Gå til innhold

Gormash

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gormash

  1. Ikke bare er det irriterende og tåpelig, men også provoserende!

     

    Jeg er ikke muslim selv, men kjenner et par stykker og har fått litt kjennskap til hva Koranen inneholder. Jeg har over årene sett opptil flere spill som har benyttet seg av sitater fra bibelen og ingen av DEM har blitt sendt tilbake for revidering. Det er NØYAKTIG det samme grunnlaget.

    Skal en religion tillates og ikke en annen? Ihvertfall for et såpass uskyldig sistat som de som er funnet i LBP. Minner ikke dette litt om undertrykkelse av religion, hmm?

     

    Uansett, jeg har forhåndsbestilt og betalt spillet allerede og hadde gledet meg stort til neste onsdag. At det skal utsettes fordi en eller annen trangsynt [beeeep] er redd for at folk skal bli konvertert til muslimer ved å høre/lese et sistat er direkte urettferdig. Håper han/hun/de selv må oppleve det samme med noe DE gleder seg til.

  2. Da var det prøvd, med nøyaktig samme resultat.

     

    Jeg spiller World of Warcraft og bruker minus-knappen til å sende demonen min ut for å angripe (emulerer ALT+Y), men samtidig så blir også musemarkøren mye tregere å flytte. Er nødt til å trykke på pluss-knappen (ALT+T) for å rette på dette, men den er satt til å komme meg opp på ridedyret mitt.

    Knotete...

     

    Har prøvd med musen i en annen USB port uten bedring.

  3. Jeg har et Logitech G15 gaming keyboard med svensk layout, og er svært fornøyd. Eller, jeg VAR inntil det plutselig dukket opp et grusomt irriterende problem.

     

    Hvis jeg skrur av maskinen så satrter ikke profiler-driveren neste gan PCen skrus på. På displayet står Logitech logoen uten og endres, og G-tastene virker ikke. Mediatastene fungerer, men ingenting vises på displayet annet enn nevnte logo.

     

    For å få det til å starte igjen må jeg åpne Enhetsbehandling (Device Manager) og slette alle driverne til keyboardet under Human Interface Devices (HID). Om jeg rebooter da så fungerer alt som det skal, inntil jeg skrur av igjen.

     

    De eneste andre USB enheter jeg har koblet til er en MX518 mus og en ekstern WD harddisk på 160GB. Det vises ingen tegn til konflikter i Enhetsbehandling.

    Programvaren til keyboardet har blitt oppgradert til versjon 1.03.193 uten at det har hjulpet.

     

    Hva kan jeg gjøre?

  4. Jeg har en MX518 mus som jeg er veldig fornøy med, men har ett lite og irriterende problem.

     

    Jeg er ikke interessert i å endre oppløsnngen på musen, så i Setpoint softwaren har jeg satt de tre ekstra tastene med musehjulet til å emulere tastetrykk i steden for standardfunksjonene.

     

    Dette fungerer greit nok, men dessverre så endrer den oppløsningen på musen i TILLEGG til å emulere tastetrykk. Dette er mildt sagt irriterende.

     

    Noen som vet hvordan dette kan fikses?

×
×
  • Opprett ny...