Gå til innhold

reppysølv

Medlemmer
  • Innlegg

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av reppysølv

  1. Jeg er født i 1992 og våres årskull skal ikke på sesjon før til høsten. Jeg søkte først lærling i forsvaret men fikk meg lærlingplass i bedrift her hjemme. Så jeg fikk brev fra forsvaret om å sende vitnemål og bla bla til de men gjorde ingenting siden jeg ikke skulle gå lærling i forsvaret. Og nå ser jeg jo at i det brevet står det at jeg skal på sesjon i morgen. Har nettop skaffet meg jobb så passet jo dårlig. Så da lurer jeg på om jeg MÅ dra? For jeg skal jo ikke gå lærling og det er jo kun de som har søkt lærling av 92era som må dra nå? Hvilken konsekvenser blir det hvis jeg ikke drar? Hvor lenge varer det?

  2. Ja, da sitter jeg her å kjeder meg og har funnet ut at man kan ringe gratis til alt av bedrifter, pizza sjapper, politistasjoner, cia, fbi osv i USA med Skype xD. Ringer først til ett gratis nummer google har og så overfører de meg til dem jeg vil. Har allerede bestilt ett par pizzaer jeg skal hente om en times tid men har ikke kødded noe særlig me FBI da. Har bare lagt på når de svarer. Da lurer jeg på om hva konsekvensene kan være av å tulleringe med Skype? Bor jo i Norge så er vell lite sjans for at jeg blir nødt til å betale for pizzaene? :p

  3. Mest sansynlig blir jeg å få tak i en xbox360 i natt fra Lockerz.com. Men nå begynner jeg å lure på om jeg kan spille med den her i norge. Hvordan fungerer det egentlig? Med strøm og norske spill osv? Kan jo også velge en PS3 men har mest lyst på 360.

  4. Har sjekket de nyeste spillene og de krever mer av pcen enn de gamle gjorde. Skal bygge meg en ny pc etter jul men har lyst til å fikse meg noen bra spill nå i juleferien som pcen min klarer å kjøre. Å har Windows 7 så er ikke mange gamle spill jeg kan spille =\ Så trenger noen tips til nye å bra spill som pcen min klarer å kjøre :D

     

    PC specs: Prosessor: AMD Sempron Processor 3100 1,80 GHz

    RAM: 1,00 GB

    Skjermkort: NVIDIA GeForce 6600 GT

    OS: Windows 7 Ultimate Edition 32bit

     

    Like action spill best, men strategi\eventyr og bilspill er også knall. Liker egentlig alt så fyr løs :)

     

    Btw, jeg vet om canyourunit.com. Men gidder ikke sjekke alle spillene som er på siden. Har allerede prøvd mesteparten av de.

  5. Hei. Jeg aner ikke om jeg skal poste her men jeg satser på det. Jeg skulle slette alt av filter og dritt IKT hadde installert på skolepcen min men ble litt ivrig på delete knappen så regner med jeg slettet noen viktige filer i registret (regedit). Så nå omtrent alt jeg gjør så får jeg opp denne feilmeldingen, til og med når jeg skal slette noe:

    post-120907-1257269214_thumb.png

     

    Regner med at jeg har postet feil men siden det står c++ og alt det der tror jeg dere vet hva som er feil.

  6. Får hele tiden bluescreen når jeg spiller etter ca 10 min. Her er feilmeldingen:

    Problemsignatur:

    Navn på problemhendelse: BlueScreen

    OS-versjon: 6.0.6000.2.0.0.768.3

    ID for nasjonal innstilling: 1044

    Tilleggsinformasjon om problemet:

    BCCode: 116

    BCP1: 84053510

    BCP2: 8B7736D4

    BCP3: 00000000

    BCP4: 00000002 OS

    Version: 6_0_6000

    Service Pack: 0_0

    Product: 768_1

    Filer som bidrar til å beskrive problemet: C:\Windows\Minidump\Mini050909-01.dmp

    C:\Users\*****\AppData\Local\Temp\WER-49826-0.sysdata.xml

    C:\Users\*****\AppData\Local\Temp\WERCB0B.tmp.version.txt

  7. Oden's den sterkeste porsjonssnusen, og Thunder den sterkeste løssnusen :D

    -buysnus.com

     

    Så du fikk altså snusen du bestilte? Omtrent 99% av alle jeg har hørt har bestilt har fått den stoppet i tollen. Hvor mye betalte du alt i alt?

    Bestilte i påskeferien så det kan ha mye å si. Bestilte også mye i jul å da fikk jeg alt. De har mer å gjøre da og er ikke så nøye. Hver gang jeg ikke har bestilt i påska\jula har det blitt stoppet i tollen. Kostet 12.08 USD som tilsvarer 80 kroner. Og det var med frakt.

×
×
  • Opprett ny...