Gå til innhold

naturfotografen

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av naturfotografen

  1. Har hatt min m1330 i noen dager nå, og må si meg veldig fornøyd. Batterikapasitet, ytelse og design er virkelig steder den skinner. DELL bør forresten få skryt for å sende med mye fancy ekstrating, fikk en liten bæreveske til laptopen, creative plug-in øretelfoner og en brukermanual som kom i en lærmappe med cdholdere. Det hele virket veldig profft.

  2. Må bare kaste meg på skrytebølgen her, fantastisk morsomt spill, og det krever nesten ingenting heller! Det fikk forresten 91% av PC Gamer nå nylig. Må si at det å spille LAN er noe av det morsomste, genialt at man kan pause spille, eller lagre det og ta det opp en annen gang.

     

    Ellers sliter jeg med å velge ett yndlingslag, er så mange ting jeg liker med de forskjellige lagene. Vasari sin phase-teknologi er ekstremt hendig, mens Advent har heftige beamvåpen. TEC liker jeg mest grunnet flaggskipene deres, de er fete :p

     

    Måten Stardock har håndtert kopisperre fortjener også ros, det kreves ingen serialkeys, det finnes ingen form for securrom sperre eller lignende heller. Derimot hvis du registrerer spillet ditt med din serial key, får du tilgang til alle patchene, all musikken i spillet kan lastes ned, og du får muligheten til å laste ned spillet til så mange dataer du bare vil. Et ideel lan spill rett og slett.

     

    Nå koster spiller 45$ eller noe, og med dagens dollarkurs er det ingenting for et så bra spill. Gå til www.sinsofasolarempire.com, Store, Buy, Download, enjoy ;)

  3. Har nettopp bestilt en m1330, og siden jeg som mange andre ikke er noen stor fan av all reklamen som kommer installert, tenkte jeg å ta en clean install når jeg får den i hus. Men så hørte jeg at det var noen problemer med noe SATA drivere eller lignende, som måtte installeres under Vista installasjonen. Noen som kan bekrefte/avkrefte det, evt. utdype hvis det er noen problemer der?

     

    På forhånd takk :)

  4. Kanskje dette har blitt sagt før men:

     

    Gameinformer 10/10

     

    Eurogamer 10/10

     

    Gamer.tv 5/5

     

    Gamesradar 10/10

     

    VG nett: Høstens hotteste spill (og han har spilt gjennom hele spillet)

     

    Ser ut som dette kanskje blir som utviklerne håpet på; lage skytespill versjon 2  :)

    9292613[/snapback]

     

    Kan legge til nå;

     

    Gamespy 5/5

     

    IGN 9.7/10

     

    Gamespot legger vel ut i morra, garantert 9.5 eller 10 der, forhåndsbestillt på Zailor nå :D

  5. Dette er typisk, og kom ikke som et sjokk.

     

    Folka bak Supreme Commander ga ut nyheten om et ekpansjons pakke som til kommeom  ikke lenge, og nå kommer C&C like etter.....

    9278386[/snapback]

     

    Du tror de gir ut en ekspansjonspakke fordi Gas Powered Games gjør det? :p Ikke fordi det var et høyst vellykket spill, salgsmessig og kritikkmessig. At det ikke kom som noe sjokk er vel klart, da de har hintet til det siden de slapp C&C3, men de må jo alikavel kunngjøre det en gang.

     

    Fint å se at de velger å bruke et helt år på den, sjelden ekspansjoner får så lang utviklingstid, hvertfall i RTS sjangeren.

  6. F.E.A.R. helt klart. Var så mange forskjellige scener i det spillet. Hvis vi ser utenom Alma, så var det mange andre øyeblikk også:

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    Du er inne i kontorbygget, og plutselig fyker en død vakt gjennom et vindu forran deg, og lander ved føttene dine. Svatt noe så utrolig, husker jeg skjøt fyren mens han fløy gjennom lufta!

     

    Når du er nede i det ødelagte huset etter at helikopteret har styrtet, og du hører plutselig tramping i etasjen over, og så faller en EVE gjennom taket og lander rett forran deg. Ikke bare at jeg skvatt, men jeg var pissredd for jeg hadde ingensteder å løpe eller gjemme meg, og greie begynner å løpte rett mot deg.

  7. Var og hentet spille nå nettopp installerer atm.  Uheldigvis må jeg kjøre det på laptopen foreløpig da maskina mi kræsja her om dagen :roll:

     

    Menmen, gleder meg sykt til å spille! :cool:

    8259088[/snapback]

     

    Nei! Fikk mail fra Spaceworld, som jeg har bestilt fra:

     

    Hei

     

    Vi sender mail for å informere om at Command & Conquer 3 Tiberium Wars PC spill spesialversjonen er dessverre blitt noe forsinket.

     

    Dette beklager vi. Electronic Arts vil sende ut t-shirt med spillet som kompensasjon.

     

    Hvem bryr seg om en blodig skjorte, vil ha spillet nååååå!!

  8. Han bygger mye fortere, og han får mye mer penger for hver tiberium-levering.

    8064314[/snapback]

     

    Det er da en tåpelig løsning -- burde heller legge vekt på micro og mer logisk bruk av enhetsammensetning elns, det ville vært knæsj!

    8064651[/snapback]

     

    Bare for å avklare alt rot om AI'en jukser eller ikke:

     

    Easy, Medium og Hard jukser ikke på noen måte. Brutal er nøyaktig den samme AI'en som Hard, men har et stor fordel: den får 200 % penger. Dvs. når en harvester returnerer til basen, så får den dobbelt så mye penger som du ville fått. Samme med Tiberium Spikes, de genererer dobbelt så mye penger i sekundet. Ellers er Brutal mer aggressiv enn Hard, men her er de eneste forskjellene.

     

    Dette er blitt bekreftet av utviklerene på det offesielle Command and Conquer 3 forumet.

×
×
  • Opprett ny...