Gå til innhold

kråkebolle

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kråkebolle

  1. Hei!

     

    Jeg er helt ny Android-bruker, mottok min HTC One på tirsdag. Synes stort sett det går veldig fint, men er noen ting jeg ikke finner ut av:

     

    - Skjermen lyser ikke opp når jeg får meldinger, og jeg finner ingen innstilling for det. Har jeg oversett noe? Generelt sett finner jeg det litt knotete å ordne notifikasjonsinnstillinger for de ulike applikasjonene, kommer fra iOS hvor alle disse er samlet i samme tråd... Noen tips?

     

    - Går det an å få slike "badges"/tall på app-ikonene når det er noe som har skjedd i f. eks. mail/Facebook?

     

    Takker for svar - hilsen android-noob :roll:

  2.  

    Synes du bør prøve alle mobilene du vurderer :) mange butikker har jo telefoner inne du kan prøve.. Sense er ikke noe mer likt iOS enn Xperia sitt brukergrensesnitt. Galaxy sitt touchwiz er nok betydelig mer inspirert av iOS.

     

    Les også tester, blant annet på phonearena og gsmarena. Der kan du også sammenligne mobilene. Her er for eksempel en sammenligning mellom ZR og HTC One: http://www.phonearena.com/phones/compare/Sony-Xperia-ZR,HTC-One/phones/7845,7678

     

    (edit: for de som forståelig nok lar seg skremme av blinkfeed, lar denne seg skru av i sense 5.5. Forøvrig kommer HTC One med android 4.2 og sense 5 installert, så det første man gjør er å oppdatere til android 4.3 og sense 5.5.)

     

    Etter veldig mye om og men, tok Elkjøp valget for meg med sitt supertidlbud og det ble en rød HTC One som skal være meg i hende over helga! Satser på å bli fornøyd, er litt bekymret for kameraet i dagslys men kan alltids ta det som et finfint påskudd til å bruke speilrefleksen litt oftere.

     

    iskya: Mulig jeg maser ang. strømsparing eller andre ting jeg måtte lure på :blush: Tusen takk for hjelpen!

  3.  

    Stiller meg hundre prosent bak denne påstanden. Etter tre år med iPhone 3gs fulgt av ett år med iPhone 5 og iPad mini var det viktig for meg at en androidmobil skulle være intuitiv og responsiv (i betydningen at det ikke er noe lag/hakking og at alt oppleves glatt). Galaxy s4 svarte ikke til forventningene der, og det ble litt for mye "bling" for min smak, softwaremessig. Jeg kommer ikke til å vinke til mobilen eller styre videoer med øynene. Hardwaredesignet på S4 er veldig plastic fantastic og gir ikke noen kvalitetsfølelse, som HTC One og Xperia-mobilene gir. Jeg tror forresten Xperia også kan være en god opplevelse for en tidligere iPhonebruker. En jeg kjnner byttet fra iPhone 4S til Xperia Z1 og er strålende fornøyd. Selv foretrekker jeg HTC One, som også var betydelig billigere :)

     

    Jeg har vel egentlig lagt min elsk på Sony, etter at min romkamerat kjøpte seg Xperia Z1 (han også fra iPhone). Eneste er at jeg synes Z1 er litt for stor, og ikke minst dyr for en stakkars student. Derfor så jeg meg ut ZR som et alternativ.

     

    Det er ikke så viktig for meg hvor mye det "ligner" på iOS, da kunne jeg jo bare kjøpt ny iPhone. Men at det er glatt og responsivt er jo en vinner uansett!

    • Liker 1
  4. Hei!

     

    Jeg har per i dag en iPhone 4S som begynner å bli litt sliten og ikke taklet overgang til iOS 7 like bra som jeg hadde håpet. Begynner å innse det jeg har hørt så mye om hvor rigid Apples produkter er, er litt lei av manglende tilpasningsmuligheter og er gira på å teste ut Android i julegave til meg sjæl.

     

    Har lest og lest på det som finnes av tester og tror egentlig ikke jeg blir så mye klokere av meg selv, så ønsker litt innspill fra verden der ute :)

     

    - Jeg vil ikke ha Samsung

    - Xperia Z1 er fantastisk men jeg synes den blir for stor, og litt for dyr

     

    Har sett meg ut Xperia ZR som et alternativ, men har noen spørsmål: jeg liker veldig godt hvordan man kan tilpasse den øverste linja av nedtrekks-/notifikasjonsmenyen på Z1 på, men den er visst ikke like tilpasningsvennlig på ZR? Er dette noe som vil bli oppdatert eller er det bare sånn de gjorde det før Z1 kom på markedet? Og hvor stort problem er det at det er luke over minijackutgangen? Bruker mye mobil til musikk/radio når jeg er ute og går, men har jo ikke vanntett mobil i dag og har aldri opplevd det som et problem.

     

    HTC One er også et alternativ, bra musikk og kamera også finnes den i rødt :love: Er bare bekymret for batteritiden, som jeg har oppfattet er litt under par. Jeg lader gjerne mobilen hver natt, men syns det blir litt kinkig hvis den skal dø i løpet av dagen.

     

    Er det alternativer jeg ikke har tenkt på? Burde jeg gå for en av disse to eller er det verdt å vente på Xperia Z1s (eller f eller mini eller hva den nå blir kalt)?

  5. Fy faen, Mekanikk 1 er helt innforjævlig vanskelig og komplisert fag!

     

    Edit: Mine problemer er for det meste å kunne se på et system, sette opp FLD og likevektsligninger på en ryddig måte, finne de ukjene i korrekt rekkefølge uten å fucke opp ved å f.eks. blande forskjellige type krefter, vite når jeg må bytte fortegn og så videre.

     

    Jeg haltet meg gjennom Mek1 hele semesteret. Det som reddet meg var en oppgavesamling som ble lagt ut på it's med omtrent 60 oppgaver som er bygget opp gjennom pensum fra helt basic. Den anbefaler jeg, ihvertfall! Jeg jobbet meg gjennom den i tiden før eksamen (pluss eksamensoppgaver, selvfølgelig) og skjønte plutselig alt mye bedre. Mekanikk 1 er egentlig ikke så vrient, bare gjør masse oppgaver :)

    • Liker 1
  6. Noen andre som syns at øvingene i produktmodellering er sinnsykt lange: Mandag 10.00-17.00 Tirsdag 10.00-1400 !!!!!

     

    Er det noen som har tatt kursen tidligere som vet om det blir mye dødtid på disse øvingene?

     

    Tja, husker jeg også reagerte på det, men som oftest var vi ferdige før kl 17. Det som er trivelig med prodmod er at det ikke er eksamen, derav mer arbeid med øvinger og prosjekt :)

  7. moyner:

     

    Meget stor sannsynlighet for at jeg ikke kommer inn på hverken ind.øk, eller industriell design..så det blir nok fysmat på meg en gang i fremtiden.

    Den andre personen det er snakk om kommer garantert til å begynne på Produksjon og produktutvikling.

    Vet ikke om de har noen fag sammen, jeg?

    Jeg er forresten jente(og hetro), så det å forføre ei jente er ikke med i planen akkurat.

     

    Jeg går første året PuP, og vi har ingen paralleller sammen med fysmat. Generelt har vi lite med dem å gjøre, jeg kjenner to stk men det er hjemmefra og gjennom felles kjente og denslags.

  8. Den ser flott ut i rødt da... Føler nesten jeg heller mer og mer mot den. Hadde jo egentlig vært gøy med en farge jeg aldri har hatt før :)

     

    Det er innmari gøy med rød telefon :) Jeg hadde K610i i rødt, ødela den og nå vil jeg ha T700 fordi den finnes i rødt. Og fordi jeg har hørt den er bra, noe denne tråden støtter oppunder! :)

  9. Sett chart?cht=tx&chl=u^\prime = x og chart?cht=tx&chl=v = 2^x.

     

    edit: hvis du har gjort det så kan du jo si hvor det stopper opp...

     

    Jeg gjorde motsatt, kanskje det var problemet... Men jeg fikk hvertfall, med u=x og v'=2^x

     

    chart?cht=tx&chl=\int x*2^{x} dx=x*\frac{2^{x}}{ln 2}-\int 1*\frac{2^{x}}{ln 2} , her stoppa det opp på integreringen av det siste uttykket.

     

    Men får prøve med motsatte tegn (u og v altså) på dem, som du sa :)

     

    Edit: Hihi, ser nå at jeg kom virkelig ikke noe langt i det hele tatt :p

  10. Tittelen sier vel egentlig det meste, har sjekket ut markedet en stund nå og har kommet fram til at det står mellom disse to. Alltid hatt Nokia før jeg skiftet til Samsung ifjor, og begynner å bli lei av diverse mangler i Samsungen.

    Så i utgangspunktet ville jeg ha Nokia, men faktisk frister SE'en mer. Er det veldig stor forskjell på disse? Liker designet til 610 bedre, men så foretrekker jeg kalenderen til Nokia. :p Alle plussene og minusene veier igrunn hverandre opp i lengden og jeg bare lurer på hva folk anbefaler av disse to?

    Eventuelt om jeg bør vente på SE lanseringen 6. februar og se hva den kan bringe?

×
×
  • Opprett ny...