Gå til innhold

eRemitt

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eRemitt

  1. Heisann

     

    Har en gammel, men utrolig viktig maskin på jobben som kjører nt 4.0 workstation fortsatt. Skulle plugge inn en ny lcd skjerm i dag, så klarte jeg å fikle meg inn på 100Hz slik at Out of Range kommer opp hele tiden. Trodde at den skulle resettes tilbake automatisk, men den gang ei. Kommer ingen vei nå. Ikke med den gamle skjermen heller. Har vært inni VGA mode, men det eneste valget under refresh rate der, er default hardware et eller annet. Siden driveren ikke er lastet inn. Hva kan jeg gjøre? Haster å få fikset dette. Er en intel media graphic accelerator. Går det ann å finne driveren til nt 4.0, legge den innpå vga mode og så fikse det? Hvordan sletter man drivere her? er jo ingen device manager. HJELP folkens :(

  2. Da var nytt hovedkort satt inn. BIOS versjonen på dette var seff A01, og når jeg prøver å flashe får jeg en blåskjerm! Skal sende dump filer til dell i morgen så skal de prøve å finne hva som forårsaker. Grunnen til at jeg vil prøve å oppdatere bios er at cpu viften aldri går ned til 2000 RPM. den går på 4000 RMP hele tiden. Er nok noe med den gamle bios versjonen å gjøre. Ellers vipper maskinen nå, når jeg har den på en flat overflate. De knottene som er skjeve sikkert. Tror dere at de kommer å fikser slik? Det er irriterende siden jeg skriver masse på den.

  3. Ja, nå tok min kveld. Venter tekniker på tirsdag, da skal hele hovedkortet byttes. Hadde problemer med at dataen ikke godkjente strømladeren. Så teknikeren ba meg flashe bios. Under flashingen fikk jeg blåskjerm, så nå har jeg ikke BIOS, og den er helt kaputt. Får nytt hovedkort å ny lader på tirsdag. Takker gud for den gode servicen til dell.

  4. Jeg bestilte M1330 i november / desember, men angret da jeg leste litt om den. Det var jo en feil med skjermortene e den. Så jeg angret, og fikk dell til å kansellere utsendelsen fra schenker. Måtte mase en del på dem for å pengene tilbake, men fikk hver en krone tilbake til slutt. Bra jeg angret, for 1 måned etterpå kom arvtageren til 1330, nemlig xps 1340 :)

  5. Jeg fikk beregnet leveringsdato 16.02.09, men fikk den som sagt lenge før ;) Du får den nok før det. Schenker var utrolig raske.

     

    Kan prøve å måle senere, er på skolen nå.

     

    Jeg bestilte med led skjerm ja. Om det er det jeg har, vet jeg ikke. Vet ikke hvordan jeg kan sjekke det :) Men den er hvertfall klar og fin å se på :) Har ikke testet å se dvd på den enna.

  6. Jeg fikk min dell studio xps 13 forrige torsdag jeg. Den er rett og slett sexy. Lysene i tastaturene er utrolige! Det første jeg gjorde var å fjerne den vista 32 biten de hadde installert og fikk inn Vista Business 64 bit. Fikk så alle drivere oppe å går. Etter en stund fikk jeg en blåskjerm når jeg startet den. IRQL_LESS_NOT_EQUAL. Testet minnet og harddisk med Dell's innebygde diagnoseverktøy, men fant ingen feil. Nå er problemet borte, og jeg tror feilen skyldtes en driver som skapet seg litt i det øyeblikket, men nå er alt oppe å går.

     

    Størrelsen er helt kurant. Er ikke så opptatt av at den skal være syltynn og lettets mulig. Jeg går ikke rundt å bærer på den konstant. Den ser bra ut på skrivebordet. Har prøvd CS i 10 minutter, og det gikk smertefritt. Bra grafikk. Kan bli varmt når du sitter i senga med den og har den oppå dyna.

     

    Dataen er gjennomført til de grader. Ingen tilkoblingsmuligheter bak på dataen. Webcamen ser du så vidt, er bare en liten hvit prikk. Tastene er helt konge. Harddisken kan bråke litt eneste, litt lyder fra den ved kraftig lesing, men det er jo en 500 GB harddisk så kan ikke forvente mirakler.

     

    Til nå er jeg meget meget meget godt fornøyd!

  7. Jeg fikk beregnet leveringsdato 16.02, men den er kommet til oslo allerede :) Får den i morgen tror jeg :) Jeg kjøpte jo seff 32 bit windows vista, for jeg hadde ikke mulighet til å velge 64 bit. Men jeg får gratis windows vista 64 business via skolen, og jeg ser at de har lagt ut vista 64 bit drivere allerede på siden, byr vel ikke på noen problemer det?

  8. RamGuy:

     

    Jeg har også tenkt på den versjonen med P8600 og Geforce 9300.

    Hva synes du om den? Hvor varm blir den? Blir den så varm at hovedkortet smelter?

     

    Jeg bestilte en Dell 13 tommer med geforce 8400, og den ble så varm at hovedkortet smeltet pga feil på GPU, så jeg avbestilte den.

     

    Er det den samme feilen på denne lenovoen også?

  9. Heisann

     

    Ser jo den kjente SL300 har fått mye gode kritikker, men så ser jeg det finnes en SL300 med en P8600 prosessor og Nivida 9 serie skjermkort. Leste litt om en på Notebookreview og den fikk ganske gode resultater sammenlignet med andre.

     

    Men problemet er at det er INGEN som selger denne maskinen, eller at lageret er tomt.

     

    Noen som vet om denne er gått ut av produksjon?

  10. Har søkt litt på F6V rundt omkring, men finner lite informasjon. Eneste at de kan bli levert med diverse lukter og forskjellig, håper det ikke er en slik blomsterlukt pc :)

     

    Ringte til Dell support i dag, og sa jeg ikke ville ha dataen. Skulle få en bekreftelse på mail og greier, men har ikke fått noe ennå. Må vel ringe en gang til å snakke med de. For dataen ble sendt ut til budfirma i dag, å hun sa det gikk ok.

  11. Noen som har erfaringer med denne: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=383727 ?

     

    Jeg har bestilt meg Dell XPS M1330, men vurderer å bruke angrefristen, siden det er et kjent problem den blir overopphetet. Vil ha en 13 tommer som jeg en gang i blandt jeg kan spille enkle spill på uten at det skal svi hovedkortet. Den ASUS'en har jo et Ati Radeon kort, blir det også fort overopphetet? Hvordan er den dataen i forhold M1330?

     

    Eventuelt noen andre 13 tommere (eller mindre) der ute med et skjermort forskjellig fra intel integrert? Max pris: 11 000

  12. Etter å ha lest her en stund nå høres det ut som om det kun er problemer jo :(

    Noen av postene er jo en del gamle, får håpe at dell har rettet opp i det kjøleproblemet

    Er vel ikke vits å bygge en data med den gamle kjøleløsningen som dere sier, når de vet at det kommer til å bli problemer.

     

    Det eneste spillet jeg har tenkt å spille er WC3 å CS 1.6, håper ikke GPU'en tar kvelden slik som det har gjort for mange andre her.

×
×
  • Opprett ny...