Gå til innhold

screwed

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av screwed

  1. Hei der, venter spent på Broadwell CPU ved innkjøp av ny PC.

    Sitter nå men en lett og koselig overclocket sandy bridge 2600K (4200 MHz) og en GTX 670.

    En del nyere spill jeg har lyst til å se i mye bedre grafikk og vurderer å kjøpe ny GPU før resten av PC-en med Broadwell kommer, GTX 980 eller 970, kommer dette til å bli et problem for min aldrende sandy bridge?

    Eller bør jeg rett og slett vise tålmodighet og vente på oppgradering av GPU, sammen med resten av ny maskin når broadwell kommer?

     

     

     

  2.  

    5.1 hodetelefoner er fjas

     

    Ja er vel egentlig det. (Har aldri prøvd det selv).

     

     

    Takker for svar.

     

    Er også litt skeptisk på 5.1 hodetelefoner, så trenger ikke å styre med noe digital utang? Bare skaffe meg noen skikkelig bra stereohodetelefoner å plugge i hodetelefonutgangen istede?

    Hva kan jeg gjøre for å øke dialog lyd på stereo da jeg ikke har senterhøytaler?

    Blu-ray filmer kommer vel ikke med stereo spor.

     

    Forøvrig, hvorfor må du koble hodetelefonene i TV-en? Du kan jo koble dem i PS4 eller PC? Headsettet av Astro som nevnes er helt normalt, men det følger med et lydkort som støtter dolby headphones, som er virtuell surround. Dette kan man få til utenom med et lydkort eller programvare. Jeg likte det ikke da det lagde et slags ekko som var spesielt merkbar under dialog.

    Ville helst koble hodetelefonene til TV så seg slipper å kravle bak PC eller konsoll og bytte hver gang jeg skal bruke den andre.

    Merket du ekko ved bruk av mixampen eller lydkort?

    Mixampen emulerer surround mens lydkortet gir faktisk surround?

    Ville du anbefalt lydkort til ren PC bruk over mixampen?

  3. Heisann,

    et per sprømål angående hodetelefoner for bruk ved tv.

     

    Hvordan er den beste måten å bruke hodetlefoner på tv, har i dag bare plugget mine gamle stereohodetelefoner inn i grønne utgangen på TV. Burde jeg oppgradert til noe bedre med bruk av "digital audio out (optical)" som det står bak på tv-en. Litt pussig utgang å se på. Skjønner at noe annet enn en 3,5 plugg skal inn.

    Ser både fra PC og PS4 så headsettet må plugges i tv-en.

    Må jeg ha en forsterker eller noe lignende?

     

    Ser også når jeg spiller av video på Netflix på PS4 at den starter alltid i 5.1 Surround (jeg bytter da over til stereo). Lyden funker i 5.1, bare noe lavere. Hører jeg da bare 2 av 5 kanaler eller sender den alle gjennom til stereo. Hvordan funker 5.1 lyd med stereo?

     

    Ser det finnes 5.1 hodetelefoner til TV, er det verd det? ser fortsatt at de fleste til TV er bare stereo.

    Men til PC og spill er det masse surround headset å finne, tenkte og kaste med ut i det etterhvert. Har jeg forstått riktig at jeg må ha et lydkort for surround da? Ser noen hodetelefoer som Astro a40 kommer med en egen liten boks for surround, men oppfatter at den er bare for bruk hvis det ikke er et lydkort med i bilde som f.eks. konsoller eller PC uten lydkort?

     

    Mye rare spørsmål, beklager men ville prøve å "utvide" min enkle stereo hverdag.

    Ser frem til svarene dere kommer med. Takk!

  4. Har en Logitech G500 som har funket veldig bra i mange år. Merket først etter en oppdatering på nye Final Fantasy MMO merket jeg at og snu kamera krevde mye mer bevegelse enn før. Veldig irriterende, gjorde det jeg kom på for å sjekke om det var mitt problem. Reinstallerte driverne, flyttet til en annes USB port og prøve en annen mus jeg hadde liggende. Ingen forandring på G500 men den andre musen var mye bedre, trodde G500 hadde tatt kveld og bestilte en ny mus.

     

    Men før den nye musen har kommet merker jeg det og nå på den andre musen, den fungerer fortsatt bra til og snu kamera i Realm Reborn spillet. Men hvis jeg minimerer vinduet hakker muspekeren noe utrolig og treffe aldri der jeg vil. Den fortsetter lenge etter jeg har slupper taket. Testet nå på forskjellige andre spill, de fungerer greit i spill men henger litt etter. Men ved minimering hakker begge to helt utrolig. Helt umulig og lande der jeg skal trykke.

    Hva kan dette komme av? Jeg har ikke forandret noe på PC-en, ingen nye drivere eller oppdateringer før problemet. Dette skjer aldri når jeg bare surfer, bare i spill og ekstremt ved minimering av spill. Har nå begge koblet til for og teste forskjeller.

     

    Høres ut som driver problemer men har ingen aning hva jeg skal gjøre.

    Alle tips er velkommen.

  5. Ja, fjernet alle som HDD-tray som ikke var i bruk. Men fant ut av alla SATA kablene mine hadde en 90 grader bøy på den ene enden, ble for trangt så må skaffe meg noen nye. Men skal absolutt gjøre det.

     

    R4 har viftekontroll med 3 ledninger. Ikke anbefalt og finne et slags splitter og bruke det til flere enn 3 eller bare og koble alle rett på PSU og glemme viftestyringen?

  6. Byttet komponentene mine fra et CM Advance 690 II til et Define R4 pga. at bakfestet til CPU kjølern ikke passet. Passer perfekt med mitt hovedkort i R4.

     

    Spørsmålet mitt er om luftstrømmen. Vil prøve å kjøre dual GPU kort senere. R4 har 2 plasser for vifter foran, 2 på toppen, 1 bak, 1 på bunn og en siden (omkring hvor GPU er).

    Har nå 2 foran og 1 på toppen, CPU kjøleren bruker viften bak så kommer ikke så mye annet luft gjennom den. Har også fjernet lyddempingen på siden så den er åpen, usikker på hva den gjør når den er bare åpen, men leste at den ikke burde være blokkert.

     

    Hva er den beste løsningen for meg, også senere hvis jeg setter inn en ekstra GPU. Kan sette inn en vifte til på toppen eller bunn, eller kanskje på siden. Vet at flere vifter ikke betyr bedre kjøling. Men har aldri prøvd noe annet enn hvordan kabinettet kommer ferdig.

    Ser gjerne etter litt innspill om dette. Takk.

     

    Som et sidespørsmål hvis jeg også skaffer med en ny monitor etter jeg har skaffet ett ekstra skjermkort. Hva er den beste måten og koble til disse? Skal begge kobles til samme skjermkort eller en skjer i hver?

    GTX 670 har DVI-I, DVI-D og HDMI. Bruker nå DVI-I.

     

    CPU: i7-2600K

    HK: Asus P8 z68 deluxe

    GPU: GTX 670

  7. Hei,
    oppdaterte mitt grafikkort (ASUS GTX 560Ti) til den nyeste driveren fra nvidia. Så sluttet HDMI som jeg har til en TV å fungere, bruker å switche om til TV ved spilling eller for å se film.
    Har opplevd det før, men å slette drivere og reinstallere fungerte sist. Oppdaterte som vanlig, så finner ikke kortet tv-en min. Slettet alt av nvidia på kontrollpanel og valgte "clean install" og gjorde et forsøk til. Fortsatt ingen tv, fulgte denne guiden (http://www.overclock.net/t/1150443/how-to-remove-your-nvidia-gpu-drivers#post15432476) for å fjerne alt som var av nvidia på pc-en.
    Installerte en gang til, fortsatt ingen tv.

    Noen som har noen ideer? Må jeg gjøre noe spesielt for å aktivere HDMI?

     

     

    [EDIT]

    Løsningen fant jeg ut var og slå på TV-en under driver oppdatering. Da fungerer det hver gang.

  8. Har også 690 ii advanced, så må vel gjøre det samme.

    Som vist på bildet av hovedkortet (http://images.highspeedbackbone.net/SkuImages/gallery/large/A455-3142-mfg03-sm.jpg) blir tapen klemt på bakside av de resistorene eller hva det nå er på venstre side av CPU socket, mens høyre side blir klemt mellom hovedkort og og kabinett.

    Om jeg kutter ut et par cm for å få plass til alt, tror du at tapen som legger i klem mot elektronikken er et problem, eller har du et lignende hovedkort og alt fungerer som det skal?

  9. Det er ikke jobben i å fjerne hovedkort som stopper her, har allerede gjort det. Satte inn vannkjøling og koblet alt på plass igjen. Tingen er at PC-en ville ikke boote når vannkjøleren sto på, usikker hvorfor. Dobbeltsidige tapen som holdt baksiden av vannkjøleren lå mot noe elektronikk, men de fleste hovedkort har disse så usikker på om det er problemet, baksiden av kjøleren (bracket?) ble og liggende ned mot der hovedkortet festes, fant flere som ikke fikk bootet pga. det. (plastikk mot metall) Kan ikke si hva som er den egentlige grunnen, men maskinen startet ikke. Fjernet vannkjøler, og la på nye kjølepasta og stock kjøleren så startet maskinen helt fint igjen.

    Var derfor jeg ikke kunne bruke noe med bakplate, det passer rett og slett ikke og maskinen starter ikke. Skulle ha nevnt det i første post, beklager.

    pølsehund har rett, har en cooler master kabinett? Er dette et vanlig problem med cooler master?

    Må vel bare se videre på å utvide hullet og håpe det ikke må utvides så my at jeg fjerner ene feste til hovedkortet.

    Fryktelig irriterende.

  10. Hei,

    mitt Asus p8z68 deluxe matcher ikke med hullet på kabinettet for å sette inn kjøler med bak bracket.

    Hadde en Antec vannkjøler som jeg hadde håpet å bruke.

    Men må nå se andre veier, noen som kan anbefale en god kjøler som ikke krever festing bak. Har sett litt rundt på både her på forumet og forskjellige salgsider, men er ikke alltid forklart hvordan de festes. Pluss at jeg ikke aner hva som er bra eller ikke.

    Håper noen kan komme med litt bistand om sine opplevelser med slike kjølere.

  11. Det er den løsningen jeg kjører nå. Og er fornøyd med den, usikker på om jeg noen gang kommer til å bruke SSD caching. Men er ganske ny på hele temaet med SSD så ville bare ha litt info, og om det i hele tatt var mulig.

     

    Men takker for svaret, fint å høre at jeg gjorde et godt valg med å kjøre oppsettet slik jeg gjør.

×
×
  • Opprett ny...