkort uansett. Men hvordan skal jeg vite hva som gjør at pcen bråker så mye? :/ På forhånd takk!
 10. Hei, Jeg skulle gjerne hatt litt hjelp da jeg leter etter en ny TV, som helst skulle vært minimum 48 tommer og den skal brukes til gaming via PS4 og min PC står tilkoblet til den hele tia slik at jeg ser filmer via pcen og netflix og slike ting. Er det noen gode tips rundtomkring? På forhånd takktakk.
 11. Helt håpløst at Microsoft fortsatt har ekslusiv rettighet på Ultimate Team Legends.
 12. Haha, helt sykt. Særlig når briefcasen bugga under veien i en halvtime.
 13. Noen som har no formening om når GTA online åpner for oss i Norge? Om det er 00.00 eller 01.00 som GTA V åpna.
 14. Enig med det meste som har blitt sagt over her, i tillegg tror jeg det er lurt du satser på no annet enn Let's Play Minecraft serier eller lignende walkthroughs. Du burde finne din nisje, som internett-spill. Viktig å huske humor og kunnskap i tillegg.
 15. Har meldt meg inn nå Håper at vi blir aktiv framover.
 16. SuperDaniel

  Julefilmer ?

  Muppets Christmas Carol. Alle Disney-julefilmene. The Snowman er en av de absolutt fineste julefilmene.
 17. Game Of Thrones Lost South Park Simpsons
 18. Kva i alle dagar har du då å gjere i denne tråden? Har jeg ikke lov å si min mening om en ny utgivelse av en spillserie jeg mener er overhypet? Jeg ser ikke poenget i ett nytt Gears of War og skulle gjerne sett de brukt ressurserer på noe nytt og ser heller ikke hva problemet er.
×
×
 • Create New...