Gå til innhold

Whitemist

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Whitemist

  1. Jeg dro en # close, kanskje ikke så veldig vanskelig på henne, i hennes tilstand. Men uansett, hadde ikke kommet i den situasjonen uten kino, det er gull. Men uansett, jeg turte meg ikke på noen k-close. Så jeg lurer på om dere har noen fine tips til SMS-game elr få til noe senere ved hjelp av et nr? takker på forhånd.

     

    Du dro en #-close, altså sex, men ikke noe klinings? Jøsses, høres ut som meg i gode, gamle dager. ;)

     

    (Eller snakker vi begrepsforvirring her, kanskje?)

     

    #-close er number-close så vidt jeg vet :) Derav symbolet for tall. *tease*

  2. Tenkte jeg skulle gjenlage noe á la denne.

    Lurte da på:

    - Font som er brukt på chatten.

    - Texture på Pitbull.

    - Hvordan jeg får fjernet [ og ] rundt navn i chatten så det bare blir "Guuqa says:" og ikke "[Guuqa] says:"

    - Hvordan jeg får den svarte streken rundt Pitbull-framen.

    - Hvilken texture brukt på Bartender3.

     

    Ser totalt ubruklig ut til alt annet enn å se pen ut, om du spør meg, men font ser ihvertfall ut til å være Enigma SCT.

  3. De får iallefall noe mer enn Molten Core, items og talenter å prate om. Enkelte som mener WoW er sosial og påpeker hvor "lett" det er å bli kjent med andre glemmer kanskje å legge til "så lenge de også spiller WoW og gjerne like mye".

     

    Jeg vet ikke om dette er tilfelle hos deg, men det finnes et stort antall mennesker som tidligere har brukt mye tid på wow, for så å slutte, og har en stor trang til å fortelle verden hvor destruktivt det er.

     

    Det å spille wow en lørdag kveld istedenfor å dra på byen er ikke "destruktivt" i seg selv. ALT skal naturligvis gjøres i moderasjon. Alkohol i for store mengder påvirker kroppen/psyken negativt. Det samme gjelder WoW for å sette det på spissen.

     

    Slik det ser ut for meg, går mange ut ifra at de man sosialiserer med i spillet aldri kommer til å møtes IRL. Om man virkelig finner venner i spillet/guildet er det naturlig at man møtes for en(les 10) øl, og finner på noe også utenfor spillet. Jeg spiller ikke så aktivt som jeg en gang gjorde, men har telefonnummeret til hvertfall 10 av de jeg spilte mye med, og vi har møttes både i Dublin, London og Oslo. Om ikke dette er "legitim" sosialisering som et resultat av spillet, så er det virkelig noe jeg har misforstått.

     

    //Lars Erik

     

    edit: grammar police

  4. Whitemist, Om en er avhengig eller ikke er urelevant, det som gjelder er hvordan man prioriterer. Sier du nei fordi du heller vil spille et dataspill, eller klarer du å logge ut og faktisk gjøre noe annet hvis anledningen byr seg?

     

    Dette er vel strengt tatt den praktiske definisjonen av avhengighet?

     

    Problemene begynner først når en prioriterer PC over andre ting, for eksempel at en en gleder seg til helgen for da kan en spille uavbrutt uten å måtte gå på jobb.

     

    Er ikke ubetinget enig i dette. Noen helger kan det faktisk være helt herlig å mre seg inne i leiligheten etter en helvetes arbeidsuke, og ikke besvare så mye som en telefonsamtale. Om man denne helgen vil spille xbox, se boks på boks med "Friends", eller raide i WoW er opp til hver enkelt. Men ser ikke noe faresignal i dette alene.

     

    Men og at ulike gjøremål stadig forskyves, hygiene og renhold nedprioriteres for å kunne spille enda mer osv. De som er rammet av dette er sjelden klar over det selv, de har en egen "krets" eller "guild" hvor alle andre er like mye på villspor og da er det vanskelig å bli oppmerksom på det - de tror det er normalt eller ikke noe uvanlig eller galt med det.

     

    DETTE er jeg derimot 100% enig i. Her har det sklidd helt ut. Blizzard(av alle mulige instanser) har truffet spikeren på hodet med sitt loading-tips; "Take all things in moderation, also World of Warcraft". Om man låser seg inn i et univers blottet for andre impulser, om det er film, konsoll eller pc-spill, er dette såklart nedbrytende i lengden.

  5. Hei, jeg hører stadig vekk om nye rehabiliteringssenter for avhengige av World of Warcraft.

     

    Jeg har hatt World of Warcraft i omtrent 2 år nå, jeg har ikke spilt sammenhengende, men jeg har en lvl 70, jeg har litt (ikke mye i det hele tatt) raiding experience. Jeg var med i et ganske stort guild etc etc.

     

    Jeg har aldri vært avhengig av World of Warcraft, jeg har aldri hatt problemer med å slutte å spille, jeg har aldri hatt problemer med å finne på noe annet enn å spille, jeg stikker heller ut med kamerater eller på fest enn å sitte inne og spille, jeg spiller fordi jeg synes det er et genialt spill, jeg liker å queste, instance, raid, snakke med andre mens jeg spiller, spille med andre, eller bare sitte og ha det morsomt på en RP server, sitte på en bar og snakke med folk etc.

     

    Hvorfor spiller du World of Warcraft?

     

    Blir mistenksom til alle som må presisere så til de grader at han ikke er avhengig av spillet gjennom en hel tråd.

  6. Tusen takk for svar. Dere hadde naturligvis helt rett; svaret lå i husordensreglene. Vi har lov til å benytte gass-/elektrisk grill, men ikke kull. Det er HELT iorden for min del. Sålenge jeg får ha gassgrill der, så kan vi beholde leiligheten en stund til ;)

     

    God sommer til alle, og takk igjen :)

     

    //Lars Erik

  7. Hei,

     

    Selv om det ikke ser slik ut på været pr. nå, så er det jo grillsesong. Mitt spørsmål;

     

    - Er det lov å ha grill på balkongen i en blokkleilighet? Er gassgrill OK, er det kun elektrisk grill som er lov, eller er det rett og slett ikke lov overhodet med grill på balkongen?

     

    Hadde satt pris på så lite "tror" og "syntes" som mulig, og heller fått svar av noen som visste.

     

    Er Oslo, vet ikke om dette er av betydelse.

     

    På forhånd stor takk :)

     

    //Lars Erik

  8. Jeg har igrunn ikke noe å bevise med mitt utsagn. Jeg vet hva som skjedde. Har forsøkt å søke opp navnet i armory på roguen, men jeg husker bare at det var noe med "Silv", så det låste seg igrunn. Jeg husker at det var en nelf female med mace-spec, 2x gladiator-graphic mace.

     

    Det er ikke SÅ viktig at dere tror meg, at jeg føler jeg må legge frem bevis som i en rettsak, men det var alså tilfelle, og jeg vet roguen var alene for jeg sto som eneste vakt ved FR i EotS.

     

    Når det gjelder mitt gear så skrev jeg "godt gearet" med vilje, for jeg vet at jeg hverken har T6 eller S3-gear, men til han som sa at mitt gear fint kunne skaffes innen en uke, tror jeg ikke personen som skaffer ca 200k honor i løpet av den uka ser så fryktelig mye dagslys.

     

    Så la den saken ligge da. De som tror det/opplevd det samme, fint(?) , til de som ikke gjør det, så er det også helt ok. Jeg har uansett ikke fraps av hendelsen.

  9. Isåfall vil jeg påstå at du har litt igjen som hunter. Uten trinket har han max 10sekunder stun før du har 14 sekunder fri. Klarer du å dø innen det så er det vel ikke roguen som er største utfordring.

     

    Sånn er det bare.

    Hva skjedde med blind og vanish til å holde oppe en stunlock? Det vil gjøre at en kan gi vesentlig mer dmg. Høres ut som en rimelig heftig rogue, men kan tenke meg dette var på den tiden Rogue hadde adrenalin rushx2. Ser ikke på det han sier som umulig i heletatt.

     

    Takk. Har som sagt ikke erfaring som rogue. Til "Onkel Belærende Elitist" over her ser jeg at markeringsbehovene dine er iorden. Er meget mulig at jeg har endel igjen som hunter, men etter å ha levlet og spilt 1 dwarf hunter og 1 orc hunter til 70, samt spilt de forholdsvis mye i PvP(ref. High Warlord), vil jeg vel si at jeg heller ikke er av de værste huntards der ute. Men forstår at dette er mye det samme som å snakke til en vegg, så jeg gir meg ettersom jeg ikke har videobevis for hva som faktisk skejdde.

  10. L2P issue.

     

    Vel...møtte en female nelf rogue i EotS forrige dagen. Jeg er en "godt gearet" hunter med 11650HP og 320 resillence(Dyrisk på Hellscream-EU). Dette hjelper LITE når du er stunlockd gjennom hele HP-baren.

     

    Rogue inntil nylig var free honor, men det kan set ut som dette har blitt gjort noe med. Taktikken har alltid vært å spamme scatter, og når det går av legge ned freeze, mens de enda er ute av stand til å fjerne trap. Når du derimot er stunned fra full til tom HP-bar hjelper dette lite.

     

    Går ut ifra at noen alltid er nødt til å komme draende med L2P, men det kan jo være en grei sak å sette seg inn i emnet først :)

     

    Dette er det vi kaller en løgner, barn.

     

    Det er ikke en rogue i verden som kan stunlocke en 40% physical mitigation, 320 resilience, 11.6k helse fra 100-0.

    Finnes ikke.

    Så spørsmålet er...hvor mange mages, locks, warriors, huntere, og andre rogues var det som hjalp til?

     

    Dette var da voldsomt til hard skytts? Løgner? Tror neppe jeg er den eneste som har opplevd dette. Har ikke mer erfaring på rogue enn til level 40, og ingen anelse om hvilke procs etc som fantes på utstyret. Men historien er sann. Hvilken interesse skulle man ha å fortelle om hvor ille man ble banket om det ikke var sant?

  11. L2P issue.

     

    Vel...møtte en female nelf rogue i EotS forrige dagen. Jeg er en "godt gearet" hunter med 11650HP og 320 resillence(Dyrisk på Hellscream-EU). Dette hjelper LITE når du er stunlockd gjennom hele HP-baren.

     

    Rogue inntil nylig var free honor, men det kan set ut som dette har blitt gjort noe med. Taktikken har alltid vært å spamme scatter, og når det går av legge ned freeze, mens de enda er ute av stand til å fjerne trap. Når du derimot er stunned fra full til tom HP-bar hjelper dette lite.

     

    Går ut ifra at noen alltid er nødt til å komme draende med L2P, men det kan jo være en grei sak å sette seg inn i emnet først :)

  12. Jeg lurer bare på om noen vet hvorfor wow aldri gjør noe med warlocks.

    har blizzard bossen en warlock eller? xD

    jeg blir så forbanna av å bare tenke på det har en full epic rogue og vær gang en warlock kommer mot meg

    tar han meg. har aldri tatt en warlock kanskje noen få ganger da men uansett.

    blir fearet dot dot dot fear dot dot fear dot dot så er jeg død.

     

    noen som vet hvorfor de ikke gir warlocks en skikkelig nerf?

     

     

     

     

    Mvh warlock hater xD

     

    Less QQ, more pew pew.

     

    Seriøst, de er ikke så forbannet OP som folk skal ha det til. Om jeg ikke husker feil har de ganske nylig blitt slått litt forsiktig på med nerf-balltreet også. Alle klasser må bekjempes på forskjellige måter.

×
×
  • Opprett ny...