Gå til innhold

Richard`n

Medlemmer
  • Innlegg

    335
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Richard`n

  1. Takker for flere innspill her. Fant et mulig alternativ når jeg så etter routere på komplett; Apple Airport Express.

    Grunnen til at jeg så på denne som et alternativ er at den er liten av størrelse. Prisen er ikke det viktigste for meg, men bør være under 1000 kr. Signal og stabilitet er derimot super viktig :yes:

     

    Vil denne kunne fylle mine behov tror dere?

  2. Hei!

     

    Jeg har en trådløs router stående i 1 etasje. Denne dekker hele denne etasjen, men i 2 etasje blir signalene heller svake slik at mobile enheter ofte mister kontakten med internett. Jeg har en kabel fra routeren i 1 etasje opp til stasjonær pc i 2 etasje.

    Jeg har for øvrig 1 bærbar PC nede (trådløs), 1 stasjonær (kablet) oppe, 1 bærbar pc (trådløs) oppe, 1 pvr hd dekoder oppe (kablet) og 3 android telefoner som brukes en del på det trådløse nettet, hovedsakelig oppe.

     

    Hvordan kan jeg på enkleste måte få utvidet rekkevidden på mitt trådløse nettverk slik at det jeg får gode signaler i 2 etasje? Eventuelt hadde det vært fint med konkret eksempel på utstyr som må kjøpes inn som er av god kvalitet.

     

     

    Mvh

    Richard

  3. Hei!

     

    Jeg har et usb headset og høytalere med "vanlige" utganger. For å veksle imellom de to må jeg inn i lydinnstillingene i egen meny.

    Jeg har forstått det slik at usb headsettet og høytalerene ikke kan avgi samme lyd samtidig, noe som hadde vært mest ønskelig.

     

    Jeg lurer på om det finnes en raskere måte å veksle imellom de to enhetene enn å gå inn i menyene hver gang, som for eksempel et program hvor du kan tilegne denne funskjonen en egen tast?

×
×
  • Opprett ny...