Gå til innhold

Kamikaze1

Medlemmer
  • Innlegg

    308
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kamikaze1

  1. Får du den i Recovery mode da?

    Ikke bruk PIT hvis du har tenkt å levere den inn. Prøvde det med min andre S2 for en liten stund siden, siden den var stuck i bootloop. Hardbricka den helt og eneste reaksjonen jeg fikk var at en ble varm vis jeg satte i laderen. Jeg hadde korrupt NAND-minne.

    Prøv med en annen USB-kabel, en annen PC, prøv flere versjoner av odin, prøv Heimdall, du kan også prøve ADB men det kan for noen være litt vanskeligere å forstå hvordan det fungerer og hvordan man går frem.

     

    Recovery er der man velger "wipe cache" og slikt, sant? Kom inn der først, og valgte "wipe cache" etter å ha lest en guide. Skulle inn der igjen og prøve en ting til, men kom ikke inn og har ikke kommet inn der siden. Får såvidt opp android-logoen og det står "CRC success" eller noe sånt i et tiendedels sekund før reboot-loopen fortsetter. Takk for tipset angående PIT, har tenkt på det som en eventuell siste utvei, men sender den nok inn nå med mindre jeg skulle klare å flashe.

    Vet ikke om jeg har noen annen USB-kabel. Kan kanskje være et problem at jeg bruker USB-kabelen til min Nexus 10, siden kabelen min til Note ble ødelagt. Går det an å bruke iphone sin kabel? Det er vel det eneste annet jeg har tilgang på.Kan prøve Heimdall om det ikke er risky. Hva er ADB?

  2. Ser etter noe til rundt 5000, pluss minus. Det er snakk om et ganske lite rom på ca. 15 kvadrat, og da trenger jeg vel ikke det aller heftigste. Skal brukes først og fremst til spilling, film-titting og musikk.

     

    Vurderer å kjøpe dette: http://www.hifiklubben.no/Products/denon-avr-x500-argon-junior-40-hjemmekinoanlegg-61606/

     

    Fikk det demonstrert i butikken, og det virket veldig bra. Men jeg ser at det ikke støtter 3D-passthrough, og jeg har 3D-TV. Er dette et problem? Er vant til et rimelig oppsett hvor jeg kobler alt til TV'en og kobler TV'en til anlegget med optisk kabel. Men vet ikke om dette er mulig med denne forsterkeren. Eventuelt kunne jeg byttet den ut til en litt dyrere forsterker.

     

    Et alternativ: https://www.komplett.no/onkyo-ht-s3505b-hjemmekino/750768

     

    Hvordan er dette i forhold? Er åpen for andre alternativer.

  3. Hei.

     

    Jo, jeg får den i download-modus (det er vel det eneste jeg får gjort), men som jeg skrev får jeg ikke flashet rom (får FAIL i Odin etter kort tid).

     

    edit: Kan problemet kanskje være at lagringsplassen på telefonen er full, sånn at det ikke er nok plass til å flashe ny rom? Rart isåfall, for da sliter man jo, og må vel ty til å bruke PIT-fil (og risikerer å miste garantien).

  4. Hei

     

    Kjøpte en Galaxy Note for to og et halvt år siden, og vurderer nå sterkt å levere den tilbake. Men først vil jeg undersøke noen muligheter. Har lest meg opp en del på xda-developers og andre steder, og tror jeg kanskje, kanskje, kan klare å fikse den på egenhånd, men lurer på om jeg risikerer å gjøre vondt verre. Jeg vet at jeg mister garantien om jeg rooter, og det har jeg ikke gjort. Garantien på telefonen har uansett gått ut, men når den uansett sendes til verksted om jeg reklamerer, er det vel ikke noen god ide å roote for mye til, eller spiller det ingen rolle?

     

    Telefonens status

     

    For et par dager siden gikk telefonen plutselig inn i en evig reboot-loop. Jeg begynte å lese om problemet, og forsøkte "wipe cache". Men etter det var gjort kom jeg ikke inn i home button-volume up-power button-menyen lengre (der hvor jeg valgte wipe cache), så jeg får ikke gjort noe mer der. Det eneste jeg var istand til å gjøre var å forsøke å flashe ny rom, så jeg forsøkte det. Odin finner telefonen min, begynner å overføre mens det står CACHE, men etter en liten stund skifter det til FAIL. Dette skjer både med 4.04 og 4.1.2 (selvsagt Samsungs egne). Er rimelig sikker på at jeg har tatt alle forhåndsregler (har avinstallert KIES, drivere er installert, slått av brannmur og anti-virus og andre programmer etc).

     

    Muligheter

     

    Ser at det i enkelte tilfeller, som ved Odin FAIL som jeg opplever, kan være aktuelt å repartisjonere vha en PIT-fil. Men dette advares det om som risikabelt, at man kan gjøre vondt verre og anbefales kun som en siste utvei. Hvis dette er som å roote, og dermed komplett mener jeg selv kan ha skyld i skaden, så er vel ikke dette så lurt.

     

    Det jeg lurer på

     

    Lurer egentlig mest av alt på om det lureste er å bare sende den inn til komplett med en gang og håpe på det beste. Har kun flashet til ICS stock rom en gang for lenge siden, samt nå forsøkt å flashe på nytt uten hell. Garantien til komplett på 1 år (ifølge den jeg snakket med) har gått ut for lengst, så reklamasjon er eneste mulighet. Hva kan jeg forvente av å reklamere? Er det noen som vet om det er sannsynlig at de klarer å reparere telefonen min når den er slik jeg beskriver den? Vil mer knoting fra min side være dumt?

  5. Bruker tysk versjon og har nå fått en forespørsel om å oppdatere programvaren. Er det flere som har fått denne og vet hva det er for noe? Er det trygt å installere nå som jeg har tysk ICS (men norsk kode/installert vha odin)?

     

    edit: Kan legge til at det skjedde kort tid etter jeg hadde valgt "reset to factory default".

  6. Har nettopp flashet til ICS vha Odin, og det gikk knirkefritt. Ser at folk tidligere i tråden har skrevet at det hjelper på lag å gjøre en "factory reset". Er dette det samme som "nullstill til fabrikkdata" (sletter alle data på telefonen)? Har veldig mange programmer installert og vil nødig måtte finne de på nytt og laste de ned en etter en. Får jeg programmene tilbake automatisk vha backup på google-kontoen min? Er det noe jeg ikke får tilbake?

  7. Noen som har forsøkt med 64GB-kort og vet om dette fungerer?

     

     

     

    post-117404-0-33777700-1335030001_thumb.jpg

     

    Mitt vises som 59GB vet ikke om det er der som med HD at ikke alt vises når den er formatert, jeg lot telefonen formatere det.

     

     

    grmps

     

    Det lover bra! :) Du har også ingen problemer med å overføre ting fra Windows? Går utifra at siden du har formatert til ext3/4 med telefonen, så kan man overføre filer opp til 16GB.

  8. Jeg bruker et 32 GB Sandisk minnekort (31 dollar ink frakt på ebay).

     

    Vurderte 64 GB, men om du ser et par sider tilbake så gikk det vist ikke å ha NTFS filsystem som igjen gør at om du har en fil over 4GB så får du ikke kopiert den over på minnekortet

     

    Edit: Skrivefei

     

     

    Takk for svar. Hadde glemt det jeg leste et par sider tilbake, men leste nettopp en tråd på xda som sa at man konverterte til ext3/4 vha telefonen. Ser på wikipedia at ext3 støtter filer opp til 16GB.Så kan man også mounte sdkortet i Windows. Ser ut til at noen har støtt på noen eventuelle problemer med at ikke all lagringsplassen viser, men har lest tidligere at telefonen bruker all plassen selv om den ikke vises.

     

    Noen som har forsøkt med 64GB-kort og vet om dette fungerer?

     

    Kilder:

    wikipedia

    xda-developers

    tumblr.com

  9. Har tenkt å gå til innkjøp av et 64GB SDXC-minnekort, og lurer på hvilken ytelse som er hensiktsmessig å gå for mtp denne telefonen. Ser at prisene varierer fra rundt 700-1500, og ser da at lese-/skrivehastigheten her varierer fra 15MB/s til 90MB/s.

     

    Går utifra at telefonen ikke krever så vanvittig mye, men når jeg først skal kjøpe vil jeg gjerne ha noe som fungerer bra. Hvilket kort er det hensiktsmessig å gå for?

     

    edit: Ser at jeg tok feil og at det selvfølelig er microSD, men lurer fremdeles på hvilke kort som egner seg best.

  10. Hvordan kan jeg slå av lyden når en innkommende samtale ringer? Jeg ønsker ikke å måtte legge på, men la tlf ringe uten lyd.

     

    En annen og enklere måte enn den Superparanoid skrev om er å aktivere Bevegelser i innstillinger, så er det bare å snu telefonen med skjermen ned når noen ringer og lyden av ringingen slås av.

  11. Ser at deal.no har tysk versjon. Vet at pixmania også har tysk versjon og at den er svart. Noen som vet om den fra deal.no også er svart? Får man norsk tastatur ved å velge norsk under første oppstart?

     

    Norsk er innebygget i Android, så det skal nok gå fint å velge norsk tastatur under første oppstart.

     

     

    Takk for svar. Leste i tråden om Nexus at det var en som hadde fått telefon uten norsk ordliste (selv om den hadde norsk språk, og antagelig norsk tastatur). Vet ikke om han hadde norsk eller utenlandsk versjon, men kan man støte på dette problemet med Note også, utenlandsk eller norsk versjon?

  12. Jeg fikk mobilen i dag, og så langt er jeg veldig fornøyd. Men jeg har ett problem: jeg vil slette de medfølgende mp3'ene, som har blitt foreslått, men når jeg leter etter de som er skrivebeskyttet i explorer finner jeg de ikke. Jeg har prøvd å slå på "vis skjulte filer og systemfiler" men de er der ikke da heller. Jeg finner de heller ikke ved å bruke PC Suite med telefonen i telefonmodus. Hvordan får jeg slettet de?

  13. Jeg er først og fremst ute etter en mobil med et bra kamera (helst 3+mpx), og om mulig også mulighet for videoopptak i rimelig god kvalitet. Mp3-spiller/radio er kjekt å ha, men mindre viktig. 3G/EDGE osv er ikke viktig. Bortsett fra kamera vil den brukes primært til sms/ringing.

     

    Jeg hadde nettopp en SE k750i som jeg var veldig fornøyd med, og vurderer å kjøpe Sony Ericsson igjen. Har sett på k800i, og den virker nesten perfekt for meg, bortsett fra at videofunksjonen ikke er så bra. Finnes det en lignende mobil som også har mulighet for å ta opp video med god kvalitet?

     

    Litt mer detaljert:

     

    Funksjoner:

    -Kalender: (Ja)- Enkel.

    -GPRS: (Ja).

    -EDGE: (nei)

    -Email klient:(nei).

     

     

    Form:

    -"vanlig"/

    -"Støt/sprut/støv-sikker": (nei).

     

    Skjerm:

    -Farge

    -Touchscreen: (nei).

     

    Pris:

    Jeg har mellom 1500 og 3500 kroner til rådighet.

    Med abonnementsbinding): (nei)

     

    Diverse:

    -Kamera: (Ja).

    -Videokamera: (Ja).

    -Symbian: (nei).

    -Infrarød port:(nei).

    -Blåtann (Bluetooth):(Ja).

    -Minnekort?:(Ja).

    -MP3: (Ja).

    -Radio:(nei).

    -UMTS: (nei).

    -Triband: (Ja).

    -wLAN: (nei).

    - Mulighet for GPS: (nei)

    - Instant Messenger [Tjenester alá MSN etc.]: (nei)

    -Batterilevetid: Viktig

  14. I det siste har det kommet en høy summetone av og til når jeg ringer noen eller noen ringer meg. Lyden varierer i intensitet og volum, og den gjør det vanskelig for både meg og de jeg snakker med å høre hva den andre sier.

     

    Den første gangen det skjedde fungerte mobilen først helt fint under en samtale, så ringte jeg noen og summetonen var der, og den var der også etterpå da noen ringte meg. Når jeg etterpå ringte den samme jeg snakket med før disse to samtalene, så fungerte den helt fint igjen.

     

    Altså skjer det ikke alltid, men i det siste har det skjedd oftere. Er dette en vanlig feil med Sony Ericsson? Og hva kan den skyldes? Jeg har hatt mobilen i litt over et år.

  15. Er det mulig å bruke mobilen som modem med en vanlig datamaskin vha usb-kabelen uten noe ekstra hardware? Eller er det bare mulig at mobilen bruker internet gjennom PC'en? Jeg får koblet til mobilen sånn at jeg får et tilkoblingsikonet i taskbar, men jeg kommer ikke inn på noen sider.

     

    Her er innstillingene jeg har prøvd:

     

     

    Opprett en ny tilkobling: GPRS/UMTS pakkedata

     

    Generelt: GPRS/UMTS-pakkedata

    Modem: Sony Ericsson 750 USB WMC Data Modem (COM3)

    DNS: har skrevet inn nextgentels dns adresser

    Pålogging: -

    GPRS/UMTS: bruk standardinnstillinger

  16. I det siste har jeg opplevd av og til at displayet blinker hvitt tre-fire ganger før skjermen kommer tilbake igjen. Det virker som telefonen blir restartet, og jeg tror tidtakere etc blir slått av. Opplever det kanskje en gang annenhver dag. Så langt er det ikke så plagsomt at jeg har tenkt å levere den inn til service.

×
×
  • Opprett ny...