Gå til innhold

Firkantbar

Medlemmer
  • Innlegg

    680
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Firkantbar

  1. Jeg har litt problemer med å koble på Sonos-høyttaleren som står i andre etasje. Innimellom bytter den låt på grunn av dårlig dekning.

    Alle andre enheter funker bra i andre etasje.

    Lurer på å utvide nettet på noen måte. Har kabler i veggen opp til andre etasje. Hva er beste løsning for å få stabilt nett også i andre etasje?

    Trenger ikke fullt mesh-opplegg til 3000 kroner, men ser etter en enkel løsning, gjerne kablet som kan utvide signalet/gi bedre stabilitet i andre etasje. Mulighet for å koble på en printer med USB er et pluss. Noen forslag?

     

    Sonos Bridge? Sonos Boost? Google Nest?

  2. Hei, jeg lurer på kjøp av ny telefon.

     

    Etter denne sammenligningen ser jeg ikke så mange gode grunner til å velge den 1000+ kr dyrere S9 fremfor S8. Jeg har ikke behov for ekstra simkort, og skritteller klarer jeg meg i utgangspunktet uten.

     

    Er det noen som kan tenke seg andre grunner til hvorfor jeg bør velge S9 her? Noen gode argumenter for å kjøpe +-utgaven av noen av de?

     

    Jeg har i utgangspunktet råd til dyreste mobil, men føler det er unødvendig bare for å gjøre det.

     

    Har per nå en S7 som begynner å slite litt på batteriet, så batteriargumentet er kanskje å tenke på hvis noen kan argumentere for det for noen av modellene.

  3. Kjæresten min og jeg skal i weekendbryllup i Firenze i august. I den anledning lurte vi på å utvide til en uke, slik at det blir noen dager enten før eller etter festen.

     

    Firenze frister ikke en hel uke, men vi vil ha avslapping, kos og sol, gjerne på øyene utenfor.

     

     

    Noen som har noen forslag til hvordan vi praktisk bør gjennomføre det?

    Hvor bør vi reise?

    Hoteller/flyplasser i området å anbefale?

    Noen som har reist med ferja fra fastlandet ut til feks Sardinia/Corsikka?

     

    Vi flyr fra og til Bergen :)

  4. Hei! Jeg lurer på å kjøpe ølbryggersett til pappa til jul. Han har ingenting fra før, så her må alt på plass. Ha må jeg kjøpe? Hvor kan jeg kjøpe det? Hva trengs av kunnskap? Hvor mye koster dette til sammen for å få et relativt fullgodt produkt?

     

    Vet at det finnes nok av litteratur rundt temaet, men et kortfattet svar om en nybegynnerpakke holder egentlig i massevis. :)

  5. Jeg har oppdatert drivere for både integrert skjermkort og Geforce GTX 860 med Geforce experience.

     

    Under Nvidia kontrollpanel får jeg valgt at jeg vil ha Geforce som hovedgrafikkprosessor under globale innstillinger, og jeg får valgt det samme under hvert enkelt spill. Problemet er at når jeg starter opp spillet velger det likevel å hoppe tilbake til det integrerte kortet som er et ganske mye dårligere kort.

     

    Hvordan fikser jeg dette? Håper på gode svar!

  6. Jeg har kjøpt en ny datamaskin i høst som henger seg når jeg spiller blant annet League of Legends (spillvalget er ikke problemet her, så ingen vits å drøfte det). Etter at det har fryst en stund får jeg bluescreen.

    Jeg kjører Windows 8.1, og dette er de to forskjellige feilmeldingene (nivå: advarsel) jeg får opp i hendelseslisten jeg kan tenke meg kan gjelde:

     

    • Skjermdriver nvlddmkm sluttet å svare, og er blitt gjenopprettet. (Kilde: Display)
    • The driver \Driver\WUDFRd failed to load for the device ACPI\ENE0110\5&2819f5f2&0. (Kilde: Kernel-PnP)

     

    Vennligst si at det finnes en quickfix annet enn å kassere datamaskinen.

  7. Jeg ser tråden er død, men jeg prøver lell.

    Hvor lang er en Gyarados? Høyden som blir oppgitt i pokedexen er vel når den står oppreist i en slags S-form? Jeg lurer på den faktiske lengden fra haletupp til hode. Noen som vet? Finner det ikke noe sted, men har regnet meg frem til ca 14-15 meter. Noen mer nøyaktige?

  8. Mine gamle skal nå bygge seg vinterhage utenfor stuen i huset. Jeg har derfor fått oppdraget med å se på løsninger til hvordan de kan ordne med eventuell musikk der.

     

    Vinterhagen kommer til å bli isolert og med varmekabler, så det blir frostfritt og tørt.

     

    Vinterhagen blir plassert like utenfor stuen hvor de har tv og anlegg.

     

    Spørsmål:

     

    Hva slags løsning blir best for å få muligheten til å spille musikk i en vinterhage som dette?

    Kan det kobles opp mot anlegget i stuen?

    Kan det kobles opp mot stueanlegget og fortsatt ha flere kanaler slik at anlegget inne kan kobles ut for å bare ha lyd ute?

    Kan man enkelt koble til trådløst en iPad eller iPhone? Pluss for Android i tillegg.
    Kan dette gjøres uten at det koster mer enn alt for mye?

     

    De er middels minus interessert i musikk.

     

    Håper på noen smarte musikkhoder der ute som kan hjelpe meg med dette. :)

  9. Noen som kan hjelpe meg med dette?

    Vi ønsker å reise på en weekendtur i Europa. Vi er fem personer som kan reise på torsdag formiddag (så tidlig som mulig), og en person som kan reise etter 16.00 på fredag.

    Helgen gjelder fra 12. september til 15. september. Hvordan går vi fram for å finne et passende sted? Det bør ikke være så mye mer enn fire timers reise, og vi ønsker ikke Storbritannia. Gjerne litt varme. Too tough?

  10. Det står store overskrifter overalt om at drivstoffprisen blir høyere, og litt lenger ned på artiklene ser vi at det skyldes råoljeprisøkning fra 101 til 109 dollar fatet.

     

    Mulig dette er et dumt spørsmål, og selvsagt for mange, men i hvilken grad vil dette spille inn på norsk økonomi på sikt og oljefondet som sådan? Ville jo tro at som oljeland er vi prisgitt prisøkningene internasjonalt?

  11. Plutselig fungerte det med SG-versjonen jeg hadde nedlastet. Hadde visst bare prøvd med non-SG fra før. CD-en fungerte altså ikke, men den nedlastede VGA-filen og SG-versjonen fungerte. Fikk en bluescreen under installeringen av den, så jeg trodde det gikk til helv... Men det fungerte da jeg startet opp igjen.

     

    post-121408-0-32871500-1369920687_thumb.jpg

     

    Tusen takk for all hjelp.

×
×
  • Opprett ny...