Gå til innhold

Strongbow

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Strongbow

  1. De smuglet dom, da må de ta konsekvensen av å bli tatt.

    Jeg synes det er ganske mye som tilsier at en 19-åring som gjør seg skyldig i en alvorlig narkotikaforbrytelse for en gratis ferietur,

    Nå må dere huske på at ingen er dømt enda. Det dere gjør nå er å trekke konklusjoner. Forhastede sådan.

     

    Hvorfor mener folk hun burde fratas barnet? Ser dere på det som en strengere straff enn det hun allerede vil få? Sparke henne mens hun ligger nede? Det er ingen ting som tilsier at hun ikke kan oppdra barnet selv, å ta det fra henne fordi hun smuglet narkotika gir ingen mening. Kriminelle kan ha barn de også uten at det går ut over verken barnet eller dere.

    Problemet her er at om hun blir dømt skyldig etter tiltale og må sone i Bolivia så må hun evnt oppdra ungen i fengselet, blant kriminelle som har gjort seg skyldig i langt værre ting. Og vi snakker heller ikke om et fengsel etter Norsk standard.

    Det forstår jeg. Om fengselet ikke er skikket til å oppdra barn i så burde det plasseres hos noen andre hun peker ut. Jeg siktet til folk som tilsynelatende vil at ho skal fratas barnet som en form for straff.

  2. Hvorfor mener folk hun burde fratas barnet? Ser dere på det som en strengere straff enn det hun allerede vil få? Sparke henne mens hun ligger nede? Det er ingen ting som tilsier at hun ikke kan oppdra barnet selv, å ta det fra henne fordi hun smuglet narkotika gir ingen mening. Kriminelle kan ha barn de også uten at det går ut over verken barnet eller dere.

     

    aurstad: UD tok ingen. De bare hjalp til med frakt av barnet til bestemora i Norge.

  3. Jeg kom in på IT og logistikk i Molde, men jeg vil ha logistikk og Supply Chain Management som er på restetorget. Hvordan registrerer jeg det? Har allerede svart Ja på IT og logistikk. Må jeg svare nei først? Er redd for at hvis jeg svarer nei, og så blir det plutselig fult på logistikk og SCM og så står jeg uten studieplass. Kan jeg det tilfelle gå tilbake og svare ja likevel?

  4. Alle eskene de hadde var åpnet fra før av og jeg fikk den siste de hadde da jeg byttet inn den forrige. Han bare tok den nye opptakeren og la den i esken jeg tok med. Oss gikk nok begge utifra at jeg hadde alt jeg trengte da jeg kjøpte den første. Men siden den forrige ikke virket i det hele tatt så hadde jeg ikke muligheten til å finne ut at det ikke stemte.

     

    Uansett, takk så mye for hjelpen :)

     

    Er det en sann jeg skal ha? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=349415

    http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...alogCategoryID=

  5. Har du koblet en antenne- (coax-)kabel rett fra kabel-TV-uttaket i veggen til opptakeren, og en antennekabel fra opptakeren til TV? Får du inn TV-bilder på TV-en? Noenlunde skarpe og klare?

    I så fall bør det bare være å ta et autmatisk søk, og vips, alle kanalene skal være på plass.

    Jeg trodde det bare var å koble til scartkabelen..Jeg skjønner hva du mener nå, jeg koblet til kabel-tv uttaket til dvd opptakeren og prøvde å sette den andre kabelen fra opptakeren til tv-en, men den passet ikke. Etter å ha bladd igjennom manualen så fann jeg ut at det var video kabelen og at jeg faktisk mangler antenne kabelen(som manuelen kaller RF eller noe sant).

     

    Det koster meg over 120 kroner å ta bussen fram og tilbake, i tillegg til mye tid, er det mulig å kjøpe kabelen på Internett? For alt jeg vet så har ikke Coop kabelen lenger da jeg fikk den siste i bytte da jeg leverte inn den forrige opptakeren(defekt)

     

    Reiser jeg dit så vil det bli fjerde gangen jeg reiser. Først for å kjøpe opptakeren, så for å hente flere kabler blant annet scart kabelen som han glemte å gi meg, så for å bytte inn den defekte opptakeren og nå for å hente enda en kabel. Det blir mye penger dette...

  6. Kjøpte meg en dvd-opptaker på Coop Obs forrige helg, men jeg får ikke den til å fungere skikkelig. Jeg har koblet til strømkabelen og scartkabelen men det kommer ikke noe fram på tv-en. Opptakeren fungerer, det ser jeg på displayet og scart inngangene på tv-en brukes til Wii og 360 så jeg vet de fungerer også. Trenger jeg noe annet i tillegg?

  7. Kanskje yrkesfaglig er mer din gate? På vilbli.no og jobbfeber.no kan du finne ganske mange forskjellige yrker.

     

    De yrkene du utdanner deg til via yrkesfag inneholder meget store mengder sammarbeid og krever at du skal fungere sosialt (altså kunne jobbe sammen med en annen). Slik var det hvertfall da jeg gikk ut av skolen sist år. Tror ikke vi gjorde en oppgave hele året aleine, men kun via sammarbeid og presentasjoner.

     

    Vedkommende burde heller lese på vilbli.no slik det er foreslått og prøve å finne ut hvilke yrker som kanskje kan passe for han.

     

    Hvordan er det å jobbe på denne fiskefabrikken ? Er det ingen sosiale aspekter med jobben, eller sammarbeid med kollegaer ?

    Joda, det men det fungerer litt annerledes enn det jeg måtte gjøre på allmenn.

  8. Jeg begynner å tvile litt på om videre utdanning er noe for meg. Var så vidt jeg klarte meg igjennom allmenn, med 3 og 2 i bokmål og nynorsk skriftlig standpukt og eksamen og 2 i norsk munnlig. Mye av problemene mine er sosiale evner, gruppesamarbeid og presentasjoner og også det med å lage og svare på problemstillinger derfor de lave norskkarakterene. Jeg kom inn på geografi på NTNU og har sett litt på studieprogrammet og det virker som det er det samme bare mange ganger verre. Så nå begynner jeg å lure på om jeg bare skal forsette å jobbe på fiskefabrikken(jobbet der ett år med en grei timelønn på 129,5) istedenfor å risikere å stryke til eksamen og sitte der med stort lån. Jeg vet ikke helt hva jeg ser etter innspill, har bare behov fortelle noen problemet min egentlig, jeg vet ikke helt hva jeg burde gjøre. Andre som har vært i samme situasjon kanske?

  9. Er enig med de fleste av dere at Jentene må tåle steken. Å narkotikasmugle inn til et land der narkotikasmugling streng tatt er ulovlig er bare dumt. Likevel valgte dem å gjøre et forsøk på å smugle 8 kg kokain(heroin?) inn til Norge uten hell. Dette viser at risikoen for å bli tatt for smugling av narkotilka er enda større enn før.

     

    Likevel mener jeg at jentene som er norsk statsborgere burde få lov til å bestemme enten de vil sone i Norge eller i Bolivia. De innehar jo tross alt de rettigheter som enhver norsk statsborger har.

     

    Jeg håper/tror at denne saken vil kunne medføre mindre smugling av narkotika til land der narkotikasmugling er strengt forbudt. Jeg håper også at de som forsøker å smugle narkotika inn til et sivilisert samfunn forstår konsekvensene av å smugle til et land der risikoen for å bli tatt er stor.

    Det her begynner å se ut som en heksejakt. Hvorfor er alle så bombesikker på at jentene er skyldige? Skulle tro dere deltok selv med all den "informasjonen" dere må sitte på.

  10. Battlestar Wiki:

     

    The virtual Six has been present when Caprica-Six is near only twice. She is also conspicuously absent during Shelly Godfrey's tenure on Galactica (Six Degrees of Separation). The virtual Six seems to, for the most part, vanish during the period when Caprica-Six and Baltar renew their relationship on New Caprica. When Baltar is aboard a Cylon basestar, Caprica-Six explains the projection process to him while the virtual Six hints that this process is very similar to how she and Baltar communicate and that Baltar may himself be a Cylon (Torn). Virtual Six also appears to Baltar, when he discovers Hera under Maya's dead body and disappears when the real Number Six comes near Baltar and the baby (Exodus, Part II).
×
×
  • Opprett ny...