Gå til innhold

Landis

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Landis

  1. Har vel mye med prisen til PS3'en å gjøre også. Mens prisene på Xbox 360 oftere dropper, så holder PS3'en seg rundt samme gamle pris nivå. Det at konsollen har "Blueray" er rett og slett ikke godt nok for et evnt kjøp.

    Jeg betalte 6000,- når den var helt ny.

    Nå får du den billigste versjonen til 2222,- som har 160GB HDD.

    Det er langt unna "samme gamle pris". Du glemmer også å ta i betraktning at du må betale hvis du skal bruke Xbox 360 online.

    Det er gratis på Play Station 3 - og ikke kom her med at Xbox Live er så mye bedre, for det er det faktisk ikke.

    Litt bedre, ja, men ikke så bra at det er verdt å betale noe for det.

    Den billigste Xbox 360-en koster 1695,- og har kun 4GB HDD. Betal for to år med Xbox Live, så er det dyrere enn en PS3: 2314,48,- .

    Du får ikke like mye for pengene. Ingen Blu-ray-spiller og en stusselig harddisk i tillegg til at du må betale for å spille online.

    Har du lyst til å spille Street Fighter eller andre slossspill er du tvunget til å kjøpe andre kontroller fordi D-paden på Xbox-kontrollen er så dårlig : /

     

    Se svaret mitt under anng PS3'ens prisnivå. Skulle kanskje nevt at i tillegg til at "BlueRay" er positivt med PS3'en, så er det også at man slipper å betale mye peng for å spille online. Liker ikke D-paden noe spesielt, ofte at lillefinger sovner i løpet av en halvtimes bruk.

     

    Har vel mye med prisen til PS3'en å gjøre også. Mens prisene på Xbox 360 oftere dropper, så holder PS3'en seg rundt samme gamle pris nivå. Det at konsollen har "Blueray" er rett og slett ikke godt nok for et evnt kjøp.

     

    Prisen på PS3 stopper ingen. Du fikk ikke med deg at det er den konsollen det er kjøpt flest spill til her i Norge? Prisnivået er heller ikke "det samme gamle", for så vidt jeg har forstått så koster vel ikke en PS3 seks tusen kroner den dag i dag?

     

    Og nei, Blueray er kanskje ikke den eneste grunnen til å kjøpe en PS3, men alle konsollene har sine sterke sider og svake sider.

     

     

    Var en typo, skulle sagt "så holder PS3'en seg rundt samme pris nivå". Hva jeg mener med det er at det virker som PS3'en sjelden dropper så mye I pris som Xbox 360 gjør. Er verken fan av den ene eller den andre konsollen, spillene er rett og slett for dyre til at jeg gidder bruke for mye penger på den. Nå er storspill som "Red Dead Redeption" og "GTA IV" et unntak.

×
×
  • Opprett ny...