Gå til innhold

Jorji

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jorji

  1. Når man ser resultatet i spillene her, og vet at 2070 super kortene ligger på samme pris som dagens 2070, så er AMD kortene litt skuffende.

     

    Hæ? 2070 super er såvidt bedre enn 5700xt, og koster minimum 1100 kr mer (billigste 2070 super er 5500+, mens 5700xt ligger på 4300), med overklokking være svært nærme. 5700xt koster det samme som 2060 super, men knuser den i stort sett alle benchmarks og spill.

    • Liker 4
  2.  

    Tja, tipper de kommer til å utvikle det side om side for å slå de sammen etter hvert.

    Dette blir nok en lang prosess, da de fleste offentlige etater bruker et av de fra før av og det er ikke en SaaS tjenesten som de kan skru på, det er integrasjoner i alle buer og kanter som må tenktes på og alle gjør det forskjellig. 

    Absolutt. Vet at 360 opererer delvis med SaaS, noe onprem, men verste vil være som du sier integrasjoner med alt av andre systemer. Må regne med at det kan ta år hvis de vi gå for det. Rammeverkene i bakhånd regner jeg også med er forskjellige

    • Liker 1
  3. Takk for svar, det er fint å ha en pekepinn da dette ikke avklart hos oss enda.

     

    Har ikke noe informasjon om responstid enda, men vakten skal være tilgjengelig hele døgnet utenfor normal åpningstid hos support (08-16 man-fre). Ansvaret for vakten er feilretting hvis det skulle oppstå kritiske feil, eller ting som ikke kan vente til neste virkedag. 

  4. Hei,

     

    Etter at Mac'en fikk seg et ublidt møte med kaffe får jeg igjen penger på forsikringen til ny laptop.

    Er hovedsakelig ute etter en ultrabook som skal brukes til Photoshop, litt programmering, Football manager (burde være mulig å dra civ5 også, ikke nødvendigvis god grafikk). Derfor viktig med god skjerm. Har ikke behov for touchskjerm.

     

    Har sett litt på https://www.komplett.no/product/853775/pc-nettbrett/baerbar-pc/ultraportable/asus-zenbook-ux305ua-133-qhd-matt# , virker som et godt alternativ, har dere evt noen andre forslag?

     

    Edit:

     

    Ser komplett kjører tilbud på;

    https://www.komplett.no/product/877331/pc-nettbrett/baerbar-pc/ultraportable/asus-zenbook-ux305ua-133-qhd-matt

     

    Det er ser da ut som akkurat samme maskin bare med office i tillegg, til 1500 kr mindre?? Har i utgangspunktet ikke behov for word da jeg har det gjennom studier, men når det gjør totalprisen billigere så.

     

    Denne virker kanskje enda bedre?;

    https://www.dustinhome.no/product/5010885772/zenbook-ux303ub?ssel=false&utm_campaign=prisjakt&utm_source=prisjakt.no&utm_medium=pricecompare&utm_content=5637146199

     

    Litt mindre lagringsplass (256 vs 512) men dedikert grafikkort, åpenbare valget kanskje?

  5. Kan jo ringe Telenor og si at jeg ikke aksepterer å få ny tlf, da feilen er vesentlig og at jeg etter forbrukerkjøpsloven har krav på heving av kjøpet etter samme feil tre ganger? Si at jeg vurderer forbrukerrådet hvis de ikke etterkommer kravet, og samtidig nevne at jeg har vært trofast kunde i mange år, men at jeg revurderer dette nå..

     

    Hvis det ikke ordner seg ved å ta en telefon, evt. en e-post, så får jeg heller ta kontakt med forbrukerrådet.

     

    Det er Kjedehuset(.no) som er distributør av telefoner kjøpt på Telenor.no eller hos kundeservice. Du vil få beskjed om å henvende deg dit ettersom det er de som også håndterer service og reklamasjon på telefoner. Vet det er tungvint men kommer veldig lite ut av å ringe Telenor i irritasjon rundt dette

  6. Chess benytter seg av Netcom sitt nettverk og de har enda ikke på plass muligheten for svitsjing.Telio bruker heller ikke telenor sitt nettverk så pdd er det kun Djuice, Telenor og Talkmore som har tilgang på det (altså selskaper eid av telenor, ikke som har nettleie-avtale).

  7. SIM-trikset fungerte ikke her gitt.. Har egentlig ikke vært plaget av reboots (selvom de skjer) men sånn ca hvert 10'ende minutt jeg hører på musikk gjennom nokia music rebooter telefonen, og den rebooter også hvis belastningen blir stor (f.eks spill). Dette er i tillegg til tilfeldige reboots nå og da

     

    Sliter også med at telefonen ikke vil åpne noe som helst annet en startskjerm (trykker man på meldinger, kamera, kontaktliste etc blir skjermen svart og etter en stund hopper den tilbake til hovedmenyen) når telefonen er kald (f.eks hatt den i en lomme mens jeg har gått ute eller har hatt den i midtkonsollen i en kald bil i 5 min), noen som har opplevd noe av det samme?

     

    En annen ting som skjer er at iblant, etter å ha sendt en melding eller klikka på en melding forsvinner hele tråden fra meldingene og får den ikke igjen inntil jeg mottar en ny melding fra samme nummer..

     

    Liker telefonen veldig godt men det er litt plagsomt..

     

    *EDIT*

    Snakka med nokia care chatten, fikk bare beskjed å prøve de vanlige stegene (reset, gjenoppretting til fabrikksinnstillinger og oppdatere) noe som jeg alle har forsøkt, så siste utvei var å stikke innom nokia care i oslo med telefonen

  8. Kommer an på om det er bekreftet eller ubekreftet dato. Når datoen er ubekreftet kan den flyttes ettersom de ikke er sikre når den kommer inn, de har blitt lovet det men kan ikke garantere det. Hvis det er bekreftet er det da telefonen kommer inn.

     

    Bestilte du gul?

     

     

    Bestilte forøvrig min svarte 920 onsdag 19. des og fikk den 22. desember fra Djuice, storfornøyd :dribble: Veldig uvant siden jeg kun har hatt android men det gikk ikke lang tid før jeg fikk dreisen på det. Har hatt rebootinger men skrudde av 4G så ordna det seg, er noen mnd igjen til vi får 4g her så gjør ikkenoe. Bittelitt knirking har det blitt men det plager meg ikke, har heller ikke hatt frys på telefonen.

  9. Tja hvis det hadde gjort noe stor forskjell så. Ram er jo billig for tiden, og det sammen med cpu er de svakeste punktene i følge indexen min så.

     

    EDIT:

     

    Etter det jeg kan se har du ikke mulighet til å ha mer enn 2gb pr slot så det er litt verre.

×
×
  • Opprett ny...