Gå til innhold

christinahk

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av christinahk

  1. Har du oppdatert lyddriverne? Reinstallering av spillet? Regner med det er mulig å lagre savegamen din. Du burde også sjekke at du har nyeste patch til spillet.

     

    Hvordan sjekker jeg seneste patch? Jeg har lastet det ned via steam, holdes det ikke automatisk oppdatert da? Det har iallefall Team Fortress 2 pleid... Hvordan sjekker jeg hvilken lyddriver jeg skal ha? Reinstallering av spill er jeg livredd for, men tar en sikkerhetskopi av alle filene nå iallefall...

     

    Til å være datastudent føler jeg meg rimelig noob... :rofl:

  2. Nå er jeg så lei og frustrert og irritert at jeg ikke kan beskrive det engang. Hadde bestemt meg for å bli ferdig med første Assassin's Creed- spillet i dag slik at jeg forhåpentligvis kunne bli ferdig med denne hurpelyden som klikker i tide og utide. Det som skjer er at lyden plutselig får hakk i plata, som ALDRI går bort med mindre jeg lukker hele spillet og starter opp igjen. Dog vet man aldri når hakkingen kommer tilbake. Kan komme med en gang, eller når man nesten er ferdig med å knerte målet. Og siden pratingen er såpass viktig i dette spillet, og det ikke er tekstet, vil jeg gjerne få det med meg. Men da må jeg i såfall begynne helt på nytt - iom. at lagrinssystemet på dette spillet suger big time. Nå er jeg MØKKA LEI av å måtte gjøre alt det samme fire-fem-seks-hundre ganger på nytt!!! Var greit i starten, for da var det ikke så mye å ta igjen hvis man måtte begynne på nytt, men jeg har hatt latterlig store problemer på de siste oppdragene...

     

    Det verste er at jeg ikke klarer å finne noen som har hatt samme problem som meg - og da er det jo også vanskelig å finne ut hva som er galt. Jeg har ikke hatt slike problemer med andre spill. Jeg har prøvd å endre lydinstillingene til laveste kvalitet, men det har ikke hjulpet i det hele tatt. Jeg har lukket alle unødvendige programmer før jeg har startet opp spillet. Ingen hjelp i det. Er det pcen min det er noe i veien med?? Kan støv i vifta f.eks. skape slike problemer?? :S

     

    Jeg var nær ved å knerte sistemann da denne shiten skjedde en gang til. Da gadd jeg virkelig ikke høre på "walk the path"-duden en gang til. Om jeg får samme problem i AC II henter jeg slegga og lærer pcen min en aldri så liten lekse. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

     

    (PS: Ingenting annet enn lyden blir herpa. Ingen lagging eller problemer med bildet.)

  3. Jeg har nå en side som ser slik ut:

     

    problem.jpg

     

    Skjemaet under "Registrer tilskuer" er en div jeg har kalt "tilskuerdiv". Det jeg ønsker er at meldingen man får når man har trykket på "Bekreft"-knappen skal dukke opp i denne diven, uten at noe av det andre på siden forsvinner. Slik jeg har det nå er det en helt enkelt form action="" hvor meldingen kommer under skjemaet, og alt som kommer etter dette blir borte (inkludert skjemaet til høyre, som skal være neste skritt i registreringen..)

     

    Kan man gjøre dette på en enkel måte? Dette i forbindelse med en skoleoppgave hvor det egentlig er helt unødvendig å gjøre det så "fancy" som jeg prøver på, men jeg synes det blir morsommere med litt ordentlig struktur på det.

  4. Jeg leker med tanken på å starte med et langsiktig hobbyprosjekt. Mest for moro skyld, men også for å hjelpe meg i studiene (anvendt datateknologi). Det jeg vil få til er å lage et nettsamfunn for hesteinteresserte (jeg er veldig hesteinteressert selv og utnytter derfor det som motivator) basert på SQL-databaser. Jeg har mye øving i html og css, og har database og php/webprogrammering som fag to av tre fag på studiet i skrivende stund. Har ikke erfaring i dette fra før, med unntak av grunnleggende php-kurs i forrige semester.

     

    Hva bør jeg tenke på? Hva er viktig å få med fra starten av? Mitt første mål er å bygge "skjelettet" på nettsiden, få en ok struktur på det, samt få implementert sql slik at det blir mulig å lage profil, logge inn, endre opplysninger etc. Jeg vil også at nettsiden skal følge retningslinjene for WCAG nivå AA fra starten av, finnes det en side med en kortfattet sjekkliste for dette noe sted?

     

    Allerde fra første linje av det blanke php-dokumentet er jeg usikker. Hva slags DOCTYPE skal jeg bruke? Hva slags include-inndeling bør jeg ha? Vil ha kvalitet fra bunnen av (selv om det bare er fritidsprosjekt kan det jo alltids hende at det blir tatt skikkelig i bruk senere)

  5. YES, her skal jeg spamme!

     

    Hester:

     

     

    Mine forrige hester:

    ScreenShot2.jpg

     

    ScreenShot22.jpg

     

    ScreenShot45.jpg

     

    Denne hvite døde egentlig aldri. Men før jeg kjøpte den hadde jeg en svart hest som heller ikke hadde dødd. Altså hadde jeg to hester. Og plutselig hadde jeg ... eh.. en blanding:

     

    ScreenShot59.jpg

     

    Vet ikke om dette er pga. mod eller hva, tør ikke deaktivere :lol: Og kan ikke finne noen andre svarte hester da Whiterun (?) var utsolgt :lol:) Hesten min er unik <3 og jeg elsker den.

     

    Og du kan bare våge å kødde med den!!

    ScreenShot53.jpg

     

     

     

     

    I kamp:

     

     

    2012-01-08_00007.jpg

    Konsentrasjon!

     

    2012-01-08_00008.jpg

     

    2012-01-08_00011.jpg

     

    2012-01-08_00021.jpg

     

    2012-01-08_00022.jpg

     

     

     

    Andre godbiter:

     

     

     

    ScreenShot50.jpg

     

    2012-01-04_00009.jpg

     

    2012-01-05_00012.jpg

     

    2012-01-08_00028.jpg

     

    2012-01-09_00010.jpg

     

    Ganske spesielt.. Alle tre sto og sloss med hverandre da jeg kom ut av en grotte! :lol:

     

    2012-01-09_00026.jpg

     

    Chillin' at home :)

     

     

     

    • Liker 2
  6. Ariovistusii: Noen tanker fra en jente:

     

    Jeg hadde helt ærlig friket ut litt hvis daten min hadde ventet tre dager med å ringe :p Trenger selvfølgelig ikke å avtale ny date med en gang, men en sms med "Takk for i går :)" Eller "Jeg hadde det hyggelig" er veldig koselig å få dagen etter.

     

    Og... man kan da ha et liv selvom man prater med ei jente man liker i telefonen, vel?? :S (Evt. prate på msn - personlig hater jeg å snakke i tlf), skjønner ikke helt den "ikke snakk lenge i telefonen - ha et liv"..

  7. Hvis du blir vampyr så kan du stikke til nærmeste tempel (eller andre steder, gitt at det er en sånn "gudetotem" hvor du kan få en buff og fjerne alle sykdommer), og få det kurert. Gitt at du ikke bruker mer enn tre dager.

     

    Jeg er blitt vampyr.. :( Vil virkelig ikke være det!! Prøvde dette (tror jeg), men det funket ikke... Så har vel gått for lang tid. Hvordan blir jeg normal igjen??

  8. Hmmmmmm. Noen andre som har vært borti dette? Først hadde jeg en svart hest. Så kjøpte jeg en hvit hest (egentlig buckskin, den ble hvit pga. en mod) - SELV OM den svarte ikke var død. Så bruker jeg den hvite en god stund, helt til plutselig, når jeg ankommer en stall, ser en svart hest med hvit man - og jaggu var den ikke min. Tenkte først det var moden som gjorde dette (ga hvit man til svart hest), men når jeg sjekker ser det ikke ut som det er tilfellet (http://static.skyrimnexus.com/downloads/images/596-1-1322084437.jpg). Er det mod, eller er det fordi jeg både har en hvit og en svart hest... som liksom har... merget? :hmm:

     

    Jeg vet jeg ganske enkelt kan sjekke dette ved å de- og reaktivere modden, men.... jeg tør ikke, i tilfelle den forsvinner, hesten er jo dritkul! :D

     

     

    2012-01-01_00014.jpg

     

    Edit: Prøvde å sjekke ut de svarte hestene i Whiterun også, men der var de utsolgt gitt... :p

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...