Gå til innhold

SkogensBaron

Medlemmer
  • Innlegg

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SkogensBaron

  1. Men kan den måle seg med E90? Jeg har falt tilbake på E90 etter samsung omnia HD og htc hd2.. E90 er raskere på tekstinput enn noen annen telefon jeg har prøvd for min egen del, den er stabil, og har igrunn alle funksjoner som nyere telefoner har.. Jeg vil se denne overgå E90.. Men ja.. den ser snasen ut.. Og hvorfor har ingen FULLT qvwerty lengre? egne taster for æøå og egen tallrad.. Kanskje jeg bare er gammeldags ;)

  2. Uff, kjenner jeg har lyst å bytte N97en min mot denne! Men det blir nok ikke noe problem ettersom jeg tviler på at de klarer fikse alle hardwarefeilene jeg har på telefonen. Fire kritiske feil :/

     

    Kjøpte meg en Omnia HD for 6-7 månder siden. Var ikke fornøyd med softwareoppfølgingen til Samsung i det hele tatt.

     

    Kjøpte da en Nokia N97 som jeg visste var sikker på oppfølging på software ( Nokia er god der :) ) MEN, de er ikke så gode på hardwarebiten som samsung.

     

    Etter å ha hatt HTC HD2 i noen uker føler jeg den er bedre en begge foregående på det meste.

     

     

    NoNickAtAll

     

    Edit: Skriveleif

     

     

    Tekstinnput og stabilitet og skjermfølelse er milevis forran på Omnia HD etter min mening.. Men ja.. samsung er dårlig på oppdateringer og man kan ikke bruke apps fra nokias ovi store.. Til gjengjeld har hd 2 større og egentlig mer imponerende skjerm. flere funksjoner, er bedre på surfing og mye mere åpent system med flere apps.. Omnia HD er bedre på video out of the box og har et mye bedre kamera..

     

    Man kan ikke få alt som man vil.. iallfeall ikke jeg ;)

  3. "Ny" ROM - har løst SMS problemet, men jeg sliter fortsatt med at den nyeste meldingen blir markert etter at den har lest inn alle meldinger i en 'samtale'..sliter dere også med dette fortsatt? Dette kom etter en av SMS hotfixene.. (Jeg kjørte full backup med sprite backup og deretter rullet alt tilbake som det var etter ROM oppdatering)..Det er mulig jeg fikk med litt unødvendige 'hotfixer' og skvip pga dette og egentlig burde kjøre en soft/hard reset. Sliter også med veldig mye treghet nå som gjør at jeg må restarte hd2en..umulig å skrive meldinger innimellom tilogmed fordi den henger sånn etter...Er det bare jeg som sliter fortsatt med min hd2? Skulle hatt en taskmanager som viste cpubruk også så kanskje man kunne funnet synderen..

     

    Ok noob spørsmål: Hva er forskjellen på en soft og en hard reset og hva er de respektive fremgangsmåtene?

     

    Ja jeg opplever også dette med at siste melding blir merket, irriterende! Regner med at det må komme en fix på dette. Bortsett fra dette så ser det nå ut som den virker som den skal, opplever ikke noen treghet som du beskriver.

     

     

    Dette har jeg opplevd også! sykt irriterende!! Enkelte ganger er den ganske treg også.. Ganske irriterende.. Skulle aldi bytta ut min E90 communicator i en omnia hd som jeg byttet i en HD 2 ;)

  4. Hei

     

    Kjøpte en HTC HD2 i Hong Kong. Denne kjører så vidt jeg klarer å se, ROM version 1.48.831.0(71294)WWE, en 1.48 Asian WWE release. Har litt problemer med noen instillinger og vurderer å oppdatere ROM'en til en norsk versjon, med bl.a norsk språk og bokstaver. Er det noen av dere som har gjort dette og har erfaring med det?

     

    Har funnet denne ROM'en: http://htcpedia.com/official_wm_rom_htc_hd...m?page=2?page=2

     

    Noen som har noen formening om dette? Jeg er forøvrig ganske blank på slike avanserte telefoner så er litt usikker på hva jeg skal tørre å prøve meg på. Er det bare å kjøre filen med telefonen koblet til via usb? Er det stor fare for å ødelegge telefonen?

     

    Hva vil skje ved en såkalt "hard tilbakestilling" etter en oppdatering av ROMen over? Vil da den gamle originale ROM'en fra fabrikken være slettet og erstattet av den "nye" norske?

     

    Skulle vel ikke være noe problem dette... Bare å følge anvisningene.. Sjekk om du får det opp igjennom htc sine sider http://www.htc.com/no/SupportDownload.aspx...2&dl_id=804

     

    Om det ikke går kan du bare bruke den fra htcpedia (brukte denne selv) du åpner filen på din pc med telefonen tilkoblet og følger anvisningene.

  5. Hei, jeg har nettopp kjøpt htc hd 2, og lurer på hvordan man kobler seg av internett. Jeg har bestillt onecall, men intill videre har jeg kontantkort fra telenor. Hvordan hindrer jeg mobilen fra å være på internett sånn at jeg ikke bruker opp alle pengene på kortet?

     

     

    Instillinger og skru av alle automatiske oppdateringer av aksjer vær facebook etc..

     

     

     

    Telefonen er i overkant følsom. Det blir et problem når man skriver på tastaturet. Når man trykker på en knapp kan den fort tro at man trykker på knappen vedsiden av fordi man har kanskje vært en liten tanke borti den. Hadde Iphone før jeg gikk over til denne, og på Iphone var det veldig bra med tanke på dette. Man skriver i overkant mye "ufrivillig" feil med den i overkant følsomme skjermen.

     

    Jeg knotet også voldsomt med skjermen og synes den var skremmende følsom. Etter at jeg installerte cab-filen omtalt her http://forum.smartmobil.no/viewtopic.php?f=137&t=12778 er skjermfølsomheten MYE bedre, og jeg kan faktisk skrive uten feil ;)

     

     

    Takker... Men har du oppdatert til seneste rom? 1.48 eller noe? tROR DETTE SKAL HJELPE OGSÅ :)

     

    Mulig at ROM'en gjorde den mindre følsom, men det var langt fra nok for meg...

     

    Skjønner skjønner... Synes den fungerer greit nå med ny rom.. Og jeg har også lært meg litt mere taktikk for å skrive raskt ;) Så nå kommer det seg! Har cabene på pcn så jeg får se ;) hehe.. Takk uansett! :)

  6. tastelåsen min slår seg ikke på etter oppdatering til nye ROMen. den der skyv-saken. finner ingenting i innstillingene om det heller. noen som vet hvordan jeg kan fikse det? :)

     

     

    Funka ikke for meg til å begynne med på den nye romen heller... og jeg ikk en feil hvor det stod feil: service.exe

     

    Brukte reset knappen bak batteridekselet og ikke hatt noen problemer etter det.. Du kan jo forsøke det iallefall :)

     

    Finnes også en løsning her.. for å skru den av.. sikkert noe av det samme for å skru den på http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583638

     

    Daniel

×
×
  • Opprett ny...