Gå til innhold

Sjark

Medlemmer
  • Innlegg

    897
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sjark

  1. Hei,

     

    Den 7. Oktober arrangeres Warpzone for 26. gang i Randaberg Arena like utenfor Stavanger.

     

    Info:

    • Plasser: 500
    • Når: 7. oktober – 11. oktober
    • Pris: 450 kr (550 kr i døra)
    • Billetter: http://was.warpcrew.com
    • Spillkonkurranser: LoL, CS:Go og SC2 med samlet premiepool på opp til 50.000,-
    • Nettverk: 1 Gbit levert av Altibox
    • Catering: Salg av mat, drikke og snacks (både varmt og kaldt)
    • Diverse: Underholdning, storskjerm og flere konkurranser.

    Mer info fås på http://www.warpzone.no

  2. Hvordan vil dette fungere med feks Paypal. Omtrent alt jeg kjøper bruker jeg paypal på, og det blir jo det samme som at jeg overfører penger til en utenlandskbank, for så å bruke den til å betale videre. Den norske stat har ikke mulighet til å se hva jeg bruker paypal pengene mine på, og de kan ikke ta 25% mva på at jeg overfører penger til paypal.

     

    Det er vel uinterressant hva du betaler med, da det vel er stedet du kjøper fra som skal beregne mva. - Det som bestemmer dette er leveringsadressen og evt. hvor kortet ditt (paypal kontoen i dette tilfellet) er registrert.

     

    Hvis du f.eks har en po box adresse i en stat i USA som ikke har sales tax, og registrerer paypal-kontoen dit, så slipper du sikkert unna.

     

    Ja, det var noe i den duren jeg tenkte på. De har jo ingen måte å gjennomføre dette forslaget skikkelig.

  3. Da ville jeg mye heller brukt pengene på et 6,5" komponentsett, men deg om det...

     

    Er du glad i fin lyd, så er disse bra: http://www.elutstyr.no/product_info.php?cPath=149_165_166_179&products_id=2601

     

    Er du ikke så nøye på lydkvaliteten, men bare vil spille høyt, så kan disse være greie: http://www.elutstyr.no/product_info.php?cPath=149_165_166_179&products_id=1720

     

    Takk for svar, har du neon 6.5" komponentsett å anbefale?

  4. Hei,

     

    Jeg har en Ford Mondeo Combi-coupe 94 model, og jeg skal ha meg nye 6x9er fremme i dørene.

     

    Orginalt er det 6x8 som står i bilen, men 6x9 passer.

     

    Jeg har en Rockford Fosgate P8004, 4 kanals forsterker hvor 2 av kanelene brukes til subben, og de 2 andre skal brukes til å drive frontsettet.

     

    Edit: Ser at cossiemk1 anbefaler 6,5" komponentsett i steden for 6x9 så har dere noen forslag på gode 6,5" komponentsett? Pris ca 2000kr + / -

  5. Lurer på en ting: jeg har aldri spilt sc eller sc2, men skal begynne med det, og må øve meg opp fra bunnen av. Hvilken rase er best om det eneste målet er å oppnå så høy rank som mulig?

     

    Har bare spilt ett par dager selv, men tror jeg trygt kan si at ingen av racene er best, alle er balanserte, og alt handler om hva du foretrekker.

  6. Meg og Ajaco har tenkt til å lage noen nybegynner guides ( videoer ), noe dere føler vi bør ha med?

     

    Dere kan jo blandt annet fortelle om Advanced buldings tabben. Første "test/noob" matchen jeg prøvte online fant jeg ikke ut hvordan jeg lagde metal stuff me terran før jeg omtrent var ferdig, så jeg endte opp med å mass produce marines, reapers og marauders. Fungerte forøvrig fint det men :p

     

    Jeg begynner å kjenne Terran ganske godt nå, men kan omtrent ingenting om verken Zerg eller Protos, så dere kan jo fortelle om dem. Tech treer, units o.l.

     

    Sliter også fortsatt litt med hvilke units som er bra til å countre andre units, men det finner jeg nok utav når jeg har fått spilt det litt mer.

     

    Edit: en annen ting dere også kunne gått igjennom er hotkey bruk

  7. Det er ikke uvanlig å gjøre det i et bedriftsnettverk, nei, men vil si at det er uvanlig for en vanlig hjemmebruker å gjøre det.

     

    Eller prøver du å si at du spiller Starcraft 2 på jobben? :p

     

     

    Hehe, nei - men det var fristende i går ettermiddag når spillet lå der på skrivebordet og de siste timene av arbeidsdagen bare gikk saktere og saktere :mrgreen:

     

    Fordi serveren er på 24/7/365 er innholdet tilgjengelig når og hvor som helst; via SMB på laptopen lokalt, VPN-->SMB på farten, via FTPS/HTTPS på mobilen, hos venner og fra jobben. Den transkoder video i sanntid til PS3'en, den indekserer og defragmenterer. Den er et beist, og å ha alle de oppgavene durende konstant på den stasjonære i stua, er ikke aktuelt. Jeg ville også fått ytelsesproblemer ift. det jeg egentlig vil bruke den stasjonære til, hvis jeg skulle kjørt alt det på den.

     

    Kjører lignende oppleg hjemme også, så du er ikke alene ;)

     

    En server er konge å ha, alltid tilgang til hjemmenettverket samme hvor i verden jeg er (så sant jeg har internet i en eller annen form).

  8. Det er greit nok, man kan argumentere for at battle-net er bedre, men at vi på noen måte er heldig at vi slipper å betale for det, den kjøper jeg ikke. For det er vi vitterlig ikke, det er helt vanlig å slippe å betale for slik, og det er blizzard som ahr tvunget fram battle-net-tjenesten som plattform, ikke brukerene.

     

    AtW

    Er det helt vanlig å slippe å betale når spillene blir kjørt på serverene til produsenten? Vet ikke om noen spill som er slik, men du kjenner tydligvis til flere?

     

    Btw Sjark: Det er ikke noe problem å spille på battle.net bak NAT, det du evt har problemer med er en firewall som er satt opp til å kun tillate noen spesifike porter som http og smtp.

     

    Ser jeg skrev litt feil der, et var firewall med alt blokkert utenom port 80 og 443 jeg mente, noe som er ganske vanlig på blandt annet skoler.

  9. En liten backstab, men med tanke på at spillet bare koster 300kr så er det ikke akkurat et overgrep. Hvis de holder battle.net gratis så veier det MER enn opp for at jeg må kjøpe tre spill til 300kr hver, spesiellt ettersom jeg hadde gjort det samme hva for å få kjøpt campaignen som kommer til å bli EPISK! :D

     

    ... Jada, fanboi som faen og gleder meg som en liten unge. ... og jeg er 32. :D

     

    Javel? Dette er PC-plattformen, å spille gratis multiplayer er ikke akkurat noen unik gave...

     

    AtW

     

    Gratis multiplayer er normalt på PC for de fleste spill utenom MMOs, men forskjellen på SC2 online, og andre spill, er at de fleste andre spill lager spillerne servere selv, og hoster alt selv, du har ingen ranking systemer etc, og alt vil bare bestå av custom games.

     

    På battle.net derimot er det ranking, så du kommer mot folk som er ca like gode som deg. Det kommer mest sannsynlig turneringer og alle kampene kjøres på Blizzard sine servere. Dette er ikke noe som normalt er gratis.

     

    Grunnen til at skytespill etc ofte er gratis, er at på samtlige spill så er enten en av spillerne serveren, eller så består det av dedikerte servere som eksterne folk kjører, ikke de som har lagt spillet.

     

    Derfor ville ikke jeg tatt det som en selvfølge at du får det gratis.

     

    Kansje du hadde likt det best hvis spillet bare hadde bestått av custom games som kjørte på spillernes egne maskiner utenom battle.net, men jeg tror flertallet foretrekker Battle.net.

  10. Jeg ser heller ikke problemet med å måtte bruke Battle.net. Har ikke fått testet betaen, men jeg regner med at du kan sette opp custom games osv via battle.net, og ikke bare matchmaking. Så da er eneste problemt når du sitter bak nat (på skoler o.l.) eller ikke har internet i det heletatt. Den førstnevnte går det ann å komme forbi ved hjelp av diverse ting, som mest sannsynlig noen på skolen kan (bare spør en som sitter å spiller WoW på skolen, er garantert en del av de).

     

    Hvis du derimot ikke har internett er det litt verre, men det er sjelden det skjer i 2010 for å være ærlig.

     

    Litt av grunnen til at alt skjer på battle.net tror jeg nok er for å bekjempe piratkopiering, men når de leverer ett så bra system som battle.net er, så ser jeg ikke på dette som et problem. Battle.net er ikke ett crappy system som feks Modern Warfare 2 bruker (IWnet), men ett utrolig bra system, så Blizzard har brukt lang tid og mye ressurser på å lage.

  11. du kan lage shortcut til en bookmark

     

    jeg ønsker en vanilla 2.2 til desire`n min. Noen som veit om en god rom for dette? Er noe nye på dette. Må rom`en være lagd til desire, eller kan jeg bruke hvem som helst 2.2 rom?

     

    Jeg kan anbefale DeFrost. Du må først roote telefonen ved hjelp av feks UnRevoked. Etter det laster du ned Rom Manager fra Market, og går på download rom -> DeFrost.

     

    Konge 2.2 rom, sykt raskt, stabilt, og ingen bugs så vidt jeg har merket ihvertfall på siste versjonen.

     

    Den siste versjone bruker også utrolig lite strøm, så det er jo også ett pluss.

  12. Da har jeg kommet ett skritt videre. La systemet over i drift, og da fungerer det akkurat slik det skal. Altså, om jeg går inn på www.min-webside.no så genereres det en index-side, men om jeg går inn på http://localhost/min-webside/ så genereres den ikke.

     

    Å oppdatere/utvikle i drift, er ingen ønskelig løsning.....så håper noen har tips til hva jeg kan gjøre!? :w00t::thumbup::w00t:

     

    I og med at du har betalt for dette, ville jeg tatt kontakt med Arsidian sin support. Jeg antar at de gir support på sine egne produkter.

  13. Blir enten Priesten min (som jeg spiller på for øyeblikket) eller warrioren min (som jeg har spilt på mest i wotlk).

     

    Priesten er den første charren jeg levlet til 60, 70 og 80, og er den jeg generelt har spillt mest på, men i wotlk har jeg spilt en god del på warrioren min som tank, og tror kansje jeg også vil gjøre det i wotlk.

  14. Dinget 80 med shadoepresten, synd man gjør mer dps med T9 healing hender>< en man gjør med shadowhendene.

    Med spirit glyph opplegg.

     

    WTF are you in holygear>< ?

    ...uhm I do more dps this way.

     

    Samme med ICC pattern, holyskoa er best dps><

     

    Har akkuratt samme problemet bare omvendt, DPS leggings ICC pattern (Leggins of Woven Death) er bedre for meg som Disc/holy priest enn spirit leggsa, men folk whiner, "YOU have dps leggs".

  15. Hvordan er det å levle i tank spec? Jeg har tenkt til å gjøre en del instance, men også litt questing. Så vil jeg bruke timesvis på å drepe mobs i prot spec, eller går det helt greit?

     

    Jeg levla i tank spec fra 75-80 med one hander + shield, og resten dps gear. Noe defence gear til elite fights.

     

    Det gikk utrolig bra, brukbar dmg, no downtime osv.

     

    Vet ikke hvor bra det er i lower levels, men tror ivertfall det skal fungere greit fra 60-80.

  16. Ja....

     

    Da kan jeg ihvertfall meddele at jeg nesten har kasta 1500,- i dass, da Monster Beats Tour w/Control Talk ikke fungerer som det er meningen på denne telefonen.

     

    Jeg var jo litt forberedt på at det var en mulighet, men jeg mente å ha lest at de som fungerte for iPhone også fungerte på denne.

     

    Volumet reagerer ikke i det hele tatt, og det eneste man kan gjøre med midt-knappen er å pause/starte låta man spiller. Trykker man to ganger kjapt på midt-knappen, som egentlig skal hoppe til neste spor, så ringer telefonen isteden til den kontakten du ringte sist. Så det er mulig det er en viss hands-free funksjonalitet der, men ikke som tiltenkt der heller vil jeg tro.

     

    Kjipern. :(

     

    Er dette noe som muligens kan fikses i software senere (Android versjon)?

    Det er HTC som har valgt å ha det slik i sin musikkavspiller. Bruker du Spotify virker det å skifte sang, og sikkert andre tredjeparts programmr. Veldig usikker på volum, men mener å huske at det ikke virker i det hele tatt. Dette er uansett ting som kun ligger i software, og som kan endres ved en oppdatering. Hvis man rooter telefonen kommer dette sikkert så snart noen tar seg bryet til å endre det :)

     

     

    Android 2.2, trenger den mye bearbeiding av HTC mtp Sense før den kan bli klar for Desire tro?

    Tror ikke det. Mener at 2.1 skal være ganske likt 2.2. Men man vet jo aldri, tror ikke det var så store forskjeller på 1.5 og 1.6 heller, men Heroen har jo enda 1.5.

     

    Grunnen til at Heroen ikke har 1.6, er at det ikke var noe point å oppdatere den til 1.6 når 2.1 kom, men de har brukt sykt lang tid på 2.1 til den. Trodde ikke den var så forsjellig fra Legend, og Legend kjører jo Sense + 2.1 fint.

  17. Ikke så alt for mye, 5 deler. Men saken er den at jeg ser ikke hvordan en lock kan pares i 2v2 og klare seg bra.

     

    Lock disc priest er helt sykt. Jeg spiller pala/warr, vi sliter mot disse for både pala og priesten mana burner healeren min, 2sec så er han oom, og vi er døde. Warlock er også en av klassene jeg finner vanskeligst å nuke ned, tåler ufattelig mye ift feks mage.

     

    Affli lock har også sick dmg, og kan holde syk dmg oppe på begge targets på likt ved hjelp av dots.

  18. Det han mener er at Warrior er en mye dårligere klasse enn andre klasser. Noe jeg ikke er 100% enig i. Warrior kunne trengt litt ekstra omtanke av blizzard, og skal man tro folka rett så kommer det etterhvert. Men den er fortsatt en god klasse slik som det er nå, og det er ingen grunn til å ikke starte warrior nå hvis det er det du egentlig vil.

     

    Spill hva dere selv ønsker, og ikke hør på "den klassen suger, nerf paladins" osv.

    MAge og paladins er OP mot warriors nå. Paladinene trenger bare å stunne deg så etter det har du under 50% av livet ditt

    pvp er ikke basert på 1v1, warriors er mye bedre enn paladins i arena.

     

    Warrior har ikke så mange classes de lett slår i 1v1, men med en healer er warrior ganske nice i pvp.

  19. Det er harde fakta at hvis samme personen fikk tilgang til 2 karakterer, 1 med 5000gs og en med 5500gs, så vil den personen 10/10 ganger gjøre det bedre med den karakteren med 5500gs enn den med 5000gs. Sånn er det bare, det kan ingen endre på, uansett hvor mye man vil tro på det.

     

    Det er sant, gjør du det samme med 5000gs og med 5500gs så vil du få bedre dps med 5500gs, men tingen er den at en god spiller med 5000gs kan slå en "dårlig" spiller med 5500gs på dps, derfor mener ivertfall jeg at GS har mindre og si. Selvfølgelig på bosser som LK trenger du bra gear men personlig ville jeg valgt en skilla player med 5000gs over en lite stabil spiller med 5500gs.

     

    Forøvrig har GS langt fra alt å si, har 5500gs i damage gearet mitt nå som arms warrior, men en del at statsene mine er helt feil. Er feks Expertise cappa, noe som jeg ikke skulle vært + at jeg har alt for mye hit. En annen arms warrior med samme GS, bare mer "rett" gear vil lett slå meg på dps, dette er en annen grunn til at GS er noe dritt.

  20. Vet ikke helt hvordan du setter opp xbox controlleren til å brukes i ett fps spill på PC, iom at pc spillene er designet for å bruke mus, ikke joystick som brukes på xbox.

     

    Enable Console gir deg tilgang til å skrive kommandoer til spillet, isdenfor å gå igjennom menyene, evt endre på ting som ikke kan endres i menyene. Dette er ikke det du leter etter for å få xbox controlleren til å fungere i MW

×
×
  • Opprett ny...