Gå til innhold

kinevass

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kinevass

  1. - Dere kan ikke ha sex uten kondom før hun har brukt p-piller i minst 12 dager for å være sikker. Starter hun på p-pillen ved første dag av mensen er hun sikker iløpet av en dag, men om du vil ha sex med henne når hun har mensen er vel en annen sak:)

     

    Her forsto jeg ikke helt. Hvis hun starte med p-piller ved første dag av mens (altså forutsett at hun har tatt angrepille 7 dager før) så er hun sikker? Eller må det gå 12 dager etter dette igjen? (trodde det var hvis man begynte midt i syklus man måtte vente en stund?)

     

    Takker for gode svar :) :)

     

    Ja, altså, hvis hun starter på p-pillen midt i syklusen f.eks. altså når hun ikke har mensen, skal hun vente minst 12 dager med å ha sex uten kondom. Starter hun på p-pillen ved første dags menstruasjon er hun sikker ved første dag:) Angrepillen hindrer bare en graviditet i å starte, men den kan ikke brukes som prevensjon. Håper det klarnet opp:)

  2. - Da jeg kommer veldig sent så er jeg 99.9% sikker på at det ikke har kommet noe sæd. Værdt å ta risiko på at det skal gå bra uten pille? (skal ta angrepille uansett men vil bare høre litt om hva dere har å si inv_biggrin.gif

     

    - Selv om du ikke kom inni henne, er det store sjanser for at det kan ha kommet noe sæd inn i henne, da det stadig kommer væske ut av penis ved samleie.

     

    - Hun er 1 uke i fra mens, hvordan er sjangsene for å bli gravid i denne delen av syklus?

     

    - Sjansen for å bli gravid var for henne litt større noen dager nærmere hennes siste mens, eggløsning ligger på ca. 14 dag i den 28 dager lange syklusen. Men, man kan i teorien ALLTID bli gravid.

     

    - Planen var å starte med p-piller ved neste mens, hvordan vil det fungere om hun tar angrepille 1 uke før? Kan vi ha samleie uten kondom da?

     

    - Dere kan ikke ha sex uten kondom før hun har brukt p-piller i minst 12 dager for å være sikker. Starter hun på p-pillen ved første dag av mensen er hun sikker iløpet av en dag, men om du vil ha sex med henne når hun har mensen er vel en annen sak:)

     

    ;)

  3. Hei. Jeg lurer på om det er noen her som kan fortelle meg sånn ca. hva det koster å reise "jorden rundt" på 5 mnd? Bør jeg beregne mer eller mindre enn 10.000 pr mnd?

     

    Jeg planlegger å for det meste holde meg i Asia, hvor det er ganske billig, kanskje det blir en tur til sør-amerika også. Jeg blir ikke å dra til steder som USA, australia, europa eller noe i Afrika.

     

    Hvordan gjør man det med visum? Må man fikse alle klare i Norge, eller kan man få seg visum for Burma, når man f.eks. er i India?

     

    Har dere noen ellers andre gode reisetips når det gjelder en lang reise som dette?

  4. Rart at alle tror dette har noe med BT å gjøre. Det er mest sannsynlig for mye damp og varme, for lenge i dusjen, dermed får du for lite O2 og begynner å skulle besvime. Det er helt normalt ved litt for lite O2, kroppen bruker en forsvarsmekanisme:P

     

    Jeg har opplevd dette flere ganger når jeg er i dusjen litt lenge uten noe slags avtrekk eller åpent vindu ol:)

  5. Jeg lurer på om noen kan noe om dete, og eventuelt hvorfor det jeg tror er en halsbetennelse er så rar?

     

    Mandag: Jeg var i helt fin form på morgenen, dro ut, ble litt sår i halsen. Innen 4 timer var gått hadde jeg skikkelig vondt i halsen + sviende/brennende følelse. 2 timere senere var smerten i hals og ører. (slik som smerten ved ørebetennelse)

     

    Natt til tirsdag: Feber 39,2, jeg kaldsvetter, hals og ører er vonde, fantaserer (pga. feber).

     

    tirsdag: Svimmel, dårlig, hodepine, store halssmerter.

     

    tirsdag ettermiddag: ALLE symptomer forsvunnet! Flott form.

     

    Onsdag: Flott form, drar på praksisen min og styrer.

     

    Onsdag ettermiddag: Smerten i halsen kommer tilbake som regn fra åpen himmel, ørene verker litt.

     

     

    Dette synes jeg virker veldig rart! Jeg har aldri vært borti å være så sprekksjuk som på mandag og tirs. for så å bli frisk på noen timer, så bli syk igjen.

     

    Kan dette være sympt. på noe annet enn halsbetennelse?

     

    Flott om noen har peil:D

    Drikker varm drikke for harde livet!

  6. Dette er bare en tanke, men om du føler det ligger i lungeområdet kan det være lungene eller alveolene i lungene dine som trekker seg sammen ved utpust, og dermed gir deg smerter. Hvis de er stive kan det skje, men det er lite sannsynlig at de er stive hvis du er ung og ikke røyker.

     

    Det jeg videre tenker (og som er mest sannsynlig) er at det kan være muskulaturen din rundt ribbena (intercostalmusklene) som blir slitne av den mekaniske pustingen man driver med under trening. De kan være utrente, strukket o.l. Føler du at det er verre enn dette bør du få lungene sjekket hos en lege.

  7. Geachte Heren

     

    Bij deze wil ik *******, eigenaar van de accomodatie ************** u dringend verzoeken om per direct alle foto´s vanonzeaccommodatie ”*****" te verwijderen op Uw site www- ********

     

    Wij hebben U nooit toestemming gegeven om reclame te maken voor verhuur aan te bieden op het internet.

     

    Enlel en alleen ******* vertegenwoordigd door de heer ********** heeft het exlusief contract en recht om *********** te verhuren in de lage landen. Daar er, door uw praktijken, ons een fikse schadeclaim boven het hoofd hangt zullen we dan ook niet nalaten om u verantwoordelijk te stellen voor de door ons geleden schade en deze dan ook gerechtelijk bij U terug vorderen.

  8. Jeg holder på å bli gal!!!

    Jeg kommer ikke på hvilken film det er jeg tenker på, så jeg håper noen kan hjelpe meg!

     

    Det jeg husker er at det var et ektepar i 50-60 årene som bodde sammen. Da mannen dro på butikken eller noe (ser for meg robin williams) så døde konen på kjøkkenet. Han kom hjem og fant henne liggende der. Hennes død fører til en omvending i hans liv hvor han drar på ei reise alene med campingbilen evt. vogna.

    Han møter masse folk på sin vei hvor han lærer seg å leve igjen:P

    Kan huske ei spesiell scene hvor han satt i ei campingvogn til et ektepar han ble kjent med på turen (han var invitert på middag) ektemannen er ute og han prøver seg på kona som reagerer ved å bli sint på han. Han forlater vogna:P

     

    hahah, dette er alt jeg husker.

     

    Tror coveret på filmen var av han, stående på taket av campingbilen sin, med himmelen over...Evt. liggende på taket av campingbilen.

  9. Hvis et flyttebyrå skulle være villig til å frakte det, vil det virkelig bli billigere en å leie en varebil ? Er det ingen mulighet å låne penger av noen til leiebil ?

    Dere kan også sjekke hva det koster å sende kassene med UPS og DHL og lignende.

     

    Tusen takk for forslaget, disse selskapene hadde jeg ikke tenkt på engang! Skal sjekke dette ut:)

  10. Om 20 dager flytter jeg og typen til Oslo. For tiden bor vi i Narvik, Nordland. Vi har ikke bil, og ikke råd til å leie en heller. Noen som har noen peiling på hvordan vi skal få fraktet tingene våre nedover?

    Vi har kun 5 bananesker + 2 fjellsekker og en søppelsekk med klær. Det som er så vanskelig er at mange flyttebyråer tilbyr ikke frakt av så lite over en så lang avstand, samtidig som NSB f.eks. ikke vil la oss reise med så mye bagasje. Noen som har gjort dette før eller kjenner til noen muligheter?

     

    Kine:)

×
×
  • Opprett ny...