Gå til innhold

hej

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av hej

  1. hej.. jeg installerte i går win XP fra win 98.. Alt gikk fint.. intill jeg prøvde å kjøre spill (half-life) eller se film. Etter et par sekunder ut i filmen slår enten skjermen seg av eller den begynner å flimre. Det står "Out of frequency" . Av og til bare restarter pc'n seg også. Jeg har flere ganger prøvde å reinstallere monitor driver og skjermkort driver til ingen nytte.

     

    Spillene/filmene gikk helt fint i win 98.

     

    Skjerm: Lg 99g

    Skjermkort: Gainward Geforce 3 ti200

     

    Håper noen kan hjelpe mege med dette.

  2. hej.. jeg installerte i går win XP fra win 98.. Alt gikk fint.. intill jeg prøvde å kjøre spill (half-life) eller se film. Etter et par sekunder ut i filmen slår enten skjermen seg av eller den begynner å flimre. Det står "Out of frequency" . Av og til bare restarter pc'n seg også. Jeg har flere ganger prøvde å reinstallere monitor driver og skjermkort driver til ingen nytte.

     

    Spillene/filmene gikk helt fint i win 98.

     

    Skjerm: Lg 99g

    Skjermkort: Gainward Geforce 3 ti200

     

    Håper noen kan hjelpe mege med dette.

  3. hej. Jeg har et Mediaforte TV Vision PV951. Jeg er veldig fornøyd med dette kortet. Det jeg lurer på: Når jeg tar "Capture Movie" tar den bare opp bildet og ikke lyden. Jeg har krysset av den boksen der det står "capture audio" på "capture options", men den tar altså ikke opp lyd. I manualen som følgte med står det "In order to to allow recording of audio from the TV program, you would need to have a sound card installed in the computer. Otherwise, the AVI file will only contain the video clip."

     

    Jeg har et MSI K7T-266 PRO2 Hovedkort med Integrert lydkort. Har det noe med dette og gjøre? Må jeg ha et vanlig lydkort eller?

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette!

  4. hei. Jeg har et lite problem her. Skjermen slår jeg plutselig av.. bare helt uten videre.. Den slår seg av akkuratt som om den går i hvilemodus, men jeg har ikke dette på. Lyspæren på skjermen blir oransje. Av og til får jeg opp bluescreen før dette skjer. Det står "trykker du ctrl+alt+del en gang til..." eller.no. Dette kan være utrolig irriterende hvis jeg feks. er mitt i en clanmatch.

     

    Skjerm: LG 99G 19"

    Skjermkort: Gaiward Geforce 3 ti200

    OS: Win 98 SE

     

    håper noen kan hjelpe meg med dettte..

×
×
  • Opprett ny...