Gå til innhold

Obsternasig

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Obsternasig

  1. Heisann :)

     

    Som emnetittelen hinter til har jeg et Minolta Hi-Matic AF som ikke fungerer som det skal. Problemet er at utløserknappen virker løs og at "armen" som trekker opp film mellom hvert bilde har låst seg slik at jeg ikke får trukket opp. Har forsøkt å ta ut og inn (ny) film uten at det har hjulpet.

     

    Noen som har noen umiddelbare tanker om hvordan jeg kan fikse kameraet? Eventuelt hvor kan få det reparert?

  2. Da anbefaler jeg heller Clue. Maken til god ordliste har hverken jeg eller noen av mine mange medelever brukt i skolesammenheng. Genialt når man trenger å slå opp enkeltord og ikke trenger disse livsviktige ordforklaringene og lignende andre her trenger. Det har vi define: "ord" på google til.

     

     

    Enig, Clue fungerer utmerket som en rask skoleordbok når man ikke har tilgang til nett.

     

    Av ordbøker på nett kan jeg anbefale http://www.dokpro.uio.no/ordboksoek.html og http://www.dokpro.uio.no/ordboksoek.html

  3. Jeg har også klart å pådra meg jumper's knee gjennom å spille/trene mye håndball. Det startet i det små med litt vondt under oppvarming (dette er omtrent 5 måneder siden) og har nå eskalert til at jeg har store problemer med å jogge, løpe og hoppe. Hvis jeg trosser smertene og prøver å gjennomføre en treningsøkt som inneholder slik aktivitet fører det som regel til at jeg dagene etter sliter med å gå i trapper, reise meg opp fra stoler osv.

     

    Allikevel vil det være feil å si at du skal kutte ut all trening. Jeg vil nok anbefale deg å kutte ut den treningen som gjør vondt og heller prøve ut alternative treningsformer (sykling (med riktig høyde på setet) og svømming er gode alternativer) som ikke fører til smerter i kneet/knærne.

     

    Men for all del, jeg har ingen form for relevant utdannelse innen dette, bare egne erfaringer :-)

×
×
  • Opprett ny...