Gå til innhold

Formica

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Formica

  1. Norton 2003 klarer ikke å slette dette viruset som er kommet på maskinen min. Den mappen som Norton sier at det ligger i finnes ikke engang... Tror dette viruset kan ha noe med å gjøre at det hele tiden kommer pop-ups som er umulig å lukke. Hva kan gjøres?

    En annen ting. Kan en såkalt "dialer" ringe opp utenlandske nummer hvis jeg har bredbånd? Det er fra Tiscali.

  2. Prøver å lukke MSN, men får opp denne meldingen.

    "Andre programmer bruker funksjoner fra Windows Messenger. Du må avslutte disse programmene før du avslutter Windows Messenger. Disse programmene kan være Outlook, Outlook Express, MSN explorer eller internett explorer"

     

    Hva kan dette bety? Har prøvd å trykke "Ctrl, Alt, Del", men her er det ingen program som kjører.

  3. Sliter med et ganske irriterendes problem. Hvis maskinen står et par timer i windows og jeg kommer tilbake til maskinen, er den overfylt av porr sider som er umulig å lukke! Ganske sikker på at dette begynte etter at jeg begynte å bruke kazaa. Har sjekket litt på forumet og funnet ut at adaware er tingen. Prøvde dette, men den finner ca.20-30 suspekte filer fler ganger om dagen. Har gått over til avant browser. Her kan man jo velge å stoppe popups mens man surfer. Dette fungerer flott. Men problemet er at disse porr popupsene kommer med explorer symbol.

    Går det an å fjerne hele explorer fra maskinen eller? Har dere noen andre tips?

  4. Kan ikke si hva som er normalt for det varierer jo fra hvilken kjøling du har. Jeg har bare den boxed vifta som følgte med, pluss at jeg har tre kabinettvifter. (vet ikke om disse er montert riktig engang)

    Når maskinen bare står i windows liggen tempen på ca.33*

    Etter en kveld med hardcore battlefield med det meste på maks, ligger tempen på 45-48*

×
×
  • Opprett ny...