Gå til innhold

larsr

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av larsr

  1. Dette er noen år siden.

     

    Jeg og kollektivet hadde invitert til fest og jeg hadde selvsagt sørge for at dama jeg hadde ett godt øye til kom.

    I løpet av hele kvelden gjorde jeg ulike tilnærminger for å tiltrekke meg skjønnhetens oppmerksomhet uten suksess. Hun var relativt uintresert.

    Jo lengere utpå kvelden det gikk og dess mer alkohol jeg fikk innabords, jo mer desperat ble jeg.

    I ett siste forsøk tok jeg mobilen hennes. Jeg trua med å sende slibrige meldinger til noen på telefonlisten hennes. Hun var like likegyldig. Jeg skrev følgende melding og viste henne: Jeg synes du er søt!

    Hun heiste på skuldra og snudde seg for å prate med noen andre og jeg endte med å sende meldingen til meg selv.... Ha, der fikk hun!?

     

    Vel, jeg dro ut på byen for å søke lykken andre steder og havnet tilslutt på en brun brun pøbb og da jeg endelig satte nesen ensom hjemover var jeg hva best kan beskrives som kanon camping.

     

    Da jeg kom hjem fant jeg frem mobilen min, hvor det var en melding fra ett ukjent nummer, med meldingen: Jeg synes du er søt!

    Jeg hadde selvsagt glemt at dette var min melding og ble kjempe oppspillt og jeg svarer omtrent følgende: Hei, jeg synes sikkert du også er søt. Skal vi møtes?

     

    Søndags formiddag var mild sagt ubehagelig. Og fyllenervene har vel sjelden vært værre enn da meldingen: Din forbanna idiot! kom. Jeg husket med ett alt. For å si det sånn: Det tok en stund før jeg gikk rakrygget på forelesning igjen.

  2. Hei

     

    Har hatt min n73 i en uke nå og er vel egentlig strålende fornøyd.

     

    Men jeg syns å huske: Tidligere når jeg gikk under meldingsdetaljer, kunne jeg undersøke når en melding/mms var sendt av avsender. Mens nå får jeg den fullstendig unyttige informasjonen om når meldingen er mottatt.

     

    Får jeg følgende melding: Møt meg om 10 min.

    Ønsker jeg å vite når den er sendt, ikke når meldingen er mottatt.

     

    Stemmer ikke det at du fikk melding sendt info under meldingsdetaljer?

    Finnes det noe utfvidet medingdetaljprogram?

     

    Og: Hvor mye har slumremodus å si for batterikapasiteten? Eller er slumremodus bare ett annet ord for irriterende blått blinkende lys?

  3. Vi er en gjeng her som sitter og diskuterer den gammle turboknappen og dens herlige funksjoner. Vi har foreløpig kommet fram til at dens nyttefunskjon stort sett gjorde seg gjeldene i spill som Wings of Fury ol. Da helst i brett som ga deg usedvanlige store utfordringer, for så da å sette ned farten.

     

    Vårt spm er følgende: Hvilken annen nyttefunskjon kan denne særs "nåtidsunvanlig" funskjonalitet kan ha utenom dette?

     

    Hva gjorde egentlig denne knappen? Vårt heteste tips her er: Slo av matteprosessoren?

     

    PS: Vi liker japanske damer i skoleuniform!! (Dusten som sa jeg måtte skrive dette ba meg stryke at vi drakk øl i fare for at vi ikke ble tatt alvrolig)

  4. Jeg ville heller satset på å kjøpe en liten lommeradio ved siden av. Det ser ut som nettradio til mobil kan bli ganske så dyrt ;) Synd 6630 mangler radio da...

    Ja klart... Man kan jo ha en hel gigantisk boomblaster omså, men poenget er jo å slippe det. Oki: Du har med deg lommebok, Mobil med handsfree, mp3 spiller, multimeidaspiller, bærbar data til doku, spillemaskin, høretelefoner (til multi, mp3 og spillemaskin), kniv(i oslo har jeg hørt det er ett møst), du kan ha med deg ett gigantisk trådløst tastatur.... Begynner å bli fullt i lommene nå... Hvor skal du ha plass til gønnærn og lommelærka??

     

    Jeg vil ha bare mobilen min jeg, høre på musikk, skrive på dokumentene mine, surfe på nettet, betale regninger, se på film, spille, ta bilde, filme og drepe ranere....

     

    Man kan alltid ha en litt lurere eller bedre dings, men hva er det du har med deg alltid?? Du satser ikke på 10 000 kroners suroundanlegg på dass fordi du vil høre på musikk når du dusjer/driter og ikke liker å synge lissom!! Tar du poenget??

     

    Nå er ikke jeg så hyper på Mpetre at det gjør no, men hvor mange er det som har 92,6(PeTr3) som frekvens?? Jeg liker å reise!!

     

    Ble det sint?? Du skjønner, kunne ikke sykla en trehjuling jeg nå :blush:

     

    ---LaRS

     

    Edit: Hvor er mobilen med lommelærke egentlig??

×
×
  • Opprett ny...