Gå til innhold

Tosch

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tosch

  1. Husk at du som bedriftskunde har bare 1 års garanti og som oftest bare 1 eller 2 års reklamasjonsrett hvis noe annet ikke er beskrevet.

     

    Er ikke helt sikker på at dette gjelder meg. vi handler ikke gjennom bedrften på noen måte, men vi får rabatt som private av bedriften. men selfølgelig har ikke jeg så veldig mye peiling på dette da.

     

    Tatung gir 3 års garanti uavhengig bedrift eller privat.

  2. Etter å ha lest svært mye positive om Tatung 32 MCHK og sett at Aftenposten ga den terningkast 5, var det lett å ikke bli imponert over et såpass billig TV.

    Nedturen var derfor gedigen når TV'en var på plass. Innstillingen jeg brukte er den som har blitt anbefalt her inne, men herregud for ett dårlig bilde jeg fikk. Veldig kornete og helt håpløst å se fotball på. Gårsdagen cupfinale var ett helvete å se. Det eneste TV'en er god på er stillbilde. Fargene er ganske bra, spesielt rødt og blått, mens svart bli mest kornete grå og grønt er helt håpløs å se på (spesielt når man spiller fotball på grønt gress).

    Nei dette TV'et vil jeg ikke anbefalle til min verste fiende, og heller bruk noen tusenlapper til på et bedre TV.

     

     

    Ikke bra! Aftenposten og forbruker.no test er basert på konkrete målinger og veldig pålitelige i sine vurderinger. Kan du ta kontakt med meg for å avstemme eventuelle feil eller feil innstillinger - Tatung Nordic AS - [email protected]

  3. Kan folk fortelle meg hvordan jeg får vekk den irriterende autostartmenyen uten og ha antennekabel? Eneste jeg har mulighet for å koble i TV-en er HDMI og VGA.

    9210400[/snapback]

     

    Du bruker dekoder forstår jeg!?

     

    Koble TV direkte fra kabel eller antenne. Søk etter en kanal. Sett deretter TV tilbake til dekoder.

     

    Tatung Nordic, Tom

  4. Skjønner ikke hvordan du kan vurdere Mirai hvis du har lest trådene om TVene på dette forumet. Hvilke detaljer som gjør at du gjør det snakker du om?

    9179275[/snapback]

    Kontrasten er forskjellig 1000:1 på tatung og 1200:1 på Mirai, vet ikke om det har så mye å si. Mirai har også 6ms hastighet, mens tatung ligger på 8. Dette har da tilnærmet ingenting å si i mine øyne.

    9179403[/snapback]

     

     

    V42EMGI har 1200:1 og en skjermrespons på 6,5 MS

     

    Tatung Nordic - Tom

  5. Haha, kult at mange kjøper TV'en pga denne tråden. Det er en knall-TV, og eg anbefaler den fortsatt. Den er knallsterk på analoge signaler, og det er ganske greit for en fattig student!

    9049132[/snapback]

     

    Ja Tasse1 - det er kult! For dere som ikke vet er Tatung V32MCHK et såkalt "market entry" produkt! DVS et produkt som er sterkt subsidiert fra Tatung sentralt og som brukes som verktøy for å komme inn i de respektive markeder. "Normalpris", om det er noe som heter det, ville vært vesentlig høyere! Til nå er det levert flere tusen til det norske marked. Dette takket være dette forumet og andre forum der produktevaluering er av høy kvalitet og har derfor skapt tillit til produktet!

     

    Med hilsen Tatung Nordic AS, Tom

  6. Hei,

     

    Som topic sier så, lurer jeg på om fortsatt Tatung 32" V32MCHK, er best i prisklassen 4000-6000 tusen kroner?

    9063576[/snapback]

     

    For dere som ikke vet er Tatung V32MCHK et såkalt "market entry" produkt! DVS et produkt som er sterkt subsidiert fra Tatung sentralt og som brukes som verktøy for å komme inn i de respektive markeder. "Normalpris", om det er noe som heter det, ville vært vesentlig høyere! Til nå er det levert flere tusen til det norske marked. Dette takket være dette forumet og andre forum der produktevaluering er av høy kvalitet og har derfor skapt tillit til produktet!

     

    Med hilsen Tatung Nordic AS, Tom

  7. For den ultimate filmopplevelsen er man avhengig av et skikkelig 1080p panel slik at man unngår noen skalering av noen art. Dette passer helt perfekt til HDfilmer (1920*1080).

    8947808[/snapback]

     

    Bra du er på banen VICE som den objektive! Selvfølgelig har du rett - flere og flere filmer kommer i 1080P format! Som leverandør har jeg nok ikke det samme "trykket" og har ligget lavt når det gjelder diverse "statement".

     

    Tatung Nordic, Tom

  8. Har siklet litt på denne tatungen en stund etter all skryten den har fått, og denne uken er den på billig salg på komplett.no: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=334624:dribble:

     

    Men samtidig så er jeg skeptisk til hva denne tvèn egentlig er god for, spesielt etter skrekkopplevelsen det er å se på alle de billige jalla LCD-skjermene som henger rundt omkring i butikkene for tiden. Ikke får jeg sett denne Tatungen før jeg eventuelt kjøper den heller.

     

    Men uansett, jeg vil gjerne få noen tilbakemeldinger på et spørsmål som er tatt opp utallige ganger på diverse forumer, men som jeg aldri har sett et skikkelig svar på. Hvordan funker denne skjermen på FOTBALL-sendinger?  :hmm: Tenker da spesielt på etterslep og korning.

     

    I og med at jeg bare har hatt CRT-tver til nå (av den billige og lille typen), er jeg også spent på hvordan en skjerm som denne tatungen vil fungere på vanlig kabel-tv (analogt?).

     

    Tvèn vil bli mest brukt til kabel-tv, DVD, playstation 2 og muligens PC dersom jeg finner det for godt. Har djevelsk lyst på en 42PV70, men siden budsjettet ikke tillater det er muligens dette et greit alternativ inntil videre?

     

    På forhånd takk for eventuelle svar!  :thumbup:

     

    Hilsen en meget usikker herremann på tv-/flatskjerm jakt...

    8942874[/snapback]

     

    Hei - om du bor i nærheten av en av Datakjedens butikker får du se TV Live!

    Du finner adresser på www.tatung.no

    Tatung Nordic - Tom

  9. Tatung vil alltid komme med nye modeller! Om de blir billigere tviler jeg på da 32" V32MCHK er en "market entry" modell og derfor subsidiert! Men Tatung vil kunne levere produkter i alle segmenter etterhvert! Fra billig modeller til de mest sofistikerte!

     

    Tatung Nordic - Tom

     

    Tosch:

    Du vet vel ikke Tatung kommer med en ny og bedre modell av 32" til omtrent samme pris?

    8787924[/snapback]

     

     

    Hinter du til at det gjør det, eller spør du? :hmm:

    8839820[/snapback]

  10. Eg var innom Datakjeden i Bergen i dag og så på Tatung'en. Bildet var veldig fint og klart på tatung'en (ikke at eg er ekspert) når det ble vist en HD versjon av Matrix og en HD episode fra Animal Planet. Men eg merket at når eg var i windows og f.eks surfet så var bildet uskarpt og eg følte det var anstrengende på øynene i forhold til f.eks 42 tommer Tatungen eller en 37 tommer Samung. Eg spurte salgskonsulenten hva det kunne være og han sa at det ikke var fullstendig 1:1 pixelmapping på den. Han sa at det kom an på hva kravene dine var om du synes det var tilfredstillende. Videre sa han at bildet var bedre når den var koblet med VGA enn DVI på Tatungen(32). Han anbefalte meg å se på Lg'er og Samsung'er som støttet 1:1 via VGA fordi det ikke var noen vitts med tanke på bildekvalitet å ha 1:1 HDMI når man ikke hadde full HD. Noe eg presiserte eg ikke ville ha. Minuset med 1:1 HDMI er at du ikke vil kunne utnytte fremtidig teknologi(HTPC var det vel?). Eg tror vertfall at eg kommer til å velge noe annet enn tatungen selv om den ikke så alt for gale ut.

    8812356[/snapback]

     

    tror det er litt forvirring her ad. 1:1 pixelmapping! En TV har en naturlig oppløsning på 1366 x 768 (hollywood - video standard) - det er ikke et format på noe grafikk-kort! Grafikk-kort supporterer 1360 x 768 - dvs at det er 6 pixler som må bort! Dette gjøres oftest gjennom oppsett på TV - 32" Tatung har 1:1 pixelmapping over VGA! De større modeller har dette også over DVI med HDCP støtte! Om en TV ikke har 1:1 pixelmapping kan deler av PC bilde bli borte eller skjevt. Husk at en TV i dag er et multifunksjonprodukt og krever individuell justering for optimalisering avhenging av hvilke media som skal kobles til.

    Hilsen Tatung Nordic, Tom

  11. Gir det et forsøk til. Vurderer å kjøpe denne TVen etter all den gode kritikken den får. Hvordan er det med muligheter for tilkobling av eksterne høyttalere? Har ikke så mye peiling på tilkoblingsmulighetene men så at det ikke sto noe om audio-out under spesifikasjonene..

    8759753[/snapback]

     

    Lurer på det samme... Kan noen gi et godt svar?

    8783198[/snapback]

     

    Den beste løsningen er at du kjøper et scartadapter med audio out! Det funker perfekt! Koster nesten ingenting

     

    Tatung Nordic AS - Tom

  12. Kan noen her svarepå hvordan den er til spilling (PS3,PC)?

     

    Har veldig lyst på denne selv men må vite om den duger til det jeg trenger den til!

    8687730[/snapback]

     

     

    Fra neste uke vil Datakjeden med alle sine butikker ha utstilt Tatung TV! Der får dere proff hjelp i forhold til bruksområder!

  13. Noen som kan si hva som er forskjellen på:

     

    Tatung 32" LCD-TV V32MCHK-EE1

     

    og

     

    Tatung 32" LCD-TV V32MCHK

     

     

    Jeg ser ingen tydelig forskjell på hardware på tvn.. ser bare forskjell på design. Den dyre har "EE1" på enden.. Og det er 1000kr forskjell.

     

    Hva er forskjell? :S

    8676241[/snapback]

     

    V32MCHK-EE1 har digital tuner DVB-T , noe vi ikke har brukt for i Norge! Den selges primært gjennom komplett i det Svenske og Danske marked

  14. Najs! Hadde tenkt å spørre om ikke noen kunne poste de beste bilde-instillingene, da jeg skønner at fabrikk-instillinene er rimelig håpløse.

    Nå gjennstår det vell bare å smøre seg med tolmodighet og vente på at den skal komme frem. Kommer vell trolig i starten i neste uka.

    Yes, the wait, the o' so agonising wait! Blir nok å stikke innom postens sporings tjeneste noen ganger i timen ja.  :roll:

    Btw, noen som har noen erfaring med å koble pc opp til skjermen, funker bra?

    8570543[/snapback]

     

    Bakbelysn: 30, Kont: 45, Lysh: 30, Farge: 37, Skarph: 0 og Støyred: Av til kveldsbruk. dagslys setting nesten lik (Bakbel: 45 og Lysh: 35 og Farge: 35)."

  15. https://prisguiden.no/product.php?productId=70404

    denne er vel noe å vurdere?

     

    + over 1000,- billigere

    + bedre design

    + (følger med fot?)

    + høyere kontrast

    + mindre tommer = klarer bilde?

     

    - 5" mindre enn 32"

     

    Nå vet jeg ikke om det er forskjellige bildebehandlinger eller noe annet...

     

    Tosch: du vet vel ikke noe om det? Vurderte å spørre om det på avforum.no, men spør her istedet.

    8495051[/snapback]

     

    Benytter samme Skalleringsteknologi som 32" - har noe høyere kontrast og raskere panel:

    Comply Europe PAL/SECAM system, B/G, D/K, I, L/L’

    •Compatible with all 576i/576p/720p/1080i video formats

    •Universal video color system, PAL / SECAM / NTSC

    •Progressive Scan, 2:2 Pull Down

    •3D de-interlacer & Comb Filter

    •Auto Program System & Searching (APS)

    •Auto Volume & Power Control

    •Teletext, 255 pages

     

    Tatung Nordic AS

  16. Bror min har denne TVen og eg må si at den fungerer rimeleg dårleg til TV og film fordi fargane blør inni kvarandre heile tida.

     

    Skarpheita på Xbox 360 var heller ikkje sylskarp men ganske greit. Svartnivået er heilt greit, men den er vanvittig lyssvak. Ergo den er klart best i mørket.

     

    Eg ville brukt eit par tusenlapper til for ein betre skjerm, denne held bare for korttidsbruk.

    8483565[/snapback]

     

    Hei - Kan du fortelle hvilke innstillinger din bror har?! Den skal være sylskarp!

     

    Send info til: [email protected]

     

    Tatung Nordic AS - Tom

×
×
  • Opprett ny...