Gå til innhold

slimy

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slimy

  1. Er ganske sikker på at 8800gts i SLI gir mest ytelse, kan man ikke kjøre sli med et 8800gts 320mb og et 640mb?

     

     

     

    Du ser på bildet hvordan 8800gt er i SLI, og 8800gts 320mb er vell bare litt dårligere? Men vis det går ann og ha en 320 og en 640 i SLI så blir det nokk mye lignende ytelse som 8800gt 512mb i SLI.

     

    Du kan kjøre 320'n og 640'n i SLi, men kortet med mest minne "degraderer" seg til 320Mb så du får ikke utnyttet noe mer enn det svakeste kortet i maskinen.

    Samme med Crossfire, var derfor jeg kjøpte ett ekstra 512Mb kort og satte inn.

     

     

    Takk for svaret! :new_woot:

  2. Har et snodig problem. Når jeg åpner musikk mappen min på det lokale nettverket så finner jeg bare 140 av de 240 musikk filene mine. Prøvd å dele mappen på nytt med nytt navn uten at dette hjalp. Restartet både mediacenter og server uten at dette hjalp. Sjekket for sikkerhets skyld med en annen pc men den finner ikke fler en 140 av de totalt 240 filene som ligger i musikk mappen.

     

    Hva kan jeg gjøre?

     

    Takk for svar :thumbup:

  3. Flere som har problemer med denne LCD-en? Jeg sliter med mange loddrette "streker" over skjermen. Er dette en bugs som gjør at jeg bør bytte tven? Eller er det slik LCD-er fungerer?

     

    Du har dette problemet du også? Jeg har bare problemet når jeg ser på tv ikke når jeg ser på filmer og kopler pcen til tven. Jeg vet ikke de strekene skal være der eller hva? Jeg har hatt tven i 2 dager nå. Jeg har prøvt og fikse på alle mulige insillinger, men de "strekene" på skjermen er det.

     

    horisontal flimring forekommer også på LCD tv'en min. Det er i mørke partier at dette skjer, danser over skjermen som skygger. Samme resultat fra DVD spiller som Media Center. Bruker VGA kabel og SCART til DVD. Har en Samsung LE-40S71, virker som om dette er et problem med LCD tv'er..?

     

    Kanskje ikke samme problem som jeg har, men jeg fikset det med å stille ned kontrasten. Da forsvant flimringen..

  4. Flere som har problemer med denne LCD-en? Jeg sliter med mange loddrette "streker" over skjermen. Er dette en bugs som gjør at jeg bør bytte tven? Eller er det slik LCD-er fungerer?

     

    Du har dette problemet du også? Jeg har bare problemet når jeg ser på tv ikke når jeg ser på filmer og kopler pcen til tven. Jeg vet ikke de strekene skal være der eller hva? Jeg har hatt tven i 2 dager nå. Jeg har prøvt og fikse på alle mulige insillinger, men de "strekene" på skjermen er det.

     

    horisontal flimring forekommer også på LCD tv'en min. Det er i mørke partier at dette skjer, danser over skjermen som skygger. Samme resultat fra DVD spiller som Media Center. Bruker VGA kabel og SCART til DVD. Har en Samsung LE-40S71, virker som om dette er et problem med LCD tv'er..?

  5. Jeg støtter k-ryeng i at Samsung-en er et bedre valg.

     

    Jeg har selv DSC-W50 som i utgangspunktet burde være et brukbart kamera; men det har ikke vært annet en ren skuffelse når det gjelder bildekvalitet. Når det gjelder utseende og bruksmessig er Sony helt på topp; men jeg mener gode bilder er vel så viktig. Kjøpte Samsung S-630 til moren min, og det virker som et greit og upretensiøst kamera som gjør jobben sin.

     

    Tom

     

    Takk for svar, da går jeg for Samsung :)

  6. Hvilket anbefaler dere mtp pris/kvalitet? Lønner det seg å gå for Sony? Ser jo utvilsomt mye finere ut, men er det verdt de ekstra kronene?
    Nei, heller tvert i mot. Samsungen er et hederlig alternativ til ikke mange kronene, mens Sonyen gjør det dårligere i test. Ville valgt Samsung, og brukt de ekstra kronene på skikkelige oppladbare batterier.

     

    http://www.cameras.co.uk/camera-reviews/sony-dsc-w35.cfm

    står jo her at Sony W35 er et godt kamera. Fler som mener at jeg bør gå for Samsung?

    Takk for svar k-ryeng :)

  7. Den sorte rammen rundt tastaturer, har noen veldig små.. nesten usynlige tapper. Disse må du trykke ned mens du løfter tastaturet. Anbefaler deg å ha urmakerverktøy for dette, da det fort kan bli merker.. å det er lett å knekke mothaker om du ikke er forsiktig.

     

    Nesten alle FS laptoper har minnebrikkene under tastaturet.

     

    Lykke til!

     

    Den er gull! så rammen nå, får få tak i noe verktøy og prøve dette :) Takk for gode tips folkens! :thumbup:

  8. Så jeg kan for eksempel kjøpe den 90W laderen på komplett.no og den burde virke? Eller en annen 90W lader?

    Har ikke lyst til å ødelegge noe :)

     

    Vil gjerne kjøpe lader i Norge, i tilfelle det blir problemer. Så null ebay her.

     

     

    Det er et fritt land ;) Det stemmer at du kan kjøpe en hvilken som helst lader på 90watt sålenge det er en universal lader.

     

    Her finner du noen på NORSKE sider:

    http://www.qxl.no/accdb/viewItem.asp?IDI=528122712

    http://direkteshop.no/index.php?page=shop....rt&Itemid=1

     

    Samme firma som selger den, men du får den 100,- billigere ved å handle på QXL! Dette altså om det ikke blir full budkrig noe jeg ikke tror det er umiddelbar fare for.

     

    Lykke til

  9. Tja, hvis du regner med frakt på Fortron/Source laderen så har du mye å spare på å kjøpe på ebay. Nesten alle som selger fra Bankok sender til Norge. Bare å sende en mail og spør. Ikke vanskelig å finne noen som er villig til å sende til Norge i alle fall.

     

    Fremfor å kjøpe en universal lader fra Norge til 600 inkl. frakt så kom jeg unna med 140 inkl. porto. Betalte da ingen mva. eller toll siden den kom under 200 kroner. Med dollarkursen idag er det mye å spare..

  10. Hei!

    Min laptop lader har streika. Og etter utallige telefoner til ikke så behjelpelige produsenten eller El kjøp har jeg nå bestemt meg for å prøve noe annet. Jeg spurte på et dataforum og fikk til svar at Komplett.no har noen universalladere. Men jeg kan overhodet ikke noe som har med data og gjøre. Hvilke av de vil passe min pc?

     

    Se nettbutikken,universalladere: www.komplett.no/k/kl.aspx?bn=10016

     

    Datan er en AMitech Freenote 4902

     

    På pc står det:

    220-240V

    AC

    50-60HZ

     

    På gamle laderen:

    Input

    -100-240V

    -1,5 A

    50-60HZ

     

    output

    -19v

    -3,1A

    LPS

     

    Håper på svar fra noen som vet.. På forhånd TAKK!

    *bukker og neier*

     

     

    De på komplett er bil ladere. Selv har jeg kjøpt lader på ebay! Kan anbefale det dersom du vil spare 4-500 kroner!

     

    http://search.ebay.com/search/search.dll?f...&category0=

     

    f.eks denne passer til din:

    http://cgi.ebay.com/Universal-laptop-AC-ad...1QQcmdZViewItem

     

    Har samme selv..

     

    Lykke til

  11. Har denne på vei i posten: Fujitsu-Siemens Esprimo Mobile V5535

    Bestilte også 1GB til med ram.

     

    Sitter nå og vurdere om jeg skal bruke angreretten på denne.

     

    Er bygge kvaliteten virkelig så dårlig at det vil være mer fornuftig å gå for Lenovo N200, selv om jeg da får en mye svakere cpu og litt mindre ram ?

     

     

    Har selv en FSC Pi1536 som jeg er super fornøyd med. Mye for pengene da jeg kjøpte den! Byggekvaliteten er det ingen ting å si på. Brukt den som media center og drar fortsatt alt av HD filmer på flatskjermen. Men har også en annen FSC maskin som bråker som et uvær. Dog har jeg vært borti problemer med både HP og Acer PC-er. Tror ikke man kan generalisere et merke!

×
×
  • Opprett ny...