Gå til innhold

FFX

Medlemmer
  • Innlegg

    221
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FFX

  1. Er det andre enn vår realm som sliter veldig med lagg og disconnects på Thaddius bossen?

     

    På vår server så må vi vente til det nesten er midnatt før vi kan ta han og vi må ta turer med andre guilder før vi kan endelig prøve.

     

    Problemet med denne karen er at når han kaster polarity gjør han et stort lynangrep som får mange til å plutselig disconnecte og lagge. Og værre blir det når andre guilds prøver han.

    Siden man bare har 5 minutter på å drepe han og han har over 7 millioner hp så kan man ikke miste noe tid på han pga lagg osv noe som gjør han til en ødelagt encounter etter min mening.

    Går Thaddius greit på deres realm eller er det samme skit der også?

     

    Hvis dere vil se på min guilds kill video av Thaddius kan dere se hva jeg mener.

     

    http://files.filefront.com/PC_vs_Thaddiusa...;/fileinfo.html

  2. Nei det er flere guilds som har tatt Loatheb, men Curse ga ut video etter at en kinesisk guild ga ut en video av Loatheb først.

     

    Vår guild har også kommet til Loatheb og det ser ut som en kjip boss hvor hele raidet må bruke 100vis av guill for consumables osv for å holde seg i livet pga prestene får 1 min cd på healing hvis de healer en gang. Utrolig teit boss etter min mening.

  3. C&C1 og RA er jo egentlig to forskjellige historier.

     

    C&C Så har vi Kane som er ledern i Brotherhood of Nod som prøver å ta over verdenen og bli verdensdiktator. Han går mot vesten "Allies" som består av de vestlige supermaktene som er de eneste som kan stå imot han. Han får pengene til å bedrive krigen sin igjennom "Tiberium" som er en utenomjordisk krystall som er giftig for mennesker, men er utrolig verdifult. Kane bruker også media og propaganda til å få sympati fra sivile og prøver å gi skylden på de allierte for massakrer mot sivile befolkninger. Kane bruker også skittende midler som biologi og flammetankser for maksimal skade, han har ikke mye sympati for andre.

     

    I C&C1 er tiberium en raskspredene krystall som også ødelegger naturen og floraen, men naturen er fin i det spillet fordi mineralen er ny og har ikke gjort nok skade på verdenen.

     

    Når vi kommer til Tiberium Sun som er oppfølgeren så er det Kane som har kommet tilbake etter at Vesten seiret over han i enern og ødela "The Temple of Nod" hvor han hadde prøvde å lage atomvåpen.

     

    C&C Tiberium sun er mange år etter den første krigen og verdenen er totalt forandret, tiberium har ødelagt naturen og floraen og alt vi ser i spillet er ødelagte byer og rester fra Kanes ødeleggelse.

     

    Nå har ikke jeg spillt Tiberium så masse, holder på nå etter at jeg kjøpte First Decade så jeg kan ikke kommentere så mye av det spillet :)

     

     

     

    RA1 skulle faktisk være en oppfølger til C&C1, men de syntes spillet ble så bra at dem gjorde det heller om til et eget spill. Kane er faktisk i RA1 på lag med sovjetene og man ser han i filmsekvensene. Når man har rundet spillet for Sovjet dreper han Stalin og fruen hans og man får vite at han har plottet for dette og skal starte Brotherhood of Nod.

  4. Er delvis uenig med dere. Dere synes alle at endgame raiding er en kjip grind, det er feil i mitt tilfelle. Er du med i en guild som meg som allerede er ferdig med MC,BWL og AQ og bare venter på Naxx så kan man tenke tilbake hvor utrolig gøy vi hadde det ved å klare bossene i spillet.

    -Første gangen vi så Ragnaros og den digre hammern hans, -Når vi endelig etter flere dager klarte å drepe Nefarian. Seiersbrølet når vi ble en av de første som drepte emperors i AQ40.

     

    40 stykker som jobber sammen for å ta de vanskligste bossene krever nøyaktig kordinasjon og sammarbeid for at det skal være mulig å klare det. Er gøy å jobbe uker med en boss og bli en av de første i verden til å ta dem. Møter også mange greie mennesker via spillet hvor vi da spiller andre spill på nettet når vi ikke raider. FPS spill fks som gir deg muligheten til å spille på 5-10 forskjellige brett om og om igjen er like mye grind som wow, bare at wow gir deg belønning for strevet :)

  5. *Litt spoilere*

     

    Nå har ikke jeg gått etter MQ, men ærlig talt! Hvordan kan dere si at spillet går bare ut med det samme?

     

    Jeg har gjort alt fra

    -Kastet inn i et maleri for å redde en fyr.

    -Gått inn i drømmen til en fyr som ikke kunne våkne

    -Lurt og stengt inni en grotte så jeg blir bytte mot mange menneskejegere.

    -Godt på lag med en Orkekjerring som skulle hevne seg på en kar som hadde drept kameraten hennes.

    -Blitt kidnappet av pirater og reist langt ut på sjø.

    -Redde gården til noen bønder som har blitt angrepet av goblins.

    -Finne sjulte artifakter med hjelp av kart

     

    Dette er bare litt av forskjellen på quest som er i spillet. Han fyren som sier at hele spillet er bare å gå inn i en grotte og hente ting har ikke spillt det lenge.

    Latterlig!

  6. Syntes det er rart hvor god kritikk Oblivion får. Noe "perfekt" eller magisk spill er det ihvertfall ikke. Det er ikke snakk om små detaljer som gjør dette spillet så lite engasjerende i lengden. Etter hva jeg gjennkjenner som den gode RPG-følelsen, enten det er et gammelt FF-spill eller et første-persons-rollespill, mangler dette spillet den følelsen omtrent på alle områder.

     

    Oblivion i korte ord; episk til tider, men lite engasjerende.

     

    For personer som sier dette er et fantastisk RPG-spill, begynner jeg å lure på hvor fantastiske RPG-spill disse personene har spilt. Sammenlign hvor engasjerende et RPG-spill du virkelig har elsket/ elsker, med hvor engasjerende det er å spille Oblivion. Det er en verden av forskjell.

     

    Men uansett, jeg er ikke et fasitsvar på hva som er god smak.

    5886788[/snapback]

     

    Smak og behag.

     

    Har spillt RPG siden Snes tidene. Har gått igjennom alle FF spillene, D2 , WoW, Baldurs Gate, Kotor , Netherwind Nights og mange fler.

     

    FF er fantastiske spill, men meget linære. Man følger en hovedhistore en god stund, før man langt senere i spillet får seg et skip så man kan gå rundt å reise til forskjellige steder på planeten og gjøre sidequests.

     

    Diablo 2 og WoW er forsåvidt enkle spill hvor målet er å grinde for å levle, men dem har veldig spennende omgivelser og masse forskjellige loot som er arrangsjert etter forskjellige grader som gjør folk så avhenging..

     

    Baldurs Gate 2 er mitt favoritt spill, mest vellykkede og spennende spillet som noengang har blitt produsert. Et helt fantastisk spill med masse frihet.

    FF7 er også min favoritt fra FF serien med så dyp historie, frihet og masse sidequests.

     

     

    Synes så langt, etter å ha spillt spillet siden det kom ut. At det er fortsatt veldig engasjerende. Kansje fordi jeg ikke har gjort MQ og bare gjort hva jeg vil hele tiden. Har egentlig ikke gjort så mange guild quests og har egentlig ganske lav rank i de fleste. Untatt Gladiator som jeg ble Grand Champion i etter flere timer med morro.

    Bruker aldri "fast travel" og har ikke brukt hest enda. Jeg bare går til alle byene jeg skal til så jeg kan utforske mer og finne huler og hus jeg kan stjele i :).

    Selvfølgelig hvis man har gått igjennom alle questene og ferdig med hovedquestet så tror jeg det er masse som skal få meg til å gå igjennom spillet igjen. Fordi det er så utrolig stort og det er såvidt mest engasjerende første gang man går igjennom.

     

    Synes spillet fortjener karakteren den får. Folk blir bare for kresende på spill og forventer for mye. Dette er tydligvis et spill som det har blitt jobbet lenge med for å lage.

    Jeg ser jo da at du heter "Looper87" som da sikkert betyr at du er født i året 87 så det sier jo litt også. :innocent:

  7. Jeg er nå snart level 25.  Og har ikke startet på MQ. Mener dere som sutrer at jeg skal kunne nå gå igjennom hele MQ uten en skramme siden jeg bestemte meg for å ikke gjøre MQ , men masse annet?

     

    Hvordan skal level systemet være?

     

    Grinde 1000 monstre for å gå opp i lvl og så plukke  STR, INT  osv?

    5886459[/snapback]

    Det er ingen som sutrer her, annet enn de som sutrer over denne tråden.

     

    Du tror vel ikke på det der selv? Har postet utallige forklaringer nå, likevel så har du ikke peiling på hva jeg mener.

     

    Det er for dårlig balansert. Velg en dårlig kombinasjon av ferdigheter eller bruk dem på feil måte, og verden skaleres opp raskere enn du klarer å bli bedre. Du blir hengende langt etter og får problemer med hvilken som helst fiende.

     

    "Ole" (første jeg kom på :p) lager en karakter, spiller i vei og aner fred og ingen fare. Innen han når level 10, innser han at han ikke har noe å stille opp med mot noen av monstrene, fordi han har konsentrert for lite på ferdighetene som betyr mest under kamp og dermed gått opp level uten å ha blitt særlig mye bedre i kamp.

     

    Han lager en tråd på foret her og spør hvorfor karakteren hans suger. Han får snart høre hvorfor, men skjønner ingenting av hvordan kan skal kunne gjøre det bedre. "Ole" må kanskje lære seg hvordan systemet fungerer for å klare å spille den type karakter han vil. Eller kanskje er ikke akkurat den type karakter egnet i Oblivion.

     

    Det faktum at "Ole" i det hele tatt må sette seg inn i hvordan det fungerer, forteller en hvilken som helst oppegående gjøk at noe ikke er helt bra. Man kan tross alt ikke sette sammen en hvilken som helst kombinasjon av ferdigheter og tro at man skal gå igjennom spillet med det.

     

    Nei, man ikke skal gå over til statiske fiender; man må gjøre noen små modifikasjoner i level-systemet, slik at det ikke blir på langt nær så lett å gå seg bort i jungelen av ferdigheter. Skalering er en god ide, men funker ikke helt bra slik level-systemet er nå.

     

    Dog, noen er heldige eller vet hva som funker, og har ingen problemer. Men jeg ser flere og flere som blir skuffet fordi spillet blir vanskeligere og vanskeligere ettersom de kommer i høyere level, nettopp fordi verden skaleres forbi dem.

     

    Og ærlig talt, hvis det er noen som skal holde kjeft, så er det samtlige som syter over denne og tilsvarende tråder. La være å lese dem.

    5886708[/snapback]

     

    Jeg hadde ikke noe erfaring i det hele tatt med level-systemet og lagde min egen customerte Tyv-Archer og tok akuratt det jeg følte for å ta av skills.

     

    Jeg har nå bare gått rundt til forskjellige byer. Joina masse guilds og gjort haugevis av forskjellige quests. Kjøpt mitt eget hus og MQ har jeg ikke berørt enda. Jeg har brukt flere dager på å gjøre hva jeg selv vil, det har ikke vært det minste linært enda og jeg elsker det.

     

    Tydelig at lille Ole suger og burde gå tilbake til spill som "The Sims" så vi med litt RPG erfaring kan få spille i fred. Kan hende jeg hadde litt vanskligheter når jeg var sånn level 10, men det gikk fort over etter jeg fikk litt bedre gear. Nå er jeg level 25 og knuser alt som rører på seg uten særlig problemer. Siden jeg er tyv så har jeg tatt masse skills i ting som sniking og speechcraft som gjør det vanskligere for meg i kamp. Men med en bra dolk kan du lett snike bak han få i masse slag, trening gjør mester. De fleste monsterne er forskjellige og du må lære deg egene taktikker for hver av dem for å kunne ta dem lettere.

     

    Har allerede blitt Expert i ting som Marksmann, Speechcraft , Lightarmor osv Så nå bruker jeg dolk og skjold for å trene det opp så jeg kan bli bedre i det. Funker veldig bra. Og jeg går meget fort opp i level. Forstår faktisk ikke problemet med level systemet, liker det godt. Hadde ikke monsterne lvla opp sammen med meg kunne jeg sikkert nå gått igjennom halve MQ og drepe alle på et salg og bli ferdig med det på et par timer.

     

    Nei, det er deilig med noen utfordringer, er ikke ofte jeg får det i spill. Føles som dere klager fordi det er for vansklig, kansje dere kan bare sette ned på vansklighetsgraden :).

  8. Wow har dypere lore og mye større areal. Wow har også mye flere quests og det varer lengere.

    Man har også fått mange nye dungeons å utforske i patcher og battlegrounds har man også fått.

     

    Oblivion har dypere quests, det har bedre grafikk og dypere landskap. Det har også flere huler å utforske og større byer.

     

    Men det er umulig å sammenligne Oblivion og WoW siden Oblivion er SP mens WoW er MMORPG.

  9. Minor spoilers:

     

    -Hva skal man gjøre med Walkyd Stone , Varla stone og Ayleid statue? Finner mange av dem i forskjellige grotter. Man kan selge dem for ganske masse, men er redd for at jeg skal bruke dem til noe senere. Er det bare å selge eller spare på dem?

     

    -Hvor er det beste stedet og lagre ting som du ikke vil bruke ganske tidlig i spillet? (Våpen, Klær , Mat og Urter osv) Er man nødt til å kjøpe seg et eget hus eller må man bare finne et sted og kaste alt på bakken? Hvor er det best å gjøre det ganske tidlig? Vil helst ha et sted i hovedbyen (Imperial City)

     

    -Hvordan burde man lvle Alchemy tidlig i spillet? Hvilke ingredienser er lurt å bruke for å få Alchemy fort opp?

     

    -Jeg er en tyv, men vil gjerne lære litt mer restoration skill, har allerede den jeg startet med som healer meg litt, men skulle gjerne få oppgradere den litt, siden jeg bruker den veldig mye. Hvordan kan jeg gjøre det?

     

    -Kan man lvle marksmanship og blade hvis man slår på sånne dukker og skyter på blink?

     

    -Er det lurt som tyv å bruke både bue og blade eller kan man fint runde spille bare med bue? For øyeblikket så bruker jeg begge våpenet fordi jeg går fort tom for piler, men vet ikke om jeg taper masse marksmanship som gjør meg da veldig svak senere i spillet.

     

    -Statuer rundt omkring i verdenen og sånne steiner man kan trykke på for å få en buff eller konsumere våpenet mitt osv. Har det noe penalty senere i spillet eller burde jeg be osv til alle stenene jeg ser? For øyeblikket så har jeg ikke bedt til noen fordi jeg er redd det kan gjøre noe dumt senere i spillet.

     

    -Ting som "Gold Nuggets" "Silver Nuggets" og forskjellige skin som ulveskinn og bjørne skin. Er det bare å selge eller kan man gjøre noe med dem senere i spillet?

     

     

    Takker for alle som kan svare på spørsmålet. Topp spill så langt.

×
×
  • Opprett ny...