Gå til innhold

Proxor

Medlemmer
  • Innlegg

    577
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Proxor

  1. kjøpte og lastet ned diablo3 idag og testa det ut litt og virker som eit greit spill, er vel lvl 5 nå, men eg trodde at det var online spill hvor man såg alle dem andre som spillte også og kunne snakke og samarbeide osv evnt sloss mot hverandre? gjør man det senere kansje? eller er man helt alene gjenom hele spillet?

    Såg ut som man kunne åpne spille sitt for andre men da flommer vel det ikke in med folk heller? blir vel bare dem man gir id til som kan entre ellers vet jo ikke dem andre om den?

  2. Fungerte og laste ned her men det tar 7,60 gb så har du tregt nett vil det ta sin tid, her tok det ca 3 timer. da lastet den ned rundt 600+ - kb/s

    ellers kom det 4 error under veis som gjorde at eg måtte starte nedlastinga på nytt men den spratt fort opp igjen til der den stoppa så slapp og begynne helt på nytt.

    tror det hjalp og høgreklikke på nedlastingsclienten og kjøre som administrator.

  3. Eg husker for ei tid tilbake at eg leste om ein fin video editor for apple produkter hvor man kunne legge til kule effekter i filmen, fks bilkræsj - eksplosjoner osv veldig enkelt. husker det sto om det i vg eller noe og folk kunne sende in videoer dem hadde laget med dette programmet.

    Da hadde eg ikke apple produkt men nå som eg har ipad kunne eg tenkt meg den appen, så da lurer eg på om noen vet vilken eg mener?

  4. Hei, kjøpte denne mobilen igår, da eg får inkommende annrop trykker eg på grønne tlf bilde som komme opp på displaye når det ringer men den tar ikke tlf fordiom, har også prøvd og holde inne i noen sekunder på bilde, noen andre med denne som vet om det er noe annet man må gjøre for og svare på innkomende anrop? har prøvd og trykt på dem 3 knappene som er utenom displaye på mobilen og men få ikke tatt tlf.

  5. er det flash på ein mac? viss ikke kan man bare følge innstalasjonen slik som på windows pc? viss ikke er man jo visse sider ubrukelige på ein mac, og va med programmer osv er det bare og ta for seg på nette på samme måte som med windows pc og innstalere eller må man gjøre det via ein app side som sikkert ikke har allt man ønsker, får eg brukt torrent programmer som utorrent på ein mac? webcam program som manycam? flash sider som chatroulette?

  6. eg var heldig, da eg var rundt 19 og fått lappen samme år kjørte eg fort slik som alle gjør i sin ungdomstid, nå som eg er eldre synest eg det bare er idiotisk og harry og kjøre for fort, eg paserte ein bil og låg rundt i 150-170km/t litt pgr av bilen bak meg gasset på og holdt følge i ræva etter eg hadde pasert han, eg trodde bare var ein vandelig kar som ville kjøre om kapp med meg:p så eg gidde på igjennom 40 sone og 70 sone, farta låg hele tida rundt 150-170, da eg endelig kom fram til destinasjon kom mannen i bilen bak meg utav og sa han var politi og at lappen min kom til og bli inndradt osv.. sia han ikke var på jobb da sa han han skulle prate med sjefen sin neste dag, endte med at det bare ble ein bot heldigvis=) vet ikke hvorfor eg slapp unna, kansje fordi han var alene og off duty?

  7. kjøpte ein slik brukt, skulle teste ut ein side på nette hvor man trenger flash bare for og se om det ville funke på den, fekk beskjd om og innstalere flash, kan man det på denne? bare følge den vandelige innstalasjonen som man gjør på ein helt vandelig pc? fekk opp mld om at det kunne vere skadeli og innstalere og om eg ville forsette, trykkte nei og tenkte og sjekke her først..

  8. Hei.

    i hele 2011 har eg jobba på del 2 av skattekortet hvor det står 36%. og leverte inn del2 i år og, men ser nå på del 1 at det står: av hovudintekta skal det trekkast skatt etter tabell.

    i anna inntekt utover hovudinntekta skal det trekkjast 36 prosent skatt og da skal eg levere del2.

     

     

    så da har eg vel gjort feil med og levere del2 og jobbet med det hele 2011? har kun 1 fast jobb og ikke noe jobb utenom så har jobba på del2 på hovudjobben min, blir det noe styr utav det? eller er det lov? man velger selv?

  9. man skal trykke A og B eller va det er samtidig, A + den knappen under samtidig. husker det var noe slikt på min vertfall. første klikka var bare A så måtte man trykke inn begge.

    viss ikke det var når man først hadde kommet innpå ein spill meny, husker ikke, men husk at pekeren forsvinne utafor tven også så lett for at du overset den i det den suser over skjermen så må peke rett mot

  10. Fekk kamera til og fungere igjen, gjorde eit google søk og fant ut det var visst noe som hadde skjedd flere etter oppdateringen, måtte gå på sikkerhet og utviklermodus og skrive in noe der så fungerte det igjen, beskrivelse her: Link

  11. ellers er eg litt skuffa over kamera på mobilen så langt, har ikke tatt noen bilder ute i dagslys da, regner med bildene blir fine da men innendørs er det ikke mye og skryte over, unger og dyr, kansje 1 av 30 bilder blir brukbart lissom..

    litt skuffa etter eg har vert borti nokia N8 før og den synest eg tok ganske bra bilder, så forventet eg det samme eller bedre resultat med denne N9, men virker nesten som dem har putta eit dåreligere kamera i denne en va som var i forige modell, noe eg synest er litt tåpeligt.

×
×
  • Opprett ny...