Gå til innhold

helto

Medlemmer
  • Innlegg

    196
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av helto

  1. Jeg og dama mi ( :) ) gikk i et år og likte hverandre. Ingen turte å si noe så det ble bare noen blikk og "hei" og sånn i gangen på skolen, og jeg viste ikke at hu likte meg og hu viste ikke at jeg likte hu. Men som du skjønner så er vi sammen nå Jeg var så heldig at det var hu om spurte meg, så jeg slapp å pørre hu :) men, moralen min er: Vis at du er glad i henne, men vis det ganske tydelig, for dama mi var helt sikkert på at jeg skjønte at hu likte meg, men det skjønte jeg ikke.. Men når/hvis du synes det går greit, og det virker om om hu liker deg så spør henne om hu liker deg ;)

    Også en liten ting til: Det er godt mulig hu liker deg, selv om du sikkert til tider ikke synes at det virker sånn. For det er jo vanelig å ha noen dårlige perioder, men stå på, og ikke vent alt for lenge med å spørre hu...

  2. 1. Anmeld til politiet (Ikke for at det hjelper noe som helst annet enn at det kommer inn på statistikken, men det kan jo være greit).

    Den som kjørte på deg må melde ifra til deg eller politiet om skaden (leste nettop om det i teoriboka mi, for jeg holder på å ta lappen for tiden..). Så da er det vel faktisk en hensikt i å melde fra til politiet, for dersom den som kjørte på deg har meldt ifra til politiet så burde det jo ordne seg. Selv om sjansen for at han/hun har meldt seg selv er liten så er det jo verdt forsøket...

  3. man kunne jo bare ha festet en magnet til alt sammen da, så slipper man problemet med at ting begynner å fly når tyngdekraften blir borte! Men da trenger man jo egentlig ikke å fjærne tyngdekraften heller da, for da sitter jo alt fast uansett, og ting ville ikke falle ned :hmm:

     

    Men bare en liten digresjon: det hadde jo vært fint å fjærne tyngdekraften da, for jeg sliter stadig vekk med at pulten blir overfylt av ark når jeg jobber. Men hvis det ikke var noe tyngdekraft kunne jeg jo bare "henge" akrene i løse luften! Genialt!

  4. Jeg har hørt en teori om at hvis man reiser i en bestemt retning av universet, så vil man komme tilbake der man startet.

    Sånn som jeg tolker den der, så drar man ikke rett utover på en måte. Man kjører på en måte inni en ball, langs "veggen". Så man kjører ikke ut på den ene siden og inn igjen på den andre, men man kommer rett og slett rundt. Samme som når man drar rundt Jorda; man drar en vei, og kommer plutselig tilbake til det samme stedet som man begynte.

    Derfor vil det heller ikke være noen 4D, bare den helt vanlige og normale 3D...

     

    Men om dette har noe med univeret å gjøre i det hele tatt er jeg litt i tvil om. For det er jo de standardspørsmålene som jeg tror alle stiller seg om universet: Er universet en kule? Eller er det evig stort? men hvis det er evig stort, så må det jo være noe bak, det kan jo ikke være evig.. :hmm:

  5. Nei, det er bare et bilde du har funnet på nettet. :thumbdown:

    Nå har jeg laget en fin kake til deg, men jeg får ikke lastet den opp uten å legge den ut på en annen nettside først.. :/

    og det gidder jeg dessverre ikke. Så hvis du ikke har en veldig lett måte å gjøre dette på så får du ikke kaka di

  6. Hva er ikke positivt med snø..??

    Det eneste som ikke er positivt er at snøen kommer, blir borte igjen, kommer, blir borte..ja, du skjønner tegninga... For hvis det er sånn som jeg beskrev nå så er det bare kaldt og vått. Men hvis det derimot er mye snø hele tiden så er det jo bare positivt: Snøballer, gå på ski, stå på ski, den deilige lyden av å gå på snø, å se på den fine hvite snøen, osv, osv... gleder meg til søen kommer! :dribble:

  7. Saw 4: Det var en bra film, men man må ha sett de 3 andre filmene for å ha en sjangse for å skjønne noe. Det som trekker saw litt ned, er at det er så godt som akkuratt det samme som skjer i 4'ern som i de 3 andre filmene. MEN Saw 4 er jo en må-se-film dersom du har sett de andre.. Jeg for min del ble dratt med av dama mi, for vi har nå brukt et par helger for å se gjennom 1-3, sånn for å bygge opp til 4'ern. Jeg er ikke kjempefan av Saw, men de er greie nok, bortsett fra at nå begynner jeg å bli litt lei av plottet i filmene. Men siden kjæresten min absolutt skal se dem, så må vel jeg også se på både 5'ern og 6'ern osv dersom de kommer..

     

    Jeg kan vel ikke akkuratt si at jeg skjønte alt i hele filmen; jeg blander personer, ser ikke alle sammenhenger mellom personene osv. Men det er vistnok en del geniale ting elementer og sammenhenger i filmen (hvis jeg skal høre på det dama sier).

     

    Som du kanskje har lagt merke til så er meningene mine litt tvetydige, da har du i så fall forstått meg riktig ;)

  8. huf, huf, dere eier ikke sans for god julebrus (etter min mening). Og jo, fargen teller faktisk mye, for julebrus smaker jo egentlig ikke innmari godt, men det er tradisjonene som gjør julebrus verdt å drikke! Og siden tradisjonen er å ha rød julebrud, så MÅ man drikk rød julebrus. (jada, jada, jeg veit at noen har tradisjon med brun julebrus, men ikke jeg..)

  9. men nå har det gått sånn ca 2,5 uker siden trådstarter startet tråden, så jeg bare lurer på hvordan det går med MK2 og dama. Så hvordan er tilstanden for tiden? Har du blitt sammen med hu, eller venter du med det, eller har du slått henne helt fra deg?

     

    og til nordgaard, og alle andre her som bruker uttrykket i denne sammenhengen: jeg synes ikke at man skal gå rundt å si at en helt random dame er en hore. selv om det er et uttrykk, så blir det litt feil i mine ører...

  10. Aass julebrus er en sikker vinner

     

     

    Julebrus i Oktober suger max. :wallbash:

     

    Jepp, enig med begge dere to!

    Hamar og Lillehammer Bryggeri er den eneste ekte julebrusen. Alle (nesten) de andre er bare falske kopier av eventyrbrus.

    Men ikke fult så enig med deg..dere har jo BRUN julebrus, det funker jo bare ikke! julebrus= rød brus ;)

  11. Både i dag og i går har det stått at jeg har skrevet 189 innlegg, samme hvor mange innlegg jeg legger ut så er dette tallet det samme. Er det bare jeg som har problmet med at telleren har hengt seg opp? og er det noe jeg kan gjøre for at den blir bra igjen, for det er litt kjipt når jeg aldri får flere innlegg :thumbdown:

     

    EDIT: oi, dette innlegget ble vist talt med..men de innleggene jeg skrev i sta og i går har ikke kommet med i tellinga :dontgetit:

     

    EDIT 2: jeg la inn et innlegg til et annet sted nå, og det ble ike talt med..

×
×
  • Opprett ny...