Gå til innhold

Shivati

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shivati

  1. Når jeg starter bil og setter hendel til fjernlys fungerer de 9 av 10 ganger (blått lys inne kommer på), men lar jeg de stå på en liten stund, slår av fjernlys og deretter på igjen, er det ikke sikkert de kommer på igjen (blått lys inne kommer heller ikke på). Trekker jeg hendel til meg, fungere alltid fjernlysene og blå lys inne. Når dette problemet begynte for ca 8 måneder sia, så fungerte fjernlys ganske lenge før det slo seg av (kunne kjøre flere timer), nå kanskje 20-30 min hvis jeg er heldig. Har prøvd med ny hendel (stalk)/bryter, samme problemet. Ser ikke ut at det er noe problem med rele, hører at den klikker hver gang, tok den ut, demonterte og den var ikke skitten invendig.

  2. Toyota Corolla 2005, fjernlys problem

     

    Når jeg slår over til fjernlys (high beam) fungere de bare av og til, kan forsvinne ganske så fort hvis de kommer på i det hele tatt. Hvis jeg drar spaken til meg, så fungerer fjernlys så lenge jeg holder spaken i den posisjon (har kjørt 2 timer i mørket hvor jeg måtte holde spaken mot meg for å ha fjernlys). Lyset i askebegeret er også borte titt of ofte (regner med det er i sammenheng med fjernlys). Regner med at dette ikke er et problem med relee, men at det er selve spaken som må renses eller byttes, men er ikke noe mekanikker, så tenkte jeg skulle sjekke hær først :)

  3. Når jeg laster ned uten vpn, så går alt helt fin, ingen speed drop, men når jeg aktiverer Nordvpn så går det helt fint til å begynne med, men etter en stund så faller farten til 0, kan bli værende der i 30-60 sec og så sprette oppp igjen, kan heller ikke surfe på browser når dette skjer. Dette skjer titt of ofte, ca. 4-7 ganger i timen.

    Jeg lurer på om dette kan ha noe med tap driver å gjøre, har 2 tap drivere, windows og Nordvpn sin. Har prøvd å søke litt på nett om dette, men finner ingen løsning. Har prøvd å oppdatere Nordvpn tap driver, og windows tap.

     

    Dette skjer kun når jeg laster ned med utorrent med vpn, kjører jeg vpn uten torrent, så skjer ikke dette.

  4. Kom over denne tråden på torsdag 03.11.11, må si denne har gått lenge :)

    Har nå bestilt "AMERICAN CANDY ASSORTMENT - CHOCOLATE - Hershey, Nestle, Others 24 Bars EZ-SHIP PACK"

    http://www.looneystuff.com/looneystuff/american-candy-assortment-chocolate-hershey-nestle-others-24-bars-ez-ship-pack-ff80808117344aab011743f013f95a9a-p.html

     

    Skal vente til jeg får den, så skal jeg bestille en del andre ting derfra. Regner med det blir nån kilo hehe

  5. Satt inn 2 vifter til som blåser mot kjøleribbe, så nu ligger jeg på ca. 65-68 Grader på load. Men fant også en annen løsning, jeg kan koble cpu vifte (4 pin kontakt) på cha-fan (chassie Fan) porten (3 pin kontakt) jeg får da maks RPM, og kan dermed styre viften med bryteren som fulgte med :) Har ikke prøvd dette med viften jeg har på cpu, men koblet inn den forrige viften og den gikk på maks rpm da.

     

     

    Takk for alle svar :)

  6. Mulig at viften kun går på maks RPM når det faktisk er behov for det - og at bryteren (når den står på den lave instillingen) bare begrenser viften fra å gå opp i RPM forbi et visst nivå?

     

    Det ville jo vært en effektiv løsning for å redusere unødvendig støy (når den idler f.eks).

    Jeg bare gjetter her forøvrig. Som nevt over er det ofte lite informasjon om hvordan innebygde kontrollere ofte fungerer. Du kan jo altids tjuvkoble viften direkte til spenningen du vil ha - men de får du jo konstant maks RPM hvilket er lite poeng i og vil bare irritere ved idle.

     

    -Stigma

    Ja, har tenkt på å "tjuvkoble" den ! For sånn det er nå, så er CPU alt for varm (bryter på viften står på fullt). Tror nok det er noe galt med cpu fan porten, for viften øker ikke av seg selv heller når jeg spiller, blir bare så varm at pc'en låser seg.

  7. Når jeg går inn i bios å ser på RPM, står den på 760-780, har prøvd å justere inst. for silent, performance og optimal, men RPM er den samme. Har slått av AMD Cool 'n' quiet.

    Viften skal kunne gå 800-1800, å det er med egen rpm bryter på viften, men skjer ingen ting når jeg vrir på den. Hadde samme problem med den forrige viften (Freezer Pro 7) jeg kjøpte får 7 mnd'er siden.

    Med den gammle viften lå jeg på idle rundt 70-72 grader, med den nye (som skal være mye bedre) ligger jeg på idle 64-70 grader.

    På load kommer jeg opp på 80+ grader, spesielt når jeg spiller krevende spill.

    Noen som vet om det går an å fikse dette, uten å kjøpe en kabel - 4 to 3 Pin Y Cable/Adaptor with 3 Pin RPM Sensor Connector (http://www.xpcgear.com/3to4pinycabw.html)

     

     

     

    Hovedkort - M2N32-SLI Deluxe

    CPU - AMD Phenom 9950 Quad Core

    Cooler - Coolermaster V8 (nylig inst.)

  8. De ga ikke en gang link til windows ver. må jo være fordi ingen bruker windows lenger. Har ikke noe imot linux, men er lei å se linux stuff på forsiden til Hardware.no. Å de bør kanskje endre navn, Hardware-linux.no (med andre ord, Hardware and linux stuff)

     

    Skrev hele greia som en spøk, måtte bare se om det ble litt kriging hehe. Bare gode og konstruktive svar :)

×
×
  • Opprett ny...