Gå til innhold

nocturno_culto

Medlemmer
  • Innlegg

    817
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nocturno_culto

  1. jeg lurer på om det går ann å lage en slags install fil som inneholder drivere og programmer. jeg skal bruke dette etter jeg har formatert pc'n, istedenfor å sitte manuelt og trykker på 15 forskjellige drivere og mange andre programmer. så viss jeg kan lage en install fil jeg bare trykker på så kommer di forskjellige driverne og programmene etter hverandre.

     

    er dette mulig ? dette skal brukes i windows 7

  2. Garanti og reklamasjonsrett er to forkjellige ting. Garanti er frivillig fra produsentens/salgstedets side. Reklamasjon er regulert via Forbrukerkjøpsloven (ved salg til bedrift gjelder den vanlige kjøpsloven). Dermed kan utsagnet "Selgeren av boksen sier at de ikke kjører noe slags form for garanti på elektronikk deler" være riktig.

     

    Men; din reklamsjonsrett er i behold. Så du kan reklamere for produksjonsfeil.

     

     

    Men de nekter jo også sende meg en ny boks, hvordan blir dette, går de ikke imot norsk lov. siden du sier min reklamsjonsrett er i behold?

  3. Hei

     

    Saken gjelder en reklamasjon på en cdi boks på en trial ( motorsykkel ) som har gått i stykker

     

    Historien: Jeg kjøpte en cdi boks, en boks som styrer tenningen på motoren, for noen uker siden. Når jeg fikk den, startet sykkelen og svev fint. Men ettersom været har vert helt pyton, har jeg ikke kjørt noe sykkel. Her den ene dagen var det fint vær å jeg benyttet meg av det og kjørte ca 4 timer. Så var det ett par dager med dritt vær så ble det pent igjenn. Så jeg tok fremm sykkelen og startet den, å lot den svive for seg selv får å varme den opp. Når den ble varm skulle jeg gi gass så døde den helt ut. For å gjøre historien litt kortere så har jeg gått data og elektronikk, så jeg målte rundt forbi, å fant ut at cdi boksen var deffekt.

     

    Så til problemet: Selgeren av boksen sier at de ikke kjører noe slags form for garanti på elektronikk deler, å de er ikke villige til å ta min i retur også sende meg en ny en. men så sa jeg at jeg ikke hatt fått noe skriftlig eller muntlig opplysning om disse spesielle unntakene de har fått. jeg spurte om jeg kunne få se disse tillatelse om å kjøre slike spesielle unntak på deres produkter. da fikk jeg til svar at det hadde de heller ikke, men de skrev det på giroen ( at elektronikk deler taes ikke i retur ). noe som ikke står på min hvertfall. Det hele endte meg at jeg fikk bedskjed om å sette en advokat på saken pga selgeren gadd ikke snakke mer med meg.

     

    Så hva nå ?

     

    kan det være at selgeren bare prøver seg? noen tips å få ?

  4. Kjapt søk på google og folk sier dette er noe med punkbuster.

    Prøv å oppdater punkbuster fra http://www.evenbalance.com/

     

    funker ikke. Noen andre som kan hjelpe `? ja jeg har prøvd det jeg har funnet med google. så ikke kom med " ta et kjapt søk med google"

     

    jeg har lagt de oppdateringen fra evenbalance inn i mappa. men jeg får den satans melding uansett

  5. Enig med Jonas. De halogenlyktene som gir mest lys pr. krone er definitivt Bosch Big Knick 225. Du kjøper de her, og leser test av de her.

     

    du mener disse Big Knick Blue med park ? til 695,00 NOK

     

    eller Bosch Big Knick m/park til 583,00 NOK

     

    eller Bosch Big Knick til 531,00 NOK

     

    Var flere Bosch Big Knick lamper der inn.

     

    Vill bare vite ekstakt hvilken dere mener

  6. Hallåy!

     

    jeg har en mitsubishi l300 jeg skal montere noen lys ekstra på. Så lurer jeg på hva folket har og anbefale.

     

    jeg har lest noen tråder om dette, men finner ikke selv svartet jeg ønsker.

     

    Jeg skal gå får vertfall 1 par, kansje 2 par .

     

    Lysene skal lyse bredt og langt.

     

    Lysene trenger ikke å være godkjent

     

    Og prisen må ikke være sky høy.

     

    Kåm med forslag

  7. hei der. Jeg er på jakt etter og kunne styre min stasjonere pc som står hjemme med min bærbare når jeg f.eks på jobb eller 5 timer fra den stasjonere.

     

    men jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal sette dette opp, jeg har fått til og kunne styre den ene pcn med "legg til en klient" men dette er da på lokalt nettverk

     

    Noen som kan hjelpe meg litt her ?

  8. joda, men nye ramm, funker alt fint. skal faen aldri skru av maskinen mer.

     

    hva har skjedd siden de plutslig tok kvelden ?

    Flott at du fant feilen da, men trist at rammen røyk :(

    Det kan være mange fakorer til det... f.eks. feil spenning, klokket den for høyt, ujevn spenning fra transistorer på hk eller psu, dårlig kvalitet eller rett å slett godt brukt. Ingenting varer evig :)

     

    jaja :p ny ram er uansett bestilt gikk for OCZ DDR2-1000 ReaperX 4 gb får håpe de holder en stund

  9. Ganske sikker på at rammen din er defekt...er du sikker på at du har dyttet brikken godt inn i slottene. De kan være ganske harde...

    Sett inn en annen rambrikke hvis du har muligheten til det. Lån av en kompis eller noe.

     

    er sikker på at jeg satte dem inn riktig ja. så det med at hovedkortet piper med deffekt rambrikke, betyr at hovedkortet ikke "oppfatter" at rammen ikke er der ? siden det samme skjer når jeg tar ut rammen

     

    Edit: Har OCZ ddr2 pc8500

  10. Skulle legge meg igår så tok jeg av maskinen. Maskinen har fungerte hele tiden uten noe problem. men nå vill den ikke på. Når jeg trykker på start knappen, går viftene men har ikke bilde, høytaleren på hovedkortet piper men korte mellomrom helt til jeg skrur av maskinen.

     

    noen som vet hva som kan være årsaken ?? så rart siden maskinen fungerte igår.

     

    hovedkortet er focxon mars p35

    Et langt(lengre) "pip" etterfulgt av flere korte pip betyr at rammen ikke er montert i slottene...eller defekte rambrikker. Er ikke alle hk som har denne "pip" sekvensen for manglene ram, men det er greit å sjekke dette.

    Ta ut rambrikkene og monter dem på plass igjen..

     

     

    Det piper fort, ikke ekstremt, men ganske fort . Slik holder det på helt til jeg skrur av maskinen. har tatt ut rammbrikkene og satt dem inn igjenn, men ingen ting skjer.

     

    Vill ikke tru at de har blitt ødelagt av seg selv ?

     

    noen andre forslag

    Har du samme piping hvis du prøver å starte opp maskinen uten rambrikkene i?

    Joda, rammen kan plutselig bli defekte.

     

    Ja, akkuratt samme piping uten ramm også

     

    :s

  11. Skulle legge meg igår så tok jeg av maskinen. Maskinen har fungerte hele tiden uten noe problem. men nå vill den ikke på. Når jeg trykker på start knappen, går viftene men har ikke bilde, høytaleren på hovedkortet piper men korte mellomrom helt til jeg skrur av maskinen.

     

    noen som vet hva som kan være årsaken ?? så rart siden maskinen fungerte igår.

     

    hovedkortet er focxon mars p35

    Et langt(lengre) "pip" etterfulgt av flere korte pip betyr at rammen ikke er montert i slottene...eller defekte rambrikker. Er ikke alle hk som har denne "pip" sekvensen for manglene ram, men det er greit å sjekke dette.

    Ta ut rambrikkene og monter dem på plass igjen..

     

     

    Det piper fort, ikke ekstremt, men ganske fort . Slik holder det på helt til jeg skrur av maskinen. har tatt ut rammbrikkene og satt dem inn igjenn, men ingen ting skjer.

     

    Vill ikke tru at de har blitt ødelagt av seg selv ?

     

    noen andre forslag

  12. Skulle legge meg igår så tok jeg av maskinen. Maskinen har fungerte hele tiden uten noe problem. men nå vill den ikke på. Når jeg trykker på start knappen, går viftene men har ikke bilde, høytaleren på hovedkortet piper men korte mellomrom helt til jeg skrur av maskinen.

     

    noen som vet hva som kan være årsaken ?? så rart siden maskinen fungerte igår.

     

    hovedkortet er focxon mars p35

  13. Slenger på et spørsmål her selv om det er litt off topic(orker ikke å lage en helt ny tråd) Noen som vet om butikker i Kristiansand hvor de fortsatt har flere spill? har tenkt å ta meg en tur ut i morra(2.mai) å se om jeg får tak i det.

     

    spaceworld hadde vertfall igår.

     

    Takke, den som har skiftet navn til Megastore i markens?

     

    emm, jeg kontaktet de som holder til på sørlandssentere.

×
×
  • Opprett ny...