Gå til innhold

banjo ulf

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av banjo ulf

  1. Ved bruk av er slikt dusjhjørne så er det viktig at du har 2 sluk, et i dusjsonen og et utenfor hvis du har en lav terskel til badet.

     

    Ang dusjløsning, INR har endel bra løsninger men spørs hvor mye penger du vil bruke på dusj.

    Her ville antakeligvis 1 fastfelt, skrå inngang med 1 dør og 1 fastfelt vært det beste men denne løsningen koster mye mer en standard 90x70.

    Ellers har Hueppe noen fine foldedører men igjen, koster fort 7 lapper for 1 dør.

  2. Ville tatt kontakt med et rørlegger firma for å sett på badet.

    Men som regel hvis arbeidet er gjort ordentlig i følge normer og regler skal det ikke være noe problem med å bytte ut badekar med dusjhjørne/kabinett (kabinett er som regel det sikreste, da vann går rett i sluk)

     

    Angående det å skaffe seg dusjdører/kabinett på 70x70 så er dette veldig lite, anbefales ikke!

  3. Noen her som har tips ang lommeur?

    Har vært på jakt en god stund etter et skikkelig lommeur som faktisk ser litt bra ut, har vært innom endel urmakere den siste tiden og jeg klarer ikke finne noe selv om man går litt opp i pris.

     

    Dette skal være sølv, eller sølvfarget, helst 1 kapslet men der er jeg fleksibel.

    Var innom Bjerke ur her forleden dag og det virker som at dette er et market som er ikke eksisterende om man ikke driter penger eller vil ha noe som ikke ligner på resten av urene der ute. Litt vanskelig å forklare hvordan det skal se ut men det skal være et "rent" ur, ikke noe greier bakpå, uthevinger eller den slags.

     

    Har vel egentlig gått bort fra tanken om lommeur nå og sett meg ut et par gode kandidater på vanlig ur fra omega, spørs bare om lommeboken vil tilate det:P

  4. Mitt råd er å holde seg unna nettfirmaer som driver med massasjekar, steam osv osv.. Greit nok at prisen er lav og det ser fint ut men den dagen det skulle skje noe blir det fort litt trøblete.

    Deler er vansklig om ikke umulig å skaffe, rørlegger/vvs butikker er ikke noe glad i disse produktene og det er ofte laber kvalitet når det kommer til matrialvalg på batterier, koblinger osv.

     

    Nå vet jeg ikke helt hva du er på jakt etter men jeg ville holdt meg til litt mer etablerte firmaer som selger "ordentlig" vare.

  5. Ifø sitt kar er egentlig ikke noe fint, syns jeg da, hvis man skulle pekt ut et kar som ligner litt på ditt så er det et fra eurobad som er ganske fint, (Shropshire) men er ganske dyrt da.

    Tror det ligger på rundt 16k men leter man så finner man som regel en god pris.

    Dette er da et kar i natursten men det vanligste er jo støpemarmor/akrylkar på disse modellene men nok om kar.

     

    Du har hvertfall ikke gjort noe dumt med å kjøpe batterier fra FMM, blir jo ofte at det går på design på de litt dyrere batteriene så det er bankers det.

    Men siden dere kjører så gjennomført stil, du syns ikke ifø sign doen ødelegger litt da?

    Den er jo ganske rett i stilen, er dog en god do men vil ikke den skille seg litt ut?

  6. Ja riktig, trodde kanskje dere hadde gått for karet til ifø, kjedelig som pokker men var fint det karet der, men er det et kar i støpegjern? Hmm, aldri sett på det norske markedet før faktisk, spennende!(jobber med salg av baderom)

    Grei pris var det på det også til å ha løveføtter.

     

     

    Ang batterier så finnes det mye fint der ute som ikke koster skjorta også, Mora er litt stive på pris men veldig gode batterier da:)

     

    Men blir bra dette, ser fram til noen bilder.

  7. Gjør ferdig vgs også ta et jobbeår er min anbefaling.

    Selv gikk jeg bygg/mur på vgs men jobber den dag i dag med salg i butikk.

    Jeg liker meg veldig godt men nå er det mange typer salg, selv driver jeg med salg mot privatkunder av baderom/vvs.

    Har en fastlønn men av og til er det noe bonus ute og går men dette er ikke noe man tenker veldig over.

  8. Å demontere det er ganske greit men spørsmålet er jo om du skal inn med nytt kabinett eller har planer om å dusje rett på gulvet?

    Kommer rørene ut fra vegg eller ligger rørene utenpå veggen?

     

    Er endel andre spørsmål også men er greit å få svar på disse først , hvis man da skal dusje rett på gulv er det greit å vite om det er ordentlig membran der osv?

     

    Før du slår av vannet og demonterer så er det greit å handle inn et par kapper så man får blindet rørene, som regel halvtoms kapper der.

  9. Håper å kunne få litt hjelp her da jeg er veldig usikker på hva som beveger seg der ute.

     

    Er på jakt etter en multimedia maskin/spill rigg.

    Av dette blir det bfbc2, CoD osv, endel fps, WoW.

    Av andre ting vil jeg at multitasking skal gå smertfritt, film, musikk, noe video redigering.

    Kriterier er:

    -ytelse/pris

    -stabil

    -støysvak

    -framtidsrettet

     

    Har fått endel anbefalinger av kamerater osv men tror de tenker i litt andre baner enn meg når jeg ser hva dem foreslår kontra pris.

    Har en grense på ca 14-15k inkludert skjerm, da skal det meste være med (hvis dette er mulig)

    Planen er å kjøre 2 skjermer med tiden men ser at det blir knapt med cash til det på denne lønningen så vi holder oss til en skjerm foreløpig,

     

    Det eneste jeg skal ha er ssd disk, så denne er bankers, resten er heller diffust men har satt opp en liste så kan dere kikke over og se hva jeg tenker av oppsett.

    649413.jpeg

     

    Her har jeg bare lagd en liste ut ifra Dustin sine sider, skjerm er ikke med da jeg er veldig usikker der men tenker å bruke en 2-2,5k på hver skjerm.

    Leser litt at Amd gir bedre ytelse/pris kontra Intel? Noen innspill der?

    Har bare blitt rådet til den Intel cpu'en.

     

    Er jeg helt på jordet her eller er dette et brukanes oppsett?

  10. Er det ikke litt deilig å kunne vite at man bor i et demokratisk land og bruke en dag på dette i året ved å se på noen barnetog med glade unger og slitne russ som snart er ferdig med vgs?

     

    Er ikke veldig patriot jeg heller men jeg syns feiringen av markeringen av Norge som selvstendig stat er ganske fin i motsetningen til mange andre land som har militærparader istedenfor

    • Liker 3
  11. Yo.

     

    Tenkte jeg skulle prøve meg på litt healing på presten min framover(ganske fersk prest)

    Er ikke blitt helt sikker på hva jeg skal gå av Holy/disc, er shadow nå.

     

    Noen som har noen anbefalinger til en helt fersk prest ang Holy/disc og build på dette.. Blir vel å prøve seg litt fram men noen anbefalinger her?

  12. Nå kan ikke jeg svare for bedriften eller noen andre men kan jo gi en beskrivelse av situasjonen jeg var i som førte til at jeg hadde en høyere lønn.

     

    Dette var en mindre bedrift 12-15 ansatte etter hvilken sesong det var, jeg jobbet der først som 14-15 åring som håndtlanger/hjelpearbeid i ferier osv.

    Ble ganske godt kjent innad i bedriften i de 3 årene jeg jobbet der før lærlingtiden.

    Når dagen kom til at man skulle prate om lærlingtid og lønn ville sjefen gi meg en bedre lønn enn det som var standard da jeg gjorde mange av oppgavene til de andre ansatte uten opplæring fra dag 1 som endel av de andre lærlingene måtte ha.

    Jeg kunne også endel av maskinene som ble brukt og visste endel av rutinene som var i firmaet.

     

    Dette var noe av grunnen til at jeg fikk høyere lønn mener jeg å huske.(er noen år siden nå)

     

    Etter hva jeg har hørt og erfart så er det ikke bare å ansette en lærling og tro at denne kroppen gjør jobben helt av seg selv som en fagarbeider gjør.

    Når da sjefen i en bedrift stoler på og vet hva lærlingen kan og da ser at man vil ha høyere produktivitet i firmaet, så vil vel kanskje noen lønne lærlingen deretter selv om man ikke er nødt.

  13. Stemmer, men per i dag har jeg aldri kommet over en bedrift som faktisk har gjort dette. ;)

     

    Men når det gjelder overtid og kveldsmøter fikk jeg 50% av ufaglært normallønn, dvs like under 200 kr timen. Ble fort mellom 10-20 slike timer i måneden.

     

    Jeg vil forresten nevne at overtid blir belastet 36% skattetrekk, mens ordinær lærlinglønn holder det med 10-15% skatt. Jeg jobbet mye overtid, og endte opp med ca 10000 kr igjen på skatten som lærling. :D

     

    Jepp, selv så fikk jeg bedre lønn under lærlingtiden men da i byggebransjen.(Men er i dag i salgsbransjen)

    Er kanskje lettere hvis det er en mindre bedrift og man kjenner noen "innenfor" enn en stor kjede

×
×
  • Opprett ny...