Gå til innhold

doffen23

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av doffen23

  1. Jeg sleit myyyyyyyyye med å få kvalitet på bildene mine. et tips jeg har gitt til noen og som funker er: slå på kamera , gå til innstillinger,stabilisator må settes på, denne står av i oppsettet originalt.. dette hjalp meg betydelig.. håper noen trengte dette tipset:)

  2. Fant ut hvordan:) I browseren på mobilen bladde jeg bare ned til bunnen og endret telefon til w850i og da fikk jeg lastet det ned:)

     

     

    Fant ut hvordan:) I browseren på mobilen bladde jeg bare ned til bunnen og endret telefon til w850i og da fikk jeg lastet det ned:)

     

    hva bruker du det til??

  3. Signal booster betyr at den kan øke hastigheten med ca 30%? hvis du bruker et kompatibelt nettverkskort.

     

    Skal du har mere signalstyrke så får du sjekke om DD-WRT støtter din versjon av WRT54GS.

     

    ja det støtter det,, sjekket oxo ut dd-wrt men hva gjør jeg der for å booste opp styrken.. leitet litt der men.. er det et program jeg skal laste ned der?? har aldri vært borti dette før men er villig til å sette meg inn i det:)

  4. Ville nok vurdert sterkt om jeg kunne brukt kameraet, uten å bytte skjerm, til den prisen. Kommer vel frakt i tillegg? Du ser striper, så du kanskje kan se hva du filmer allikevel?

    Eller du kunne solgt det for kanskje et par lapper og kjøpt nytt?

    9142574[/snapback]

     

    ja jeg ser hva jeg filmer.. vi får bruke det en stund til så får vi se hva vi gjør med det.. vi ga nesten 8 lapper for det og er meget fornøyd med kamereaet så vi får se hva vi gjør..

  5. jeg snakket direkte med jvc norge i dag etter det jeg fikk vite da.. har sendt mail nå så da får vi se hva som skjer:)

     

    Det er de som utfører reparasjonene for blant annet JVC. Videokamera blir så spesiellt at mange radio/tv-verksteder vil nok kvie seg for å ta imot, men du kan jo høre med et lokalt verkstd?

    Til og med radio/tv-verksteder sender inn dit. :ermm:

    9090156[/snapback]

×
×
  • Opprett ny...