Gå til innhold

HanEneTomaten

Medlemmer
  • Innlegg

    393
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HanEneTomaten

  1. Min galaxy s2 telefon sluttet å la seg lade for noen dager siden, etter å ha fungert bra fra jeg fikk den forrige jul. Jeg prøvde å sette inn et batteri fra en annen s2, og telefonen min fungerte som den skulle, men kunne fortsatt ikke lade batteriet som er inni. Jeg har også prøvd forskjellige ladere.

     

    Forslag?

  2. Jeg har nylig gjenopprettet min dell dimension 9200 til fabrikkinstillinger. Jeg brukte dell system cd'en som fulgte med med windows xp media center. 2 problemer fulgte.

     

    For det første kan jeg ikke lenger se D på min datamaskin lenger, da jeg før gjenopprettingen hadde både C og D. 250GB er med andre ord forsvunnet i luften for alt jeg vet om data.

     

    For det andre prøvde jeg å installere et spill på den, og da fikk jeg beskjed om at den ikke fant et grafikkort kompatibelt med direct 9, og den ba meg om å sjekke at jeg har de nyeste driverne som trengs. Hvilke drivere er dette og hvor kan jeg laste de ned?

     

    All hjelp mottas hjertelig! :)

  3. Har akkurat hatt et forsøk om enzymet katalase, og lurer på en ting. I et av delforsøkene skulle vi tilsette bly og hydrogenperoksid i et reagensglass med en potetbit i, for å se hvordan bly hemmet reaksjonen. Er det noen som vet om bly i dette tilfellet er en konkurrerende eller en ikke-konkurrerende inhibitor?

     

    All hjelp mottas med et takk :)

  4. Dette... dette er bare.. SÅ UTROLIG TRIST!!

     

    Jeg kan ikke tro at serien er over! Jeg har mange gode minner fra serien, og er ikke i det minste tvil om at dette er den klart beste serien mine øyne noengang har skuet. Skuespillerne er perfekte for serien, balansen mellom drama og komedie har for det meste vært perfekt og ikke minst har humoren vært den mest perfekte av det perfekteste :)

     

    Jeg velger å tro at Janitor heter Glen Matthews, siden folka bak serien har sagt at dagen janitor sier sitt navn skal serien møte sin ende, noe som passer for bra med denne episoden til at jeg kan tro noe annet. En fantastisk slutt på en fantastisk epoke.

     

    Takk for alt Scrubs! :!:

  5. Disse to episodene var etter min mening de BESTE så langt i sesongen! Super og klassisk Scrubs-humor med mye fokus på seriens morsomste forhold, Turk og JD's :D

     

    Utrolig synd at serien står for døden snart, men med flere episoder som disse kommer nok Scrubs til å gi oss en verdig slutt på tidenes komi-drama serie!

  6. He will be back! det tviler jeg virkelig ikke på!

     

    Da var Scrubs i gang igjen, med noe jeg syns var en verdig start på en ny sesong av en serie som kanskje har blitt dratt litt langt. Episodene var overraskende bra spør dere meg, jeg hadde forventet mindre. Courtney cox spiller dritbra! utrolig morsomt å se hvordan en vanlig, ny person reagerer på the Janitor, som hittil bare har fått lov til å gjøre nesten hva han vil :D Hun har den perfekte blandingen av humor og seriøsitet (hvis det er et ord), og passer utvilsomt inn i serien!

     

    Syns også det er positivt at de endelig har bytta ut den utrolige barnslige sit-com-aktige rulleteksten de har hatt så langt med mer scrubs!

     

    Sesong 8 er fortsatt ikke like bra som de tidligere sesongene (så langt), men det hadde jeg aldri forventa heller ;)

     

    Scrubs is back!

  7. Har enda 7 episoder jeg ikke har sett :blush: Vil bare ikke gå tom for episoder, blir så kjipt^^

    Tror Bill har selv sagt at i siste episode skal navnet til Janitor bli nevnt, hvis jeg ikke har lest feil.

    Han sa aldri at det skulle bli nevnt, bare at den dagen vi får vite det er Scrubs over og ut. Er med andre ord så lagt opp til at det skal skje at jeg ville satsa på at vi får vite det :)

     

    Janitor er Janitor ja! Om dei hadde avslørt det, hadde eg sikkert berre blitt skuffa pga forventningar.

    Får satse på at JD får klemma Dr Cox før han gjev seg då :p

    Enig, janitor for alltid :D

     

    JD fikk jo faktisk en klem av Cox ganske tidlig i serien. Var vel i sesong en. Den varte riktignok i sånn 1 sekund eller noe, men likavel en fullverdig omfavning.

  8. Har du sett episodene mange nok ganger kommer navnene av seg selv ;)

     

    Den kjøper jeg ikke. Jeg har sett alle episodene 4-5 ganger. Og jeg har de rippet *host* på PC-en, med navn på hver episode. Men jeg tenker rett og slett ikke noe særlig over hva episodene heter, jeg bare velger en tilfeldig, på denne måten blir jeg ikke mer lei av noen episoder.

    Vel, dette er ihvertfall tilfellet med meg :p I alle sesongene bortsett fra nummer 6 pleier episodenavnene å sitte godt.. Jeg pleier alltid å linke hver episodetittel til introen, funker bra for meg.. :innocent:

×
×
  • Opprett ny...