Gå til innhold

JornHansen

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JornHansen

  1. Nintendo er desverre elendige på brukervennlighet for tiden. Det jeg irriterer meg over for tiden er at de ikke har en party-chat funksjon (eller voice chat for den saks skyld) som Xbox 360. Digger spillene på både 3ds og Wii U. MiiVerse er også en kul greie, men ikke på bekostning av noe så enkelt som voice chat.

     

    Når det gjelder Virtual Console så skulle jo det selvsagt ha vært mulig å spille alle spillene på alle konsollene. Her er Nintendo KUN kyniske og vil at folk skal betale for spill for både andre og tredje gang.

  2. Jeg koser meg glugg med Smash på 3ds for tiden. Bruker ALT for mye tid på det og spiller en god del online. Om jeg er god? Neppe... Men jeg banker nok alle kompisene mine. Har vel det problemet med fighting-games generelt at jeg blir temmelig god til å zone og spille mindgames, men mer avanserte teknikker blir litt for kjedelig og tidkrevende å lære seg. Synes fighting-games er på sitt beste når man må lese motstanderen og ikke alt handler om hvor mye man kan sjonglere noen i lufta når de er hjelpesløse. Anyways...Tar av meg hatten for Sakurai og co. Smash er årets spill for meg.

    • Liker 2
  3. Halo 3 film? Veit ikke helt om jeg vil se det... Men jeg har plukka opp spillet igjen og det rocker fortsatt like hardt i multiplayer. Jeg er ikke noe spesielt god eller noe sånt men det spiller jo ingen rolle når matchmakingen er så god som i Halo.

     

    Lurer på om jeg ikke er hypp på en 4-player co-op på legendary nå...

  4. Det spillet her er faktisk hakket morsommere enn GTA 4. Kan vel ikke si at det er bedre da GTA 4 gjør helt fantastiske ting med byen og "realismen". Anmelderen på Gamer.no er alt for streng når han gir denne perlen 8/10. Spør du meg så kunne ikke GTA blitt gjort bedre på DS.

  5. Langt ifra lei... Spiller ALT for mye spill på Wii. Jeg nevner Zelda, WiiSports (fortsatt kjempegøy med venner), Monkey Ball, Godfather, SSX Blur, Tiger Woods, Excite Truck og en haug med VC titler. Problemet er mer at jeg har et liv ved siden av å være en gamer...

  6. Skal være null stress å levere konsollen til Bergsala og få all data overført (inkludert Mii`s og saves). Etter mye surfing i forumer virker det som Nintendo har langt færre problemer med feilvarer enn Sony og (ikke minst) Microsoft.

  7. :cool:

     

    Har null stress med mengden spill som har kommet til wii så langt... Zelda og WiiSports er soleklare favoritter, men spill spm wario ware og monkey ball er skikkelig morsomme. Excite Truck er fantastiskt når man legger inn egen musikk. EA har laget noen ordentlig flotte wii versjoner av Gudfaren, SSX og Tiger Woods. I tillegg har vi jo VC som rocker fletta av det meste... Er enig med de som skriver at anmeldere bruker for lite tid på å lære seg kontrollene før man disser de. De oppfører seg akkurat som morra mi med en gamepad.

     

    Hvis du fortsatt er i tvil om du skal ha en wii, så driver jeg en spillkveld på Scuba Bar på Grunerløkka hver søndag fra 1800 og utover. Er du over 20 så kan du bare stikke innom og få prøvekjøre.

×
×
  • Opprett ny...