Gå til innhold

dilma

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dilma

  1. VOODOO VANITY

    Sjanger: Rock N' Roll

    Aktivt siden: Høsten 2010

    Beskrivelse: Voodoo Vanity er først og fremst et rockeband, men blir inspirert av alt fra Veronica Maggio til AC/DC. Bandet ble dannet på Trøndertun Folkehøgskole, men holder nå til i Oslo. Selv om bandet ble startet høsten 2010 har de allerede rukket å gjøre litt av hvert. Voodoo Vanity vant den norske finalen i Global battle of the bands og deltok i finalen i Kuala Lumpur hvor de spilte for flere tusen tilskuere og ble tv-sendt for 25 millioner tv-seere. De har også delt scene med artister som Chris Slade(AC/DC), Kerri Kelly(Alice Cooper), Kvelertak, Oslo Ess, Vains og Jenna og Clutch for å nevne noen. Bandet har høstet lovord fra Kerri Kelly og Kee Marcelo fra Europe, hvorav sistnevnte uttalte følgende: "De norske guttene var overraskende godt samspilt til å ha holdt sammen i så kort tid. Jeg likte også imaget de la igjen på scenen og var imponert over sologitaristen". I Løpet av sin korte karriere har bandet rukket å spille på scener som Rockheim, Byscenen, John Dee, Raumarock og KL-Live i Kuala Lumpur.

     

    Lenker:

    facebook page

    myspace

    urørt

     

    VOODOO VANITY VARMER OPP FOR CC COWBOYS PÅ ROCKEFELLER 10. DESEMBER!!!

    http://www.rockefeller.no/rf101211.html

     

    http://www.youtube.com/watch?v=WfpQd21XHs0

    http://www.youtube.com/watch?v=ocHcSLpQPgU&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=_mgBP48DC7I&feature=related

  2. hallois! Jeg lurte på om noen kunne forklare meg hva som skal til for å få Wah-wah sound sånn som i i dette klippet etter 1 min og 8 sek: buckcherry

     

    Må man ha en fuzzpedal eller en effekt boks eller no, eller går det greit med bare ampen? Jeg har begge deler så det skal gå bra uansett. Håper på hurtig og fint svar!! :D

  3. okei! SYYYYK konsert:D Hva syntes dere andre som var der? Følte at backyard babies gutta ga alt, men syykt tamt publikum, litt få også? Var jo helt katastrofe de 3-4 sangene før brand new hate kom... Men føkk det, jeg sto å gira foran hele veien :D Dregen er gæern på scenen ass!!! Noen som vet om han er helt clean? sånn drugswise..??

     

    De sjekka ikke legg da, så da stressa jeg litt for ingenting.

  4. Jeg står i et veiskille i livet mitt hvor jeg må velge mellom å være barnehageonkel eller barneskolevikar i 3 1/2 mnd. I barnehagen tjener jeg 45k og på barneskolen tjener jeg 75k. Problemet er det at hvis ikke jeg lykkes som barneskolevikar, så får jeg ikke jobbe som det i mer enn maks et par uker og bli satt over på SFO vakt hvor jeg har 4 timers arb. dager(ikke gunstig, hypp på cash).

     

    Spørsmålet er om jeg skal kjøre safe som barnehageonkel(utrolig kjedelig) eller gamble på atjeg blir den ultimate lærervikar. Dette spørsmålet er i utgangspunktet ikke det jeg er ute etter å få svar på, men hvis folk finner problemet interessant må man selvfølgelig bare drøfte.

     

    Det jeg trenger er hint, tips, strategier osv på hvordan å bli den ultimate barneskolevikaren slik at kidsa digger meg, men at jeg allikevel har deres respekt, for da kan det jo bli gøy!

     

    Noen som har noen erfaringer eller lignende og vet hvordan man bør gå fram?

     

    Beklager hvis tittelen er uklar eller tråden lagt i feil underforum!

     

    Håper dette blir en aktiv tråd hvor mange deltar med gode innspill!

  5. yo!

     

    skrev tidiligere i denne tråden om at jeg var interessert i å ta tattoo på high voltage(Kat Von D), men har gått litt vekk fra den tanken pga. prisene, og fordi jeg har lett rundt og funnet sjapper som ser vel så bra ut.

     

    også fant jeg denne! :D: prixbodypiercing

     

    De folka der ser jo bare helt rå ut, men greia er at jeg ikke har så mye erfaring med tatoveringer(har ingen fra før), så tenkte at hvis noen av dere med litt peil her inne gadd å sjekke ut portefolioene deres på sida, og gi en vurdering, så jeg slipper å komme tilbake med noe støgt lillebroren min kunne gjort. Det ser jo forsåvidt bra ut på sida, men hvis dere har tid til overs, så hadde dere gjort meg en knallstor tjeneste :D

  6. yo!

     

    Jeg er gutt på 17(bursdag i mai). Skal til L.A. i påsken, og syns L.A. INK er et fett program. Dette kombinert med at jeg går med planer om å ta tatovering idet jeg blir 18.. Ja, dere klarer sikkert å legge to og to sammen..

     

    Det jeg lurer på er om noen har en mailadresse jeg kan sende en forespørsel om å få lov til å ta tatovering der, 2 mnd. før bursdagen min(med mine foreldres samtykke og tilstedeværelse og blablabla).

     

    Det andre jeg lurer på er hvor mye det evt. kommer til å lette meg for. Detalj nivået skal være så høyt som de klarer å oppdrive. Det er snakk om en "piece" som skal dekke tilsvarende areal som denne tattissen, uten tribalen:chandler.jpg

    Tatoveringen ovenfor er btw. bare en random jeg fant på google for å illustrere.

     

    Jeg har allerede tegningen, så de slipper å designe den.

     

    Ooooog sist, men ikke minst. Er de såpass gode at det er verdt å gjøre den der, med de evt. overpriser o.l. de har? Eller har jeg bare blitt manipulert(haha) gjennom tv skjermen, og det finnes minst like gode tattoo-artists i Norge/Oslo? Hvis ja, så kan dere godt nevne dem :D

     

    takk på forhånd, hvis du gadd å lese alt og attpåtil svare :p

×
×
  • Opprett ny...