Gå til innhold

Tjomsen

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Tjomsen

  1. Da jeg ikke fikk det i posten i går ringte jeg Lefdag som fortalte meg at større pakker som brev (LE) tok lengre tid enn vanlig og at jeg sikkert ville få det i løpet av neste uke.

     

    Da gikk det en sikring i hodet mitt og jeg satte meg i bilen, kjørte til Lefdal og kjøpte spillet. Så får jeg heller se om jeg selger det igjen når jeg får LE i posten..

     

     

    Er i sesong 3 nå! :D

     

    PS! Det var damen sitt forslag at vi skulle heller bare dra å kjøpe det, jeg tror hun skjønte at jeg var skuffet. :whistle:

  2. Rart. Har ikke fått noe post i dag. Ikke reklame engang. Er det ennå håp, eller kommer det ikke før i morgen?! *nervøs*

     

    Begynner å bli lovlig sen postleveranse i tilfelle..

     

    Bor jo tross alt ganske sentralt i Oslo

     

    Er vel første gang jeg forhåndsbestillger fordi jeg har sett folk stort sett før det dagen før release. Om det ikke kommer i dag kan diverse nettbutikker gå og legge seg. Da blir det buss/trikk/bil til nærmeste Elkjøp neste gang!

  3. Har ikke fått kvittering, men snakket med Lefdal for to dager siden. Da sa de at det var sendt. Synes det i så fall er litt rart at jeg ikke har fått noe da jeg bor i Oslo (og brev kommer stort sett dagen etter).

     

    Dersom det viser seg at Lefdal har løyet for meg mtp at de har sendt det blir jeg ganske sint. Det har med forventninger å gjøre.

     

    Helt ok om jeg får det i morgen eller fredag, men det skal ikke kommer senere!

  4. Er det noen som har erfaring med play.com og leveringstider?

     

    Jeg tenkte å bestille Forza 3 pga lav pund nå. Men dersom play.com sender dette på release date eller bare et par dager før og det blir stoppet i toll kan det jo fort gå en uke over release dato?

    For guds skyld ikke kjøp det der.. Correct me if I'm wrong, men pund er nå nede i 10 ca? Sjekket play.com sin pris og den er på 40£ for vanlig versjon og 55£ limited versjon. I tillegg kommer moms +25% og tollavgifter som gjør at prisen og sikkert leveringstiden blir langt høyere enn et kjøp fra f. eks. Lefdal.com (499,- for limited edition!)

     

    EDIT: Ser at pundet faktisk er nede i 9, men uansett så lønner det seg ikke.

     

     

    Kansellert play. Bestilt Lefdal! :)

     

     

    Sjekket bare pris på elkjøp og da ble det billigere på play..

×
×
  • Opprett ny...