Gå til innhold

BakerHansen

Medlemmer
  • Innlegg

    336
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BakerHansen

  1. Hei. Jeg var hos legen min for et par uker siden pga en halsbetennelse. Siden jeg først var der fortalte jeg han om noen store blåmerker jeg hadde fått (uten å slå meg) i tillegg til at jeg hadde opplevd noe blod i hosten et par dager tidligere. Legen bestemte seg for å ta en blodprøve. I dag mottok jeg en inkalling fra legen til en blodprøvekontroll uten at han oppga noen spesiell grunn til hvorfor.

     

    Sitter selvsagt og er ganske bekymra for hva dette kan være. Det kan virke som at det er noe alvorlig i og med at han vaglte å ikke si hvorfor i brevet. Er det vanlig at leger ikke nevner i inkallingen hvorfor de ønsker en pasient tilbake for videre prøver?

     

    Håper noen kan gi meg et ærlig svar på dette:)

     

    (Legetimen er ikke før om 3 og en halv uke, og det kan jo virke som at det ikke er spesielt alvorlig ettersom timen sikkert hadde vært satt tidligere hadde det vært noe alvorlig feil med meg?)

  2. Heisann. Er på leting etter ny laptop, men er ikke interessert i å bruke stort mer enn 5 høvdinger på den siden den hovedsakelig vil bli brukt til skoleformål. Det jeg spør om er rett og slett hjelp til å kjøpe det kraftigste som er å få i den prisklassen. Størrelsemessig ser jeg for meg en 15"-15,9". Ting som vekt og batterikapasitet er lavt prioritert.

  3. Hei og god kveld. Opplevde i dag å få en bot selv om jeg hadde gyldig stemplet billett. Grunnen til at jeg fikk boten var at det var "revet i verdipapiret" som de så pent kalte det. Det stemmer at en del av månedskortet var rivd bort, og hvorfor er ikke vesentlig. Spørsmålet mitt går på selve underskriften på boten. Jeg ga dem personlia men nektet å skrive under på boten siden jeg hadde gyldig billett, så på boten står det "Nektet å underskrive" i feltet der underskriften min skulle ha vært. Har sendt inn klage med forklaring og boten i dag. Har jeg noen sjangs til å slippe unna denne?

  4. Go morgen folkens. Har et spørsmål jeg håper noen kan svare meg på. Hva er den desidert billigste måten å komme seg fra oslo til københavn på? Om man ser bort i fra haiking.

     

    Gå eller sykle

    Skal du sykle eller gå til københavn fra oslo bruker du mer i mat på reisen dit enn hva du ville brukt om du skulle kjøpt en bussbillet.

  5. Er litt vanskelig å forklare men skulle gjerne hatt en anbefaling eller to på type film som Fightclub der

    store deler av filmen er forbausende underholdende og plutselig, gjerne på slutten av filmen får du en overaskelse og du sitter igjen med ordentlig aha-følelse. Helst ikke noe som gjør hele filmen bedriten som i f. eks "From Dusk Til Dawn". Gjennomtenkte filmer m.a.o

  6. Som tittelen sier er jeg på jakt etter en ATV som skal brukes til å frakte bagasje og folk opp til hytta, men også til litt lek og morro. Terrenget er type skogsterreng. Sølete på sommeren, samtidig som det er er litt steinete og på noen steder litt småbratt. ATV'n trenger ikke hvite skilter, og jeg tenker 15-20-25k uten å ha for mye peiling på hva som er vanlig å måtte gi. Kan gjerne kjøpe brukt. Føler meg mye mer sikker på kjente merker som suzuki og honda men om du gidder så forklar meg gjerne hva som er de safeste merkene innenfor ATV når det kommer til kvalitet osv. Takk på forhånd :fun:

  7. Noen som har navnet på den technolåta som ble spilt hele tia fra scenen? Tror den vant et eller annet.

     

    Antagelig mener du årets attentiongrabber, hvis det er denne du mener?

     

    name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>">
    name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

    Se filmen hos Youtube

     

    Den vil i så fall bli sluppet på ftp://ftp.gathering.org/TG/2009/ om ikke alt for lenge, det har crew lovet :wee:

     

    Hvis det ikke er den, aner jeg ikke.

    Er den :new_woot:

×
×
  • Opprett ny...