Gå til innhold

snowroller

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snowroller

  1. Er det veldig stor forskjell på One x og One x+ når det gjelder lyd kvaliteten ?

     

    Jeg har for tiden one x på nedbetaling ifra chess.. har levert den inn en gang før, pga av wifi problem samt at nettverk detter ut hele tiden, og ikke får koble seg på igjen.

     

    Om jeg leverer den inn, og får den tilbake med samme problem (er jo mest sansynlig det føler jeg).. kan jeg da spørre om en ny onex+ isteden for å få en ny one x tilbake ? Noe som helst sansynlighet for at jeg kan få en one x+ istedet ?

     

    Den sannsynligheten er ganske liten, all den tid One X fortsatt er mulig å få tak i. Dersom du har feilen en tredje gang, kan du kreve heving av kjøpet dersom dette ikke er til urimelig stor utgift for forhandler.

    Hvordan dette helt arter seg i det at du har nedbetaling er jeg usikker på, men dersom det lar seg gjøre så kan du da ta pengene og legge de i en HOX+

  2. Får prøve dette og se hvordan det går, kanskje dette kan anvendes som fix på fruens Sensation også :-)

     

    Dette er absolutt å anbefale, jeg bor uten NN/OneCall-dekning, og min kjøring til og fra Oslo var en plage før dette ble gjort

  3. Jeg fant ingenting rundt det, selv etter å skummet meg gjennom tråden; Er det noen som har noen gode bilholdere å anbefale?

    Jeg har tittet litt på HTC D110, men jeg liker ikke helt sugekopp-funksjonene og vil helst ha noe som satt fast i f.eks. en brodit-brakett.

     

    Er det noen som kan anbefale en god universal-holder kanskje? Er lei av å måtte kjøpe ny holder for hvert bytte av telefon...

  4. Det er alltids en fare for virus iom at plattformen og market er så åpent som det er, men dersom man holder seg til Market for å laste ned spill og andre apps er man relativt trygg. Dersom man finner spillet man leter etter og det er gratis når det normalt koster er det god grunn til å være skeptisk til å installere det, i tillegg er det lurt å holde seg unna apps som sier at de har "walk through" til populære spill. Google har til tider måttet slette apps som har inneholdt ondsinnet kode.

     

    Du har mye igjen for å sjekke tillatelser til apps du installerer, det er ofte en god pekepinn til at det er noe muffens når apps krever tilganger som ikke er påkrevde for det du skal spille.

     

    Antivirus til telefonen har jeg ikke noe særlig erfaring med, men har hørt gode ting om Wave secure (Abbonement som koster noen kroner i året, nå levert av McAfee) og Lookout (Har en gratisversjon som har basisfunksjonalitet og en betalversjon med utvidet funksjonalitet)

  5. Jeg synes oppriktig synd på de som har denne telefonen og ikke er over snittet teknisk interessert, oppdatering med KIES er et sant mareritt hver eneste gang (Ja, jeg vet om Odin, men da er man over snittet teknisk interessert).

     

    Det tok pokker meg en time fra jeg plugget i og skulle oppdatere til jeg fikk oppdateringen til å kjøre, og da måtte jeg kjøre uten backup for at programmet ikke skulle fryse eller krasje. SII er en fantastisk telefon, ingen tvil om saken, men dersom folk skal være fornøyde så må samsung jobbe _mye_ hardere med å skape en bedre totalopplevelse for sluttbrukerne sine!

     

    Jeg hadde ikke anbefalt telefonen til noen som ikke er tek-geek av den grunn at jeg vet at de enten vil bli ekstremt misfornøyde eller så vil jeg bli sittende flere runder med support over telefonen hver eneste gang det er noe nytt som kommer...

  6. Hei!

     

    Jeg har en ca 2 mnd gammel Galaxy SII, som jeg opplever har veldig dårlig batterikapasitet. Den måtte lades hyppig de første gangene, som slik jeg har forstått det er vanlig, men fremdeles klarer ikke batteriet seg lenger enn fra kl. 07.00 til 19-20. Dette til tross for at jeg har et ganske beskjedent mobilbruk - OG har strømsparingsmodus aktivert. Kan ikke skjønne annet enn at det må være noe feil? Ser at Android OS står for ca 90% av batteriforbruket.

     

    Er det noen som har liknende erfaringer, eventuelt noen tips til grep jeg kan ta for å bedre batteritiden? Har lastet ned Advanced Task Killer, uten at jeg merker noen særlig forskjell av den grunn.

     

    Har du WiFi hjemme eller på jobb? I så fall, bruker du det? Dersom det er tilfelle ville jeg sjekket om noen av routerne er en D-link, og noen få andre som jeg ikke husker, søk på XDA dersom du vil finne noe mer om emnet. Dersom det en av disse routerne så har du forklaringen, D-link og AOS 2.3.3 og 2.3.4 er kjente uvenner når det kommer til strømforbruk, og dermed vil strømforbruket på AOS gå til himmels. Optimistiske tunger sier at dette skal være ordnet i neste versjon, 2.3.5 som skal komme om ikke så alt for lenge.

  7. Jeg har helt likt som på bilde til Vice, jeg har stock rom og ingen root, men jeg får ikke noe sånn valg når noen ringer meg.

     

    Det er ganske naturlig, det er den som ringer deg som må initiere en videosamtale. Du kan ikke bare velge å svare som videosamtale dersom noen ringer deg.

     

    Besnærende tanke dog, når en fin dame ringer deg rett etter hun er ferdig i dusjen, så velger du bare videosamtale når du svarer og vips er kvelden reddet :p

  8. Det er nok forbeholdt deg, jeg får ikke en sånn melding når jeg går inn på siden via mobilnettet. Nå skal det riktignok sies at jeg har H+-dekning her jeg sitter, og det kan være funksjonalitet på siden som kutter lasting pga. manglende båndbredde/hastighet på enheten som mottar og at du derfor får meldingen.

     

    Edit: og der fikk jeg testet det med Edge-dekning og får heller ikke den samme feilen, så det er nok hos deg problemet ligger

  9. Hmm, jeg fikk ihvertfall en ny versjon av market for en god stund tilbake(2-4uker siden?), bare via update, men om det er den "nye" du sikter til aner jeg ikke.

     

    Det hadde bare vært å brukt google, skrivi "kies" i søkefeltet også trykket på første linken, da kommer man til en samsung side du kan laste ned kies til både windows og mac.

    http://www.samsung.com/no/support/mobilesoftwaremanual/mobilesoftwaremanual.do?page=MOBILE.SOFTWARE.MANUAL

     

    Det nye market er bygd opp av "Tiles" litt lignende windows phone, og har diverse valg som redaktørens valg osv som ikke er i den gamle.

  10. Skal nå holde telefonen også

     

    Sant, men det har ikke noe med utseende å gjøre da ;)

     

    Edit: men for meg er egentlig dette et viktigere poeng. Er den like god å holde i med dette dekselet og hvordan føles det å 'drasse' den med seg. Merkes dette godt, eller ei.

     

    Varierer sikkert fra person til person. Personlig syns jeg telefonen var "for tynn" uten f. eks TPU eller annen case på den. Hadde følelsen av at den kom til å knekke i bukselommen. (bruker ikke case med dette batteriet, da de ikke passer) I tillegg "drasser" jeg stort sett telefon med meg ut i bilen og inn et annet sted. Da bærer jeg den stort sett i hånden eller har den i bukselommen. Den er nok en del penere å se på med original deksel/batteri. Men for meg oppveier det å slippe å tenke på batteritiden dette. Andre vil sikkert syns den er forferdelig med dette dekselet/batteriet. Om jeg en dag skulle bli opptatt av utseendet på tlf bytter jeg bare tilbake. Verre er det jo ikke....

    Hadde jeg gått med den i bukselommen hele dagen hadde jeg kanskje hatt en annen mening.

     

    "Is that a Samsung Galaxy S2 with extended battery, or are you just happy to see me?"

     

    :-D

  11. Er det bare meg som har problem med ekko med bruk av hard case på telefonen?

     

    Om du hadde lest alle sidene i tråden, så hadde du sett at du ikke var den eneste (Jeg mener ikke at du skal gjøre det, bare poengterer at flere har rapportert om det samme problemet.)

     

    Det ble spekulert i at hard-casen skapte problemer for støyredusringsmikrofonen som sitter på siden, men vet ikke hvorvidt dette ble bekreftet. Prøv å skru av støyreduksjonen på neste samtale (må gjøres på hver samtale) og se om dette hjelper.

  12. God kveld.

     

    Nå i de siste dagene har jeg fått et veldig iriterende problem med tlf.

    Når jeg bruker Wifi, så detter den ut etter få min, og pakkedata taår over. Dette hender hele tiden, og jeg må inn å slå på wifi igjen..

     

    Dette probleme kom etter jeg la inn CriskeloRom V10..

    Selv har jeg prøvd å legge inn V12. Men til ingen nytte.. Samme probleme der.

    Også om jeg la inn orginal FW, var det samme probleme.

     

    Er det noen som har en løsing..

     

    Ville prøvd å restarte den trådløse routeren dersom det kun er routeren hjemme det gjelder...

×
×
  • Opprett ny...