Gå til innhold

furyian

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av furyian

  1. Hei

    Har tenkt til å kjøpe ny flatskjerm men er ikke lett å velge i det havet av skjermer som finnes

    nå så trenger litt hjelp av noen som har litt snøring.

    Skal investere litt denne gangen å gå for en tv til rundt 20.000 men er veldig usikker, har lite lyst til å kjøpe

    katta i sekken får å si det sånn.

    Har sett på en sony tv til 18.000 med 200hz motionflow osv så veldig bra ut, men fikk også

    øynene opp for en Led tv, er dette bra?

    Fint hvis noen kunne komme med noen toppmodeller og tips,

    Tven skal brukes til CD hd boks,bluray-ps3 og litt spill i ny å ne.

    Og pioneer vurderer jeg ikke for det er for dyrt.

     

    Takker for all hjelp!

  2. Du vet at de fleste spill ikke kjøres i full-HD?

     

    Og at full HD kontra HD ready ikke har noe som helst med hvordan bildekvaliteten på skjemen leveres ut til deg å gjøre "selv ved HD sendinger" furyian :roll: Samt at normale mennesker ikke klarer å se forskjell på HD ready og full HD med normal sitteavstand og skjermer under 50 tommer...........

     

    Trådstarter her har du din tv. https://prisguiden.no/product.php?product_id=95598

     

    P-S Vil du betale 3/4000,- ekstra hos din lokale forhandler for samme skjerm eller velger en mye dårligere av den grunn så gjør du dette.

     

     

     

    Hehe... Jeg er ingen ekspert men jeg synes man ser forskjell på full hd og hd ready.

    Hvilken kvalitet kilden blir sent i er vel også av betydning. Jeg har hatt en hd ready plasma en stund men byttet til full hd og jeg ser lett forskjell bla på "snakemaster" på discovery hd som er av veldig høy kvalitet- Men det er vel en smaksak noen ser dette andre ikke.

    Vet at spill kjøres i 720p men blue ray er best i sin native oppløsning som er 1080p etter det jeg har hørt, ingen oppskalering eller nedskalering..

  3. Jeg har hatt 42lg3000. jeg var ikke fornøyd og kjøpte meg heller en full hd.

    Den har bra farger,kontrast osv.. men sliter veldig med dårlig sortnivå. Man får jo en del bedere tv hvis man går opp til 10000 og over,billige full hd tver finnes også i den prisklassen. hadde jeg vært deg ville jeg gått for en tv med full hd kontra hd ready.

    dette vil du merke forskjell på hvis du skal ha hd kanaler fra viasat fks, og ikke minst når man kobler til en spille konsoll. Har en forkjærlighet for japanskt jeg da og synes dette er veldig bra (sony,sharp osv..). Elkjøp har visst fått inn en helt ny full hd lcd sharp tv som skal være ganske bra til rundt 11000 tror jeg?

  4. Hei!

     

    Så det var en tråd angående 100 hz men har et litt annet spørsmål så jeg kjører på her.

    Jeg har en 42" hd ready plasma som er 100hz men når jeg kobler til hd dekoder eller noe annet via hdmi og skjekker input på tven sier den 1080i 50hz, hvorfor det? trodde hele poenget med 100 hz var at bildet skal gli glatt eller er gjelder 100 hz bare hvis man kobler antenne ledningen direkte i tven.

    Ser ikke helt poenget med 100hz da.

     

    takker for svar

  5. Hei.

    Har kjøpt en lg 42" plasma skjerm med oppløsning på 1024x768. Har også hd dekoder fra canal digital.

    Det jeg lurer på er instillinger. Jeg kan stille 1080i eller 720p og så vidt jeg har skjønt støtter ikke tven noen av disse oppløsningene men når jeg har den på 1080i er det mye bedere og skarpere bilde. Jeg ble fortalt at uansett hva man gjør kan ikke denne tven gjengi 1080 oppløsning forde pannelet er bare 1024x768 men i brukermanualen til tven står det at den kan gjengi 1080p. Står også Scan only 0% overscan, hva betyr det?. Er litt forvirret, trodde ikke tven kunne gjengi 1080 men man kan se utrolig stor når dekoderen står på 1080i i forhold til 720p.

     

     

    Takker for svar

  6. ok speaker ledningen har en klump i den ene enden som er speakeren også har den to ledninger en rød og en svart med en connector i enden med fire hull. skal jeg klippe av speakeren og ta de to ledningene på de pinnene på hovedkortet eller skal jeg tre den connectoren på og ta ledningene i den enden de er kappet og føre de sammen?

     

    og en til er det power pinnene som er de to loddrett eller vannrett?

  7. ok speaker ledningen har en klump i den ene enden som er speakeren også har den to ledninger en rød og en svart med en connector i enden med fire hull. skal jeg klippe av speakeren og ta de to ledningene på de pinnene på hovedkortet eller skal jeg tre den connectoren på og ta ledningene i den enden de er kappet og føre de sammen?

  8. Ikkje noko problem det, men neppe særleg praktisk? Om du har andre ledningar til f.eks. lysene kan du ta dei, klippe av endane og kortslutte dei når du vil starte. Eventuelt kople dei til ein brytar.

     

     

    ok har ikke lys heller hehe.. men jeg har en det står speaker på funker den?

  9. Hei har klart å miste den ledningen til power bryteren på et gammelt kabinett som jeg bygger en ny pc i. Derfor lurte jeg på om den metoden med skrutrekker i hovedkortet virker?

    Trodde skrutrekker nede på hovedkortet var en dårlig ide, har lite lyst på strøm i meg men vil prøve den før jeg få kjøpt nytt kabinett.

     

    takker for svar

  10. takk for alle svar!. jeg har skjønt etter og ha lest litt at apple lager alt selv og det ser jo mer elegant ut en de fleste laptoper.Nå har ikke jeg selv prøvd osx men det kan man vel få i en butikk som selger det?. Egner macbook seg til å se på filmer? spilling er ikke så viktig men greit å kunne se på film når man sitter på toget fks. Blir nok en mac tenker jeg men usiikker på model og hvor kraftig prossesor ser de er like bare med litt forskjellig hardware.Er vel ikke noe vits å ha den kraftigste macbooken når den bare skal brukes til internett og muligens fim?

  11. Hei! Jeg er møkklei windows og diverse problemer med alt hele tiden og har derfor tenkt til

    å gå over til en macbook helt til jeg så prisene på disse macbookene.hvorfor er det så mye dyrere?. så vidt jeg har skjønnt har ikke macbookene noe særlig grafikk? til spill osv som støtter mac. Så prisen lå på rundt 9000 for en med 13" skjerm og det er jo ikke rare greiene!. det må jo være noe spesielt med mac siden det er så mye dyrere enn en laptop?.

    Man får jo en rimelig hissig laptop for nesten 10.000 med mye større skjerm og bedere hardware. Trenger hjelp til dette så jeg ikke kjøper katta i sekken,har lyst på en mac men ble usikker etter at jeg så prisene.

     

    Takker for svar

  12. hei! har vista nå på laptopen men vil gå over til xp. jeg har skjønt at man må legge til sata drivere på cden for at xp skal finne disken? klarer ikke helt å gjøre det så lurer derfor om det finnes på sp3?. jeg har en intel basert laptop hvor alt så si er fra intel, chipset,harddisk,grafikk alt er fra intel.

     

    takker for svar!

  13. Det kommer sånn blåskjerm hvor det står:
    STOP: c0000218 {Feil i registerfilen}
    Registeret kan ikke laste inn struktur (fil):
    \SystemRoot\System32\Config\SOFTWARE
    eller loggen eller dennes alternativ.
    Den er enten skadet, mangler eller ikke mulig å skrive til.
    
    Starter dumping av fysisk minne.

     

    Hva skal jeg gjøre? :dontgetit:

     

    Har du ikke en recovery cd/dvd? for da kan du reparere alt uten at dine personlige filer blir berørt

  14. Hei jeg bare lurte på en ting. Så vidt jeg har forstått så kan man med blandet resultat istallere osx leopard på en pc. samtidig så har apple et program eller noe sånt som tilater å kjøre windows på en mac uten problem. hvordan har det seg sånn at man ikke kan kjøre osx leopard på en pc? men omvendt?. det er greit for apple at man kjører begge os på en mac men ikke en pc?

  15. Jeg vet ikke om dette har noe med problemet ditt og gjøre.. men da jeg skulle instalere XP på laptopen til søstra mi fant heller ike XP noen disk... og da mått jeg fikse no greier på harddisk greiene i biosen... husker ikke helt ossen man gjorde men du kan jo prøve deg frem hunder harddisk oppsettet i biosen....

     

    ja vet det skru av ahci eller noe sånt men jeg har ikke dette alternativet

  16. Vel, XP som ikke har SP1 vil ikke ha innebygget drivere for S-ATA, og da må du selv definere driverene du sal bruke. Dette gjør du som du nevner med å trykke F6 under installasjonen når den stopper opp inoen sekunder og beer deg trykke F6 dersom du vil legge inn ekstra drivere.

     

    Driverene for S-ATA vil du finne på hovedkortets produsent-sider.

     

    Hvis du laster disse inn på en floppy så skal du rimelig enkelt kunne installere velge dem. Dette skjer om jeg husker ikritg litt etter du faktisk har tykket F6, litt senere i installasjonen. Installasjonsprogrammet vil da selv utheve den filen som du laster driverene inn med (en .ini fil vil jeg tro).

     

    ALternativt, om du installerer med en oppdatert versjon av windows med SP1 eller SP2 så skal du kunne unngå hele dette steget da windows skal ha standard-drivere den skal kunne bruke på de fleste S-ATA kontrollere som brukes, og det blir dermed unødvendig å definere spesielle drivere.

     

    Håper det hjalp deg :) Hvis ikke så utdyp spørsmålet så godt du kan.

     

    -Stigma

     

    ok jeg bruker en xp version med sp2 den heter windows xp sp2 slipstreamed har bare brent imagefilen med nero og booter men den finner ikke disken alikevel. har lastet ned den riktige driveren fra fujutsu siemens sin nettside til hovedkortet men når jeg laster disse inn i nlite så vises det ingen drivere for det er ikke en ini fil. og i nlite så skal driveren legges inn i drives eller er det feil? xp cd med sp2 fungerer ikke alene ihvertfall.

  17. Hei har lest flere tråder her nå, for jeg prøver å få installert xp på min laptop som har forhånds installert vista.Har ikke floppy og jeg har skjønt at jeg må ha sata drivere for at det skal funke. har lastet ned intel storage media driver som skal fungere og har prøvd å få denne inn på en xp cd med hjelp av nlite? problemet er når jeg legger til driveren får jeg valget om jeg skal bruke txt fil eller pnp?. og hvordan får jeg lastet inn driverne fra cden? må jeg trykke f6 også går det av seg selv?. er det noen som kan hjelpe meg med dette?

  18. Hei har nå kubuntu 7.10 på min pc men jeg vil fjerne det og legge inn windows xp. problemet er at når jeg setter inn xp cden så booter det som vanlig og den kopierer filer . problemet kommer når det står starter windows da stopper det og jeg får en feilmld . unknown hd error ellr noe sånt.jeg får heller ikke startet xp cden inne i kubuntu. trenger hjelp nå så hadde vrt fint med noen svar.

  19. Crossfire. Det fjellet man ser i bakgrunnen på de to første bildene. hos meg er teksturene på de skikkelig dårlige :hmm: Hva burde jeg sette på very high for å få det til å se bra ut? jeg har post processing på very high, resten på high..

    Texture quality kanskje? Jeg er ikke helt sikker.

     

    ok. takk :) får prøve meg fram litt.

     

    har teste det litt selv nå og må si at dette er litt av et spill!. spiller med alt på high og 16 ganger antigreiene og 1280-1024 oppløsning og alt går veldig glatt. bruker forøvrig xp og ikke vista. La også merke til at trær busker diverse gikk i stykker når man skjøt på dem, trodde det bare var mulig i dx10?

     

    mine spec: AMD Athlon x2 6000+ 3,2 ghz

    gainward geforce 8800gts 320mb

    2g 800mhz ram

×
×
  • Opprett ny...