Gå til innhold

jonna123

Medlemmer
  • Innlegg

    292
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jonna123

  1. Jeg liker en bil jeg ser, la oss si en Porsche. Jeg stjeler bilen og bruker den i en uke. Så finner jeg ut at bilen ikke er noe for meg, så jeg dropper den. Er det tyveri? Selvfølglig! Tyver skal alltid forsvare hva de gjør, men det er ikke noe å forsvare. Uansett hvor lenge du bruker et spill som du har lastet ned, så har du stjålet den tilgangen!

     

    Meningsløs sammenligning. Når du stjeler Porschen vil eieren påføres et tap. Piratkopiering innbærer derimot at du KOPIERER noe. Eieren vil derfor ikke få et direkte tap. Et bedre eksempel er at jeg bygde en helt lik Porche som din, nå har jeg piratkopiert din Porsche. Forskjellen er at piratkopieringen skjer digitalt, noe som gjør det mye enklere.

  2. Okei takk. Et spørsmål til.

     

    Jeg har en annen xbox også, da jeg skulle lete etter kvitteringa så fant jeg bare den ene. Det kan godt hende at når jeg leverte xboxen på Elkjøp så brukte jeg kviteringa på den andre Xboxen. Kan dette ha noe å si? Han mannen i kassa sa ingenting og tok den imot. Begge er selvfølgelig kjøpt på Elkjøp :)

  3. Raining Blood soloen er rimlig vanskelig. Må bare lære seg teknikken. Soloen er også lang så star power hjelper deg ikke så mye, ikke slitt ræva av deg for å få den første starpoweren. Prøv å spille litt bare på gitaren uten å bruke practice mode. Når du har fått inn bevegelsen og klarer det fort, er det bare å gå inn i practice mode å øve på slower/slow ;) Da kommer det etterhvert.

     

    Kjip at expert pluss bare kommer på trommer, men metallica låtene kommer vel til å by på utfordring allikevel:p

  4. Klarte å miste pcen i gulvet fra hofte høyde. Nå er skjermen helt knust, men det virker som resten fungere, kan slå den på å se noe glimt fra skrivebordet. Det jeg lurer på er om dette går an å fikses? Om jeg tar den med til elkjøp kan de da fikse det? Må nok skifte hele skjermen så hva vil dette antagelig koste?

×
×
  • Opprett ny...