Gå til innhold

MacMT

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MacMT

  1. Kjipt å høre Ustedalen ... Vil du forklare nærmere hvordan folk faller av? Er det mange som faller av etter de kommer ut i "praksis" i Norge? Har lest gjennom denne tråden noen ganger, og skjønner det slik at du fullførte skolen i USA?

     

    Er studiet rett og slett så krevende at bare 2/3 klarer å stå, eller går det mye på motivasjonsvikt og andre faktorer?

     

    Har man noe igjen for utdanningen om man skulle falle av etter, si 2 år?

  2. Hvis det kommer en etterfølger til K800i på messa, så vil den garantert ikke komme til butikkene før til sommeren.

     

    7858783[/snapback]

     

    Og dette er sikkert? Gidder jo ikke å vente til sommeren...

     

     

    Hvis du skal ha en telefon til å ringe, sende meldinger, høre på musikk og ta gode bilder, ville jeg heller kjøpt en K800i nå og evt bytte den ut med en Kxxx til høsten.

     

    -snubbel

    7858783[/snapback]

     

     

    Bytte?? Høres ut som du bare kan gå i butikken og bytte... Er vel ikke så lett..?

  3. Uten abb vil nok prisen ligge på ca det samme som K800 gjorde da den kom, rundt 3800,- tror jeg det var.. med abb aner jeg ikke.

    7858493[/snapback]

     

    Så spørs det om det kommer en eller to telefoner da (k890i , k900i ??) ...

     

    Med abb. vil det da vel også bli omtrent det samme, vil det ikke??

  4. Hei!

     

    Vurderer å kjøpe en SE k800i neste uke. Er veldig ivrig på den, men eneste jeg er litt skeptisk til er at den kanskje begynner å bli litt gammel? Vil gjerne høre tanker omkring dette...!

     

    Vist mye av grunnen for K800i er kameradelen, ville jeg ventet til 17. feb. da er 3gsm messa over og nye telefoner pressentert. Kommer 99% sikkert cybershot modeller med 5mp kamera. men K800i går vel ikke ut på dato med det første.

    Lykke til :!:

    7853505[/snapback]

     

     

    Takk for alle svar...

     

    Har avbestilt k800i'en og venter ei uke eller to. Hvis det er slik at det kommer en 5 MP Cyber-Shot telefon vil jeg ha den... Noen som spår hvordan prisen vil være?? Bruker sånne hippe mobiltelefoner å være merkbart mye dyrere den første måneden?? Var det sånn med k800i ? Jeg synes i allefall det ville vært logisk om de kostet omtrent det samme, ettersom det vel blir en "oppgradering" av den samme modellen...?

  5. Hei!

     

    Vurderer å kjøpe en SE k800i neste uke. Er veldig ivrig på den, men eneste jeg er litt skeptisk til er at den kanskje begynner å bli litt gammel? Vil gjerne høre tanker omkring dette...!

     

    Når jeg nå skal bruke såpass mye penger på en telefon hadde det ikke gjort noe om den ikke "går ut på dato" med en gang...

     

    Burde jeg vente og se om det kommer noe annet hipt, eller er det noen som vet om noen andre bra alternativer som kommer..?

×
×
  • Opprett ny...